spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
το εκει ειναι δεξια,που εχει ενα λινκ,για να επισκεφτεις μια σελιδα.εξωτερικο συνδεσμο.Δεν ξέρω πού είναι το "εκεί", αλλά αυτή στο προφίλ λέγεται Arianne.
το εκει ειναι δεξια,που εχει ενα λινκ,για να επισκεφτεις μια σελιδα.εξωτερικο συνδεσμο.Δεν ξέρω πού είναι το "εκεί", αλλά αυτή στο προφίλ λέγεται Arianne.
Καλό βόλι...Καλησπερα σας,θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με το λινκ του profil της sveta???
Δεν ξερω ρε παιδιαΔυνατη
ενω εγω θελω να με ακουει κ να μου τα κανει οπως τα σκεφτομαι εγω.
Να πάρεις βιταμίνες πριν και μετά.Καλησπερα σας,θα μπορουσε καποιος να βοηθησει με το λινκ του profil της sveta???
Καλο αλλα πεs μαs και κατι παραπανω ???
Πολυ προφητικος εισε βρε Γιώργο , αλλα λογω τρομερης εξειδικευσης που έχεις (guru των κοριτσιων) νομιζω η ευχη σου θα πραγματωθεί στα σίγουρα..Πριν ανταλαξουμε ευχες για το νέο ετος θα ζητησω από τον αγιο βασιλη με τα δωρα... να κανει την πενταδα, .... επταδα..των κοριτσιων!! Πιστευω μετα τα φωτα να μου κανει το χατηρι... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να εχουμε.
Η η ξενιτεμένη θα φερει 2 φιλες της ή ο Γιωργος τα βλεπει διπλα και τριδιπλα απο την κ..... ( καουρα εννοουσα).Πριν ανταλαξουμε ευχες για το νέο ετος θα ζητησω από τον αγιο βασιλη με τα δωρα... να κανει την πενταδα, .... επταδα..των κοριτσιων!! Πιστευω μετα τα φωτα να μου κανει το χατηρι... ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ να εχουμε.
Η η ξενιτεμένη θα φερει 2 φιλες της ή ο Γιωργος τα βλεπει διπλα και τριδιπλα απο την κ..... ( καουρα εννοουσα).
Χρονια πολλα με ποιητιοκη αδεια
Σε ολες τις ομαδες αυτή την εποχη γινονται μεταγραφες και προσθηκες παιχτων... γιατι όχι και σε αυτην..Η η ξενιτεμένη θα φερει 2 φιλες της ή ο Γιωργος τα βλεπει διπλα και τριδιπλα απο την κ..... ( καουρα εννοουσα).
Χρονια πολλα με ποιητιοκη αδεια
και αμα παιζουν και στο ιδιο επιπεδο θα μας τρελανουν!!!Σε ολες τις ομαδες αυτή την εποχη γινονται μεταγραφες και προσθηκες παιχτων... γιατι όχι και σε αυτην..
θα παει για πρωταθλημα η ομαδαρα...και αμα παιζουν και στο ιδιο επιπεδο θα μας τρελανουν!!!
Μονο μην είναι σαν τον Παναθηναικο γιατι θα ξενιτευτωΣε ολες τις ομαδες αυτή την εποχη γινονται μεταγραφες και προσθηκες παιχτων... γιατι όχι και σε αυτην..
Μια και είμαι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την κυρια
Για πείτε τι γνωρίζετε