stopsaksimo
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2008
- Like
- 532
- Πόντοι
- 81
Είναι κορμάρα καμία σχέση μέ τά πλαδαρά της διπλανής πόρτας τα υπόλοιπα είναι χημεία. Άν σου κάτσει θα περάσεις καλά. Τό αξίζειτην πήρες στα 100? εντυπώσεις?
Είναι κορμάρα καμία σχέση μέ τά πλαδαρά της διπλανής πόρτας τα υπόλοιπα είναι χημεία. Άν σου κάτσει θα περάσεις καλά. Τό αξίζειτην πήρες στα 100? εντυπώσεις?
πως πηγε φιλε πες δυο λεξεις.Συναντηση πριν λιγο με ιβανκα
αλληλούιαΣυναντηση πριν λιγο με ιβανκα
πως πηγε φιλε πες δυο λεξεις.
αλληλούια
το εχεις παρει φιλε δωσε κατι παραπανωΕίναι κορμάρα καμία σχέση μέ τά πλαδαρά της διπλανής πόρτας τα υπόλοιπα είναι χημεία. Άν σου κάτσει θα περάσεις καλά. Τό αξίζει
τα εχει γραψει το παιδι ψαξε λιγο..το εχεις παρει φιλε δωσε κατι παραπανω
τζιμμυ εγω τα εχω πη εδω μεσα μεγαλη σουπια εισαι παρε δυναμεις και περιμενουμε εντυπωσεις ;)Συναντηση πριν λιγο με ιβανκα
που το εγραψετα εχει γραψει το παιδι ψαξε λιγο..
.τα εχει γραψει το παιδι ψαξε λιγο..
ναι λιγο πιο αναλυτικος μην στα βγαλουμε με το τσιγγελιΣυνενοηση κ τηλ μεσω μαμπα
Με 2ω sms κλειστηκε ραντεβου για βορεια..
Χαμογελαστη κ ντυμενη ωραια οχι ξεκολε
Σωμα ζουμερο οπως μ αρεσει
Αν θετε στυλιαρι αλλου οχι εδω
Βυζαρες κολαρακι ωραιο
ναι λιγο πιο αναλυτικος μην στα βγαλουμε με το τσιγγελι
Ελα αφου ξερεις τι ρωτας και εσυ!!! Χαχαχαχαναι λιγο πιο αναλυτικος μην στα βγαλουμε με το τσιγγελι
είναι η ίδια στίς φωτογραφίες και κορμάρα σφιχτή δεν δίνει Κόλο αλλά πίπα ακαπελα και μ@υνακι σφιχτό. Άμα γλύφεις θα περάσει καλά. Για εμένα λέει. Την ξέρω κανά 8μηνο.το εχεις παρει φιλε δωσε κατι παραπανω
ωραιος φιλε ευχαριστω για την ενημερωσηείναι η ίδια στίς φωτογραφίες και κορμάρα σφιχτή δεν δίνει Κόλο αλλά πίπα ακαπελα και μ@υνακι σφιχτό. Άμα γλύφεις θα περάσει καλά. Για εμένα λέει. Την ξέρω κανά 8μηνο.
Ελα αφου ξερεις τι ρωτας και εσυ!!! Χαχαχαχα
Δυναμιτης παντως η κυρια!!!! Τορπιλες αλλα και πολλα αλλα ταλεντα !