GIORGOSPRIV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2017
- Like
- 1.714
- Πόντοι
- 216
Ξανθια είναι η ελλη...Αρα αλλη Ελλη εχω εγω μια ξανθια!αν καποιος συναγωνιστης εχει το κιν.της Ελλης π λετε αν θελει να μου το στειλει!Ευχαριστω εκ των προτερων
Ξανθια είναι η ελλη...Αρα αλλη Ελλη εχω εγω μια ξανθια!αν καποιος συναγωνιστης εχει το κιν.της Ελλης π λετε αν θελει να μου το στειλει!Ευχαριστω εκ των προτερων
αποθηκευαε το νουμερο της στο κινητο σου και κατεβασε την εφαρμογη μεσω του play store και μετα γραφεις μυνηματα τζαμπα ειναι σαν το viber πολυ απλοΡωσσιδακι που μιλαω στο μαμπα μου εστειλε νουμερο whats-up. Καποιο καλο παιδι μπορει να με βοηθησει με αυτο το πραμα γιατι δεν κατεω γερος ανθρωπος. Αμα πιασει υποσχομαι πασσα. Over
Ρωσσιδακι που μιλαω στο μαμπα μου εστειλε νουμερο whats-up. Καποιο καλο παιδι μπορει να με βοηθησει με αυτο το πραμα γιατι δεν κατεω γερος ανθρωπος. Αμα πιασει υποσχομαι πασσα. Over
Καλημερα, εμενα μου ειπε για καφε μονοyes sir αλλά λίγο υπομονή γιατί είναι μια με υποχρεώσεις και άλλες και εσείς πολλοί.
απο την μια(?),αληθινη(μαλλον)φωτο στο προφιλ,δεν φαινεται κακο...yes sir αλλά λίγο υπομονή γιατί είναι μια με υποχρεώσεις και άλλες και εσείς πολλοί.
φοβάτε πολύ, μόνο ανθρώπους που ξέρει η Σβέτα εμπιστεύεστε, πρέπει κανείς είτε να ακολουθήσει την οδό της φίλης της η να έχει χρόνο να τον δει σαν γκομενα και να πάει μαζί του. Τώρα της πέσαν πολλοί και τα έχει χάσει αυτή κάνει μια δυο το πολύ συναντήσεις και αν.Καλημερα, εμενα μου ειπε για καφε μονο
Πρεπει να βγεις να σε τσεκαρει γι αυτο?
η φώτο με πρόσωπο fake..απο την μια(?),αληθινη(μαλλον)φωτο στο προφιλ,δεν φαινεται κακο...
ελα πμ ΕΣΥ!η φώτο με πρόσωπο fake..
παιδια τα εχουμε πη οχι ολοι μαζι οι κοπελες απο εδω μεσα δεν ειναι επαγγελματιες και μπλοκαρουν οταν πιεστουν εχει δικιο ο συναγωνιστης στα γραφομενα τουφοβάτε πολύ, μόνο ανθρώπους που ξέρει η Σβέτα εμπιστεύεστε, πρέπει κανείς είτε να ακολουθήσει την οδό της φίλης της η να έχει χρόνο να τον δει σαν γκομενα και να πάει μαζί του. Τώρα της πέσαν πολλοί και τα έχει χάσει αυτή κάνει μια δυο το πολύ συναντήσεις και αν.
ΑΚΡΙΒΏς συναγωνιστεί ωστε να μπορουμε να τις εχουμε ειναι πολυ καλες περιπτωσεις για ολους μας και καλες φυσικαφιλοι μου εγω πιστευω ότι η επαφη με τα κορίτσια της παρεας ..αυτης πρεπει να γινεται με viber και όλα θεωρω γινονται πιο ευκολα..ολες εχουν και οι περισσοτεροι από εδώ το ιδιο. Η Σβετλανα εχει και μαμπα λογ. και viber και ετσι είναι ευκολη η επαφη μαζι της .
δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ;) η σβετ δεν γουσταρει τους σαλιαρηδες- αγαπουληδες και εχει το μαμπα για να τους απωμονωνει ;)φιλοι μου εγω πιστευω ότι η επαφη με τα κορίτσια της παρεας ..αυτης πρεπει να γινεται με viber και όλα θεωρω γινονται πιο ευκολα..ολες εχουν και οι περισσοτεροι από εδώ το ιδιο. Η Σβετλανα εχει και μαμπα λογ. και viber και ετσι είναι ευκολη η επαφη μαζι της .
αναφερω ότι εχει μαμπα και μπορει να κανει αυτά που λες αλλα πιστευω ότι και με viber μπορει να κανει το ιδιο..δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα ;) η σβετ δεν γουσταρει τους σαλιαρηδες- αγαπουληδες και εχει το μαμπα για να τους απωμονωνει ;)
okφοβάτε πολύ, μόνο ανθρώπους που ξέρει η Σβέτα εμπιστεύεστε, πρέπει κανείς είτε να ακολουθήσει την οδό της φίλης της η να έχει χρόνο να τον δει σαν γκομενα και να πάει μαζί του. Τώρα της πέσαν πολλοί και τα έχει χάσει αυτή κάνει μια δυο το πολύ συναντήσεις και αν.
ΝΑΙ απο το μαμπα δεν μπορουν να μπουν πολλοι μεσα και να της μιλησουν σωστα και μετα το viber πχ που το βρηκες... παντως τα ιδια λεμεαναφερω ότι εχει μαμπα και μπορει να κανει αυτά που λες αλλα πιστευω ότι και με viber μπορει να κανει το ιδιο..
καλημερα παιδια.γνωριζει καποιος κατι?
όλα με προφυλακτικό δεν φιλάει, ωραιο σώμα μικρό στήθος 50 ευρώ δύο βολές.
καλημερα παιδια.γνωριζει καποιος κατι?
και μονο English languageόλα με προφυλακτικό δεν φιλάει, ωραιο σώμα μικρό στήθος 50 ευρώ δύο βολές.