petroscost
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 517
- Πόντοι
- 81
Τηλέφωνο δέν έχω αλλά έχω αυτό αν σου κάνειΕχεις κανενα τηλ. σε πμ ? Επειδη αυτο το ρωσσικο σαιτ δεν κυκλοφορει πολυ !
Τηλέφωνο δέν έχω αλλά έχω αυτό αν σου κάνειΕχεις κανενα τηλ. σε πμ ? Επειδη αυτο το ρωσσικο σαιτ δεν κυκλοφορει πολυ !
φουλαρισε κ αυτηΤηλέφωνο δέν έχω αλλά έχω αυτό αν σου κάνει
Στην καλύτερη περίπτωση έχεις εμμονή με την συγκεκριμένηεται πρεπει να ερχονται τα call girls.
εται πρεπει να ερχονται τα call girls.
Μπαίνεις με το mail και τον κωδικό του mamba.Πρέπει να συνδέονται με κάποιο τρόπο αυτά τα δύο σάιτ.Εχεις κανενα τηλ. σε πμ ? Επειδη αυτο το ρωσσικο σαιτ δεν κυκλοφορει πολυ !
ναι πανωμιοτιπα φαινονταιΜπαίνεις με το mail και τον κωδικό του mamba.Πρέπει να συνδέονται με κάποιο τρόπο αυτά τα δύο σάιτ.
Μπήκα κανονικά με τους ίδιους κωδικούς και είναι σαν να είμαι στο mamba.Μέχρι και τα μηνύματα που έχω στείλει από mamba υπάρχουν.Το ίδιο είναι...ναι πανωμιοτιπα φαινονται
Μπήκα κανονικά με τους ίδιους κωδικούς και είναι σαν να είμαι στο mamba.Μέχρι και τα μηνύματα που έχω στείλει από mamba υπάρχουν.Το ίδιο είναι...
μοιραζομαι μαζι της και το μεροκαματο στην χειροτερη , κριμα ομως για τους κακοπροαιρετους γιατι δεν κανω τετοια , μερικες φορες παιρνω και κοπελες που ξερω οτι εχουν αναγκη για να τις βοηθαω , αλλοστε καθε βδομαδα κανω δυο επισκεψεις και οι ανεξαρτητες δεν ειναι και τοσες πολες οποτε καταφευγουμε και στο mamba ..Αυτα φιλος..Στην καλύτερη περίπτωση έχεις εμμονή με την συγκεκριμένη
τουλαχιστον 4-5 κοριτσια που ξερω μου εχουν πει οτι τους το ζητανε παρα πολλοι (μαλακες και ανευθυνοι για μενα) πελατες και μαλιστα πληρωνουν κιολας εξτρα για αυτο.
οι κοπελλες που αναφερομαι βεβαια αρνουνται,αλλα η μαλακια παει συννεφο με τους ανεγκεφαλους.
καλο το παραμυθι,αλλα δεν υπαρχει δρακος...μοιραζομαι μαζι της και το μεροκαματο στην χειροτερη , κριμα ομως για τους κακοπροαιρετους γιατι δεν κανω τετοια , μερικες φορες παιρνω και κοπελες που ξερω οτι εχουν αναγκη για να τις βοηθαω , αλλοστε καθε βδομαδα κανω δυο επισκεψεις και οι ανεξαρτητες δεν ειναι και τοσες πολες οποτε καταφευγουμε και στο mamba ..Αυτα φιλος..
Φίλε έχεις άδικο. Καταρχήν δεν είμαι δικηγόρος του Γιάννη γιαυτό και θα σου πω αυτά που ξέρω από πρώτο χέρι. Σε εμένα λοιπόν έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει γιατί όταν έψαχνα τα τηλέφωνα από τις φιλενάδες της Σβετ και κάποιες άλλες κοπέλες απο το mamba, μόνο ο Γιάννης μου τα έδωσε, διαφορετικά έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ για να γίνω vip και να μπορώ να τους στείλω μήνυμα. Επίσης σε ότι τον έχω ρωτήσει για περιγραφές κοριτσιών που ήξερε, πάντα με κατατόπιζε. Μου είναι το λοιπόν δύσκολο να πιστέψω ότι από όλες αυτές έχει κάποιο συμφέρον και στο κάτω κάτω εμένα με ενδιαφέρει η ενημέρωση που κάνει και αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καθένας βέβαια μπορεί να έχει την γνώμη του...καλο το παραμυθι,αλλα δεν υπαρχει δρακος...
Φίλε έχεις άδικο. Καταρχήν δεν είμαι δικηγόρος του Γιάννη γιαυτό και θα σου πω αυτά που ξέρω από πρώτο χέρι. Σε εμένα έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει γιατί όταν έψαχνα τα τηλέφωνα από τις φιλενάδες της Σβετ και κάποιες άλλες κοπέλες απο το mamba, μόνο ο Γιάννης μου τα έδωσε, διαφορετικά έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ για να γίνω vip και να μπορώ να τους στείλω μήνυμα. Επίσης σε ότι τον έχω ρωτήσει για περιγραφές κοριτσιών που ήξερε, πάντα με κατατόπιζε. Μου είναι το λοιπόν δύσκολο να πιστέψω ότι από όλες αυτές έχει κάποιο συμφέρον και στο κάτω κάτω εμένα με ενδιαφέρει η ενημέρωση που κάνει και αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καθένας βέβαια μπορεί να έχει την γνώμη του...
Και όμως η θεια ολγα στάζει καυλα!!! ;)Ρε τη θεια Ολγα ..ουτε που θα μου περναγε απο το μυαλο με τετοια φατσα
μπορει καποις να δωσει το τηλ της κατερινας?Φίλε έχεις άδικο. Καταρχήν δεν είμαι δικηγόρος του Γιάννη γιαυτό και θα σου πω αυτά που ξέρω από πρώτο χέρι. Σε εμένα λοιπόν έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει γιατί όταν έψαχνα τα τηλέφωνα από τις φιλενάδες της Σβετ και κάποιες άλλες κοπέλες απο το mamba, μόνο ο Γιάννης μου τα έδωσε, διαφορετικά έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ για να γίνω vip και να μπορώ να τους στείλω μήνυμα. Επίσης σε ότι τον έχω ρωτήσει για περιγραφές κοριτσιών που ήξερε, πάντα με κατατόπιζε. Μου είναι το λοιπόν δύσκολο να πιστέψω ότι από όλες αυτές έχει κάποιο συμφέρον και στο κάτω κάτω εμένα με ενδιαφέρει η ενημέρωση που κάνει και αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καθένας βέβαια μπορεί να έχει την γνώμη του...
φιλε μου πιθανο να ειναι αγνες οι προθεσεις σου,αλλα στον χωρο αυτο,πιστεψεμε,μονο αγνοτητα δεν υπαρχει..και μαλλον δεν ξερεις απο..μαρκετινκ ;)Φίλε έχεις άδικο. Καταρχήν δεν είμαι δικηγόρος του Γιάννη γιαυτό και θα σου πω αυτά που ξέρω από πρώτο χέρι. Σε εμένα λοιπόν έχει εξηγηθεί πολύ εντάξει γιατί όταν έψαχνα τα τηλέφωνα από τις φιλενάδες της Σβετ και κάποιες άλλες κοπέλες απο το mamba, μόνο ο Γιάννης μου τα έδωσε, διαφορετικά έπρεπε να πληρώσω 10 ευρώ για να γίνω vip και να μπορώ να τους στείλω μήνυμα. Επίσης σε ότι τον έχω ρωτήσει για περιγραφές κοριτσιών που ήξερε, πάντα με κατατόπιζε. Μου είναι το λοιπόν δύσκολο να πιστέψω ότι από όλες αυτές έχει κάποιο συμφέρον και στο κάτω κάτω εμένα με ενδιαφέρει η ενημέρωση που κάνει και αν αυτή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καθένας βέβαια μπορεί να έχει την γνώμη του...