jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καυλίδιο δυνατό , φίλη της Σβέτ.
Πιο πίσω εχει αναφερθεί αναλυτικά.
Καυλίδιο δυνατό , φίλη της Σβέτ.
Πιο πίσω εχει αναφερθεί αναλυτικά.
Την εχει παρει κανενας;ιδια κοπελα διαφορετικο προφιλ διαφορετικα ονοματα διαφορετικες ηλικιες δεν απανταει ;)
εγω δεν την εχω παρει αλλα νομιζω οτι ειναι μεγαλη η τιμη που ζηταει απλα σας βαζω το μυνημα που ελαβα ...........KaterinaΤην εχει παρει κανενας;
εγω δεν την εχω παρει αλλα νομιζω οτι ειναι μεγαλη η τιμη που ζηταει απλα σας βαζω το μυνημα που ελαβα ...........Katerina
ελεύθερο στοματικό,
ερωτικό σόουσεξ σε διαφορετικές στάσεις, 69,2 εκτονώσεις για μια ωρα 150
σωστος!ειναι αυτη κανεσεξ, αλλες φορες ζηταει 100 μαπα το καρπουζι δειχνει..
Εισαι σιγουρος οτι ειναι του επαγγελματος ή το φανταστηκες ?καλημέρα, τι χύνουμε σήμερα από μάμπα?
Αυτή η βρώμα μου μιλάει και δεν λέει να συναντηθούμε. Φεύγει 2/12, μιλάει άψογα ελληνικά (γράφει εννοώ). Τώρα τι παίζει δεν ξέρω. Γενικά το παράτησα γιατί πολύ παρακάλι!!!!
Εισαι σιγουρος οτι ειναι του επαγγελματος ή το φανταστηκες ?
Τοτε γιατι την ειπες βρωμα ? Θυμωσες που δεν σου απαντησε ?Ούτε καν. Δεν νομίζω να είναι. έβαλα το λινκ μπας και ξέρει κανείς άλλος. Εγώ της μιλάω μόνο, έχω αποπειραθεί να βρεθούμε, αλλά μπααααα. Στο προφιλ της πάντως αν θυμάμαι καλά γράφει ότι δεν είναι πουτάνα κλπ
δεν φτανει που μας ενημερωνει ο συναγωνιστης θα του την πουμε κιολας???Τοτε γιατι την ειπες βρωμα ? Θυμωσες που δεν σου απαντησε ?
Τι είδους ενημερωση εκανε περαν του ότι εβρισε μια κοπελα αγνωστη . Να καταλαβω δηλαδηδεν φτανει που μας ενημερωνει ο συναγωνιστης θα του την πουμε κιολας???
κοιτα λιγο ποιο πανω και δες τη παραθεση του εχεις κανει και κρινε μονος σουΤι είδους ενημερωση εκανε περαν του ότι εβρισε μια κοπελα αγνωστη . Να καταλαβω δηλαδη
παιζει μπαλα αλλα δεν λεει τιμη αν δεν της αρεσει η τιμη που της λες σε μπλοκαρει θελει ψυσιμο
μεσα σε ολα εισε παληκαρι , αλλα απιστευτη κυρια νομίζω .παιζει μπαλα αλλα δεν λεει τιμη αν δεν της αρεσει η τιμη που της λες σε μπλοκαρει θελει ψυσιμο