TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
αρχηγε η βαλερια εχει ;)δεν εχουν προφιλ στο μαμπα.μεσω σβετας.
αρχηγε η βαλερια εχει ;)δεν εχουν προφιλ στο μαμπα.μεσω σβετας.
γραψε λαθος...αρχηγε η βαλερια εχει ;)
μισο να παρω το τεφτερι με τα βερεσεδιαγραψε λαθος...
αρχηγε η βαλερια εχει ;)
τζυμμι βαλερι πηρες αδελφε?to karip
τζυμμι βαλερι πηρες αδελφε?
φιλαρακι στο κλαρινο τυφλα να εχει ο σαλεας γαμησε τα δεν σου λεω τιποτα θα παθεις πλακα κανε δοκιμη ;)οχι ακομα
Που να πρωτοπαω ο καψερος??
αυτή σ είπα εσένα ρετζυμμι βαλερι πηρες αδελφε?
αν πηρα την βαλερια? εννοηται διδακτωρ στην πιπα και στο πρωκτικοαυτή σ είπα εσένα ρε
Καλημερα, πηρα εγω,,)τζυμμι βαλερι πηρες αδελφε?
το πρωτο ναι, το δευτερο οχι ..δεν με αφησε εαν και ειχα +20 ετοιμοαν πηρα την βαλερια? εννοηται διδακτωρ στην πιπα και στο πρωκτικο
εγω εχω παρει φουλ μενου ειναι πολυ καλη..την ξερω βεβαια 3 χρονια+ απο οταν ηταν στην ομαδα καλλιροηςτο πρωτο ναι, το δευτερο οχι ..δεν με αφησε εαν και ειχα +20 ετοιμο
και εγω γενικα θετικες εντυπωσεις αποκομισα)..δεν ξερω γιατι, αλλα χωρις υπερβολες η κατι extreme, περασα καλα.εγω εχω παρει φουλ μενου ειναι πολυ καλη
η κοπελα ποτε ετσι και αλλιως δεν ειπε οτι ειναι μοντελο... αν ηταν τελεια θα επαιζε αλλα νουμερα .....σε αυτα που ζηταει ειναι παρα παρα πολυ καλη σε ολο το πακετοκαι εγω γενικα θετικες εντυπωσεις αποκομισα)..δεν ξερω γιατι, αλλα χωρις υπερβολες η κατι extreme, περασα καλα.
μου αφησε την εντυπωση amateur η το σωστο για τους γαλλομαθεις amatrice.
τωρα βεβαια στο κομματι σωμα ή κοιλια ..επιδεχεται βελτιωσης, αλλα εχει πολυ ωραια φατσουλα, περιποιημενη και καθαρη σε ολα της και ακρα (χερια - ποδια), μια καθημερινη γυναικα που θα την πηδαγες ευχαριστως.
Αα ηταν ομαδα Καλλιρροης,,ειχα παρει τοτε την Αρχηγο με ικανοποιητικες εντυπωσεις, αλλα οι υπολοιπες 2 που μου πασσαρε ηταν επιεικως απαραδεκτες.εγω εχω παρει φουλ μενου ειναι πολυ καλη..την ξερω βεβαια 3 χρονια+ απο οταν ηταν στην ομαδα καλλιροης
και τοτε η βαλερια απαραδεκτη ηταν την ειχα διωξει σχεδον απο το σπιτι μου... την συναντησα πριν 20 ημερες περιπου πηδηχτηκαμε χωρις να την αναγνωρισω η να με αναγνωριση αλλα περασαμε σχεδον 2 ωρες ατελειωτης καυλαςΑα ηταν ομαδα Καλλιρροης,,ειχα παρει τοτε την Αρχηγο με ικανοποιητικες εντυπωσεις, αλλα οι υπολοιπες 2 που μου πασσαρε ηταν επιεικως απαραδεκτες.
είναι αυτή στήν φωτο η μπα κ απο τιμή τι λέει το μωρό..αν πηρα την βαλερια? εννοηται διδακτωρ στην πιπα και στο πρωκτικο
η φωτο δεν ειναι αυτη 60 ευρω 80 φουλ 90 λεπταείναι αυτή στήν φωτο η μπα κ απο τιμή τι λέει το μωρό..
το εχει κοψει το πρωκτικοοπως φαινεται και εμενα μου ειπε χωρις κωλαρακι τις τελευταιες 2 φορες που ρωτησατο πρωτο ναι, το δευτερο οχι ..δεν με αφησε εαν και ειχα +20 ετοιμο