tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
πομπωδης εισαι...μυωδης ομως???
αφού έχεις δοκιμάσει την φάπα μου ???? ελησμόνησες?? μηπως χρειάζεσαι αναμνηστική δόση
πομπωδης εισαι...μυωδης ομως???
ειναι ομοσ λιποδεσ χιστισ
ειναι ομοσ λιποδεσ χιστισ
ηταν ξαφνκη και απροειδοποιητη!αφού έχεις δοκιμάσει την φάπα μου ???? ελησμόνησες?? μηπως χρειάζεσαι αναμνηστική δόση
ηταν ξαφνκη και απροειδοποιητη!
δουλεια και που και που βρισκω λιγο χρονο για διασκεδαση....απλα αρχιζω και γινομαι απαιτητικος...και ριχνω μαυρο στις παλιες τανες!δηλαδή έχεις την εντύπωση ότι θα ήταν λαφρύτερη αν ήταν προειδοποιημένη
όλα καλά ρε ????
δουλεια και που και που βρισκω λιγο χρονο για διασκεδαση....απλα αρχιζω και γινομαι απαιτητικος...και ριχνω μαυρο στις παλιες τανες!
ρε αλανι γιατι κλεινεις ραντεβου μονο στη σκατοπεριοχη...αμα σε κανει κεφι ελα μια βολτα στη πλατεια της Πολιτεια να φυγεις λουις
σε περιμενω στις 10 και 15...παρε και το μαχαιρι σου
Το γαμήσαμε τελείως το site με τον πιτσιλιστή…..αλλά δεν αντέχω να μη το πω ;)
Μια που του είπες να φέρει το μαχαίρι…πες του να φέρει και κανένα κιλό πατάτες από τη λαχαναγορά να τις καθαρίσει…να κάνει και καμία δουλειά μην τον κουβαλάς τσάμπα
Αυτό το μωράκι μας λέει ότι θα είναι εδώ μέχρι τις 2 Οκτώβριου…γιατί άραγε ?
μπας και είναι καμία σιτιτουριστρια ? δεν τη κόβω όμως για κάτι τέτοιο….
μακρια φιλε δεν λεει τιποτα καλη κοπελα σε χαρακτηρα αλλα δεν το εχει δεν σε φτιαχνει με τιποτα ασε που δεν λεει απο εμφανισηΤελικά υπάρχει δεύτερος που να πήρε αυτήν εδώ..? Δεν έχει γράψει κανείς άλλος τίποτα…εκτός από τον jorgekavlares
Να το σιγουρέψουμε λιγάκι…μπας και τρέχει τίποτε άλλο
μάλλον ct ath, αν και δεν είναι γνωστή φυσιογνωμία...στο en δεν υπάρχει το προσωπάκι της...
μακρια φιλε δεν λεει τιποτα καλη κοπελα σε χαρακτηρα αλλα δεν το εχει δεν σε φτιαχνει με τιποτα ασε που δεν λεει απο εμφανιση
Γούστα είναι αυτά…αν είναι αυτό που βλέπω εμένα με φτιάχνει…..
Το θεμα είναι αν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι είναι χειρουργημένο τραβελι…αυτό ρωταω
οχι μια ασχημη τσεχα απλα μιλαει μαγκικαΓούστα είναι αυτά…αν είναι αυτό που βλέπω εμένα με φτιάχνει…..
Το θεμα είναι αν ισχύει αυτό που γράφτηκε ότι είναι χειρουργημένο τραβελι…αυτό ρωταω
Εμενα παντως μου ακουστηκε πολυ γυναικεια η φωνη της μην πω καυλωτικη,και δηλωσε τσεχα.
οχι μια ασχημη τσεχα απλα μιλαει μαγκικα
ρε τη κοκαλες είναι αυτές …..!!!!!!
δεν βλεπω να φτανει στο ξενοδοχείο …
θα δαγκασει κανα κοκαλο κανα σκυλος και θα τρεχει …
όχι τιποτε άλλο αλλα εσυ θα περιμενεις ραντεβου