spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
νταξει,ωραιο στηθος,και πετιτ μωρο...αλλα εκτος απο αυτη και αγγελικη24,μετα,χαος...Katty , Katty και μoνο Katty
νταξει,ωραιο στηθος,και πετιτ μωρο...αλλα εκτος απο αυτη και αγγελικη24,μετα,χαος...Katty , Katty και μoνο Katty
χχχχμμμ...οι φωτος που σου εστειλε ηταν μεσα απο γυμναστηριο?...
Όχι δεν είναι από γυμναστήριο. Από παραλία και μια με κολάν. Δεν είναι αυτό που λέμε slim σε καμιά περίπτωση, δεν μοιάζει με σώμα γυμνάστριας, αλλά φαίνονται σφιχτά πόδια και ένας μεγάλος γυμνασμένος κώλος.
Nαι ειναι γνωστη κ με παλιοτερα προφιλ, ενα απο αυτα ως Αλινα στο Π Φαληρο
Κορμαρα απιστευτη, συμμετοχη ..μετρια, δινει λκ κ φιλια στα 100, μπορει κ 80
Εχουν γραφτει κριτικες πιο πισω
α μπραβο!..αυτη ειναι...συμφωνω με τον δευτερο παιχτη..εχει καποιες κριτικες,με μαλλον μετρις επιδοσεις.συμπερασμα?..πολλα λεφτα τα 100/80 για αυτα που προσφερει.μονο για το σωμα,και τα νιατα της..
ελα για να τελειωνουμε,η κοπελιτσα εχει αναφερθει πολλακις πιο πισω κ δουλευει κ σε στουντιο οταν δε βρισκει ζωα να της δινουν αυτα που ζηταει... ΟΥΣΤ!Είναι του επαγγέλματος. Δεν την έχω δοκιμάσει γιατί δεν ασχολούμαι με το πληρωμένο. Απλά τη ρώτησα για να ενημερώσω μερικούς φίλους και μου είπε πως θέλει 100 για 1-1,5 ώρα και τα κάνει όλα εκτός από anal. Τώρα αν αυτό το τα κάνω όλα είναι ψέμα θα σας γελάσω. Οι φωτογραφίες φυσικά είναι ψεύτικες αλλά μου έστειλε τις φωτογραφίες της στο viber και είναι νεαρό, φαίνεται γυμνασμένο, γαμεύσιμο, με μέτρια φάτσα, μεσαίο βυζί και φανταστική κωλάρα. Αν, επαναλάμβανω αν, είναι οι φωτογραφίες της. Σε ερώτηση δική μου για να την κάνω πάσα σε φίλο αν δέχεται 50 δεν απάντησε ποτέ.
αυτη ειναι μια ολοκληρωμενη και σωστη τοποθετηση.ευχαριστουμε για την συνδρομη σου.ελα για να τελειωνουμε,η κοπελιτσα εχει αναφερθει πολλακις πιο πισω κ δουλευει κ σε στουντιο οταν δε βρισκει ζωα να της δινουν αυτα που ζηταει... ΟΥΣΤ!
μπραβο!!..η σωστη ενημερωση συνεχιζεται...!!!Θα έλεγα κ αλλα,αλλα αφού με κοροϊδεύετε θα σας γράψω στα παπάρια μου
Θα έλεγα κ αλλα,αλλα αφού με κοροϊδεύετε θα σας γράψω στα παπάρια μου
το καλυτερο ειναι να κανεις ενα προφιλ στο μαμπα.θα σου χρειαστει,μιας και θα βρεις αρκετες,και το βασικο,θα κανονιζεις μονος σου.
ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !το καλυτερο ειναι να κανεις ενα προφιλ στο μαμπα.θα σου χρειαστει,μιας και θα βρεις αρκετες,και το βασικο,θα κανονιζεις μονος σου.
λοιπον την κοπελα την πηρα προ μαμβα αλλα και σημερα , ευγενικη χορηγια καλου συναθλητη απο εδω.Η κοπελα MICKI , mikaela ρουμανικης καταγωγης μεγαλωμενη Ελλαδα , ειναι 25 ετών και απο αποψη εμφανισης και προγραμματος , καρμπον η Αφροδιτη 28 , κοντουλα γλυκουλα ,λιγο μεγάλα μπουτακια πολυ μικροτερο στηθος no kiss no anal.Τι θελει προσοχη , ασταθεια στις υπηρεσιες επιρεπης στο να στηνει τους πελατες εαν το ραντεβου δεν ειναι στο PRIAMOS PAGRATI.
70€ είπε χωρίς κωλαρακι!!
δεν έχω πάρει. κάποιος μήπως ξέρει ??
γιατι ρε μεγαλε δεν εχεις εκει profil ?? μαθαινω ότι εισε και πολυ ευγενικος με τις κοπελες , αρε κλωνοι , κλωναρι που χρειαζεστε..Μου την βαρανε οι κουτοπονηροι ξερεις εσυ .ευχαριστω πολυ για την ενημερωση !
γιαννη ενημερωσε τα παιδια οτι δεν θελει φιλια στο στομα . Ειναι καθαρο κορίτσι και παιχνιδιαρικο . Απο υπηρεσιες πολυ καλες αν ξεπερασουν το θεμα των φιλιωνγιατι ρε μεγαλε δεν εχεις εκει profil ?? μαθαινω ότι εισε και πολυ ευγενικος με τις κοπελες , αρε κλωνοι , κλωναρι που χρειαζεστε..Μου την βαρανε οι κουτοπονηροι ξερεις εσυ .
Η καρολίνα από αύριο πάλι εδώ
στο ίδιο hotel
jimmy δε ξέρω σίγουρα. νομίζω πιο πίσω είχα διαβάσει ότι πήγε στο bill σε άλλο φίλο από εδώ μέσα.μονο incall?
Αν ειχε και την ..τιμολογιακη πολιτικη της Αφροδιτης (50€) θα ηταν ακομη καλυτερα)λοιπον την κοπελα την πηρα προ μαμβα αλλα και σημερα , ευγενικη χορηγια καλου συναθλητη απο εδω.Η κοπελα MICKI , mikaela ρουμανικης καταγωγης μεγαλωμενη Ελλαδα , ειναι 25 ετών και απο αποψη εμφανισης και προγραμματος , καρμπον η Αφροδιτη 28 , κοντουλα γλυκουλα ,λιγο μεγάλα μπουτακια πολυ μικροτερο στηθος no kiss no anal.Τι θελει προσοχη , ασταθεια στις υπηρεσιες επιρεπης στο να στηνει τους πελατες εαν το ραντεβου δεν ειναι στο PRIAMOS PAGRATI.
Επισης καταλαβαινεις οταν μιλησεις μαζι της αυτο το ασταθεια στις υπηρεσιες που πολυ ευστοχα επισημανε ο συναδελφος.λοιπον την κοπελα την πηρα προ μαμβα αλλα και σημερα , ευγενικη χορηγια καλου συναθλητη απο εδω.Η κοπελα MICKI , mikaela ρουμανικης καταγωγης μεγαλωμενη Ελλαδα , ειναι 25 ετών και απο αποψη εμφανισης και προγραμματος , καρμπον η Αφροδιτη 28 , κοντουλα γλυκουλα ,λιγο μεγάλα μπουτακια πολυ μικροτερο στηθος no kiss no anal.Τι θελει προσοχη , ασταθεια στις υπηρεσιες επιρεπης στο να στηνει τους πελατες εαν το ραντεβου δεν ειναι στο PRIAMOS PAGRATI.
Αυτα κατα τη γνωμη μου ειναι ενδειξεις οτι θα σου ερθει..οπως γουσταρει σ εκεινη τη φασηΕπισης καταλαβαινεις οταν μιλησεις μαζι της αυτο το ασταθεια στις υπηρεσιες που πολυ ευστοχα επισημανε ο συναδελφος.
Ειναι λιγο αποτομη, οχι πολυ ευγενικη, δεν σου λεει λεπτομ.για την εμφανιση της κ το προγραμα της, της λες εισαι ομορφη κ απανταει το ξερω ..χαχα