Βλεπω οτι εχετε πεσει επανω στην Anastasia ru στις ανεξαρτητες λογω χαμηλης τιμης γι αυτο θα επαναφερω μια αλλη καλη περιπτωση χαμηλης τιμης και υπηρεσιων την Βαλεντινα απο το Μαμπα.Πολυ καλο σωμα,εξαιρετικο θα ελεγα για 40+ 1.70 απο τις 40αρες που τις βλεπεις με τζιν στο δρομο και θες να τις πηδηξεις.Προσωπο χοντροκομενο κλασικης Ρωσσιδας του βορρα, Kυρια,που στο κρεββατι τα κανει ολα.Λιγο "ανοιγμενη" πολυ μικρη διαφορα το "μπρος" απο το "πισω" (εγω μετα απο λιγο το γυρισα στο αναλ για περισσοτερο αντισταση οπου και μπηκα πανευκολα χωρις λιπαντικο) το νοιωθει το γαμησι και το απολαμβανει.Μεταξυ του πρωτου γυρου και του δευτερου μασαζακι χαλαρωτικο με την μειλιχια φωνη της στο αυτι μου,στην πιπα το προσπαθει και κανει οτι θες,εγω την τρελανα στο deepthroat.Πολυ καλα Ελληνικα σε σχεση με παλια οπως ελεγαν οι πρωτοι που την ειχαν παρει,κανει μαθηματα οπως μου ειπε.Η αισθηση που αφηνει ειναι οτι εκανες ενα πολυ καλο πηδημα με την κυρια απο το διπλανο γραφειο......Για μιαμιση ωρα,εγω ζητησα να φυγουμε,ενα 80αρι ;)