dracoumel
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 106
- Like
- 5.587
- Πόντοι
- 17.806
μαλλον για ξεναγο την κοβω...πολυ ταξιδι,ρε παιδι μου...
Η κοπελιά παίζει στα 50 χωρις anal, cim και μόνο μέσω viper και μόνο πρωινά, για αυτό προσπέρασα
μαλλον για ξεναγο την κοβω...πολυ ταξιδι,ρε παιδι μου...
Η κοπελιά παίζει στα 50 χωρις anal, cim και μόνο μέσω viper και μόνο πρωινά, για αυτό προσπέρασα
πρωινη???
Μου κανει!!
εμενα μου ειπε ναι για CIM αλλά δεν την εμπιστεύομαι γιατι δεν μιλαει ελληνικά ούτε αγγλικα και μιλαει μεσω μεταφραστή. Αν πάντως κανει κανεις τη πρωτη κινηση ας ενημερωσειΗ κοπελιά παίζει στα 50 χωρις anal, cim και μόνο μέσω viper και μόνο πρωινά, για αυτό προσπέρασα
Εγώ την συνάντησα στο bill....
ναι ναι πολύ χοντρη είναι, δεν μπορεί και μετά τις 4, αλλά βέβαια κατάλληλη για μένα και το φίλο μου το jimy.Ειναι αρκετά χοντρούλα ρε γμτ για τα δικά μου γούστα βέβαια. Μου έχει στείλει και άλλες φοτο, οι οποίες "μεγενθύνουν" το πρόβλημα!!!! Στα 50 είναι η ταρίφα της
ΑΝ έχεις μαμπα τις στέλνεις μυνημα. Το στέλνει σχεδόν αμέσως. Το θέμα είναι ότι δε πάει σε άλλο ξενοδοχείο απ αυτό που σου λέει (εμένα έτσι μου είπε τουλάχιστον) και από ότι είπε εδώ συναγωνιστής είναι χάλια. Α! 80 φουλ (με αναλ) 1 ώρα, 150 οι 2 ώρεςΚαλησπερα παιδια εχεις κανεις το τηλέφωνο της Carol να μου στειλει σε pm?
Ευχαριστω
Ευχαριστω φιλε την θυμηθηκα αλλα εχει γεμισει μηνυνατα και δεν δεχεται αλλα
Δεν μου στελνει φωτο, κατι εχει καταλαβει οτι παιζει για χοντρηναι ναι πολύ χοντρη είναι, δεν μπορεί και μετά τις 4, αλλά βέβαια κατάλληλη για μένα και το φίλο μου το jimy.
Δεν μου στελνει φωτο, κατι εχει καταλαβει οτι παιζει για χοντρη
Αν εχει καποιος φωτο της χωρις προσωπο ας τις ανεβασει εδω.Τα έγραψα πριν λιγο καιρο που ειχε έρθει .
σε ποια κυρια αναφερεσε ?? νομιζω εγινε παρεξηγηση..Δεν μου στελνει φωτο, κατι εχει καταλαβει οτι παιζει για χοντρη
Εγω για αυτη μιλαωσε ποια κυρια αναφερεσε ?? νομιζω εγινε παρεξηγηση..
OK GEORGE για τη σωστη μιλας , το μονο που δεν ισχυει ειναι το anal, αλλα ειπαμε χοντρουλα και μονο πρωι , αλλα για μενα και τον jimako μια χαρα..Εγω για αυτη μιλαω
εχει ανεβασει 170 φωτο στο προφιλ δεν μπορεις απο εκει να καταλαβεις τα κυβικα της , ειναι περιπου 80 κιλα..Αν εχει καποιος φωτο της χωρις προσωπο ας τις ανεβασει εδω.
50 φουλ με αναλ κ cim δεν ειναι καθολου ασχημα
Μου ειπε οτι δεν ειναι skinny, οτι εχει υψος 1.69 κ 4αρι στηθος
Για κιλα ..τιποτα, δεν ξερει λεει χαχαχα
Παντα επικαιρος στην ενημερωση σου κα Γιαννη. Καλημερα σε όλουςOK GEORGE για τη σωστη μιλας , το μονο που δεν ισχυει ειναι το anal, αλλα ειπαμε χοντρουλα και μονο πρωι , αλλα για μενα και τον jimako μια χαρα..