gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Θενκς. Έχει πάρει κανείς; Λέει τίποτα; Στα χρήματα θα τη παζαρέψω στα 60 όλα μέσαSexy Anna
Θενκς. Έχει πάρει κανείς; Λέει τίποτα; Στα χρήματα θα τη παζαρέψω στα 60 όλα μέσαSexy Anna
παίκτη,είδες τις φωτός καλα;;;Θενκς. Έχει πάρει κανείς; Λέει τίποτα; Στα χρήματα θα τη παζαρέψω στα 60 όλα μέσα
Έχει βυζάρες και κωλάρα. Αυτά είναι γούστα του καθένα. Το θέμα είναι αν την έχει πάρει κάποιος αν είναι καλή στα του αγώνα. Εσένα μπορεί να αρέσουν οι Κινέζες, θα σε κρίνω για τα γούστα σου;παίκτη,είδες τις φωτός καλα;;;
αν η Κινέζα ειναι στο μαύρο της το χαλί να με κρίνεις άφοβα! Δες κ ένα πμ κ απο κει κ πέρα σε αφήνω μόνο σου...Έχει βυζάρες και κωλάρα. Αυτά είναι γούστα του καθένα. Το θέμα είναι αν την έχει πάρει κάποιος αν είναι καλή στα του αγώνα. Εσένα μπορεί να αρέσουν οι Κινέζες, θα σε κρίνω για τα γούστα σου;
Σου ξαναλέω γούστα είναι αυτά. Από εκεί και πέρα θα δω αυτό που μου έγραψες και θα το σκεφτώ. Εντομεταξυ ΑΝ την έχει δοκιμάσει κανείς ας πει 2 κουβέντεςαν η Κινέζα ειναι στο μαύρο της το χαλί να με κρίνεις άφοβα! Δες κ ένα πμ κ απο κει κ πέρα σε αφήνω μόνο σου...
αγαπημενη και προωθημενη του πρωην...ξερολα...εε..να μην ανεβαση και αυτη το κασε της?εδω και αλλη αγαπημενη του,στελλα,απο 50 το πηγε 70..λεγε λεγε το κοπελι,κανει τη γρια και θελει.. ;)Πρέπει να έπαιζε με παλιό προφιλ. Έχει πάρει κανένας; Μιλάει με το σταγονόμετρο. Μου είπε 100 έουρος/ωρα όλα μέσα
Τύπε μιλάς με γρίφους και δεν κατέω πράμααγαπημενη και προωθημενη του πρωην...ξερολα...εε..να μην ανεβαση και αυτη το κασε της?εδω και αλλη αγαπημενη του,στελλα,απο 50 το πηγε 70..λεγε λεγε το κοπελι,κανει τη γρια και θελει.. ;)
Την Στέλλα την δοκίμασα τον Μάρτιο 2016 1 ώρα με κώλο και δύο εκτονώσεις με 50 ευρώ. Τώρα θέλει για το ίδιο πρόγραμμα 100 ευρώ. Μην πω καμιά κουβέντα για ανατιμήσειςαγαπημενη και προωθημενη του πρωην...ξερολα...εε..να μην ανεβαση και αυτη το κασε της?εδω και αλλη αγαπημενη του,στελλα,απο 50 το πηγε 70..λεγε λεγε το κοπελι,κανει τη γρια και θελει.. ;)
Την είχα πάρει παλιά κανά 2-3 φορές, βυζάρες φοβερές αλλά για τα χρήματα που ζητούσε δεν τα δούλευε....σωματότυπο όπως η ιβάνκα, σε νεώτερη έκδοση...Έχει βυζάρες και κωλάρα. Αυτά είναι γούστα του καθένα. Το θέμα είναι αν την έχει πάρει κάποιος αν είναι καλή στα του αγώνα. Εσένα μπορεί να αρέσουν οι Κινέζες, θα σε κρίνω για τα γούστα σου;
Όρισμένες κοπέλες μας περνούν για τελείως χαζούς ή τρομερά αγάμητους.
ΟΚ. ΘενκςΤην είχα πάρει παλιά κανά 2-3 φορές, βυζάρες φοβερές αλλά για τα χρήματα που ζητούσε δεν τα δούλευε....σωματότυπο όπως η ιβάνκα, σε νεώτερη έκδοση...
την ειχα συναντησει πριν δυο χρονια από αγγελια από ειχε βαλει.. 80 ειχα δωσει με αναλ κτλ.. αρκετα καλη και με δυνατο της σημειο η πιπα της.. χαλαρη και αρκετα δωτικη. Στο μειον της και σημαντικο για μενα το εντονο βαψιμο της και το υπερβολικα δυνατο αρωμα.. για μια φορα θεωρω αξιζει ..Σου ξαναλέω γούστα είναι αυτά. Από εκεί και πέρα θα δω αυτό που μου έγραψες και θα το σκεφτώ. Εντομεταξυ ΑΝ την έχει δοκιμάσει κανείς ας πει 2 κουβέντες
Τη Τετάρτη μου είπε ότι θα φύγειΤελικα εφυγε η Καρολ ή μετανοιωσε ?
ωρέ συντεκνε,εγω ελειπα ενα εξαμηνο,εσυ εχασες επεισοδια...Τύπε μιλάς με γρίφους και δεν κατέω πράμα
Πες πες γιατι ντρέπεσε ??ωρέ συντεκνε,εγω ελειπα ενα εξαμηνο,εσυ εχασες επεισοδια...