ZAPATA
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
εχει δοκιμασει κανεις? Ζηταει 50 ευρο για μασαζ σπιτι της στην Κυψελη. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι βγηκε of line
κάποιος έχει γράψει για αυτήν στις ανεξάρτητες...παει και παρακάτω το μασάζ...απλά από εκεί ξεκινάειεχει δοκιμασει κανεις? Ζηταει 50 ευρο για μασαζ σπιτι της στην Κυψελη. Δεν ρωτησα παραπανω γιατι βγηκε of line
Ρε Χέοπα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ , αν δεν εχεις πάρει πολύ κακώς κάνεις και αναφέρεσαι.
Ο κάθε άνθρωπος ψάχνει κάτι διαφορετικό και το πιο σημαντικό ξέρεις ποιο είναι, ότι εδώ ο καθένας πίσω από την ανωνυμία του λέει ότι του κατέβει.
Ούτε ξέρουμε απο που κρατάει η σκούφια του καθενός μας ούτε την κουλτούρα του ,ούτε τα χούγια του ούτε τίποτα.
Αλλα είπαμε η άποψη σε αυτή την γαμοχώρα είναι σαν τις κωλοτρυπίδες μας ...όλοι έχουμε από μια,είτε έχουμε δει είτε όχι...φαντασιόπληκτε!!!
Το κορίτσι μια χαρά μουνί είναι δεν κατάλαβα ...όποιος δεν έχει μέτρο σύγκρισης να κάτσει σπίτι να αυνανίζεται ή να πάει στην Φυλής ....
Εδώ έχει γίνει φίρμα η 35άρα Κριστίνα από το x companion μέσα από τον pussydoctor και το συνάφι το υπόλοιπο ....
Σας παρακαλώ λοιπόν να συμμαζευτούμε, ιδιαίτερα αν μάθαμε τις πουτάνες στα 30 μας...
Η κοπέλα είναι ότι βλέπουμε στις φωτό (σημαντικό) δεν είναι τοπ στο service αλλά δεν είναι και κομοδίνο, προσπαθεί.
Και τα deep προσπάθησε και τα φιλιά της μια χαρά τα έδινε και πολύ ζεστη ήταν τόσο στο κρεβάτι όσο και στο social time...
Για τις ίδιες υπηρεσίες έχετε κανει άλλες θεές ,τυχαίο??? δε νομίζω
Τώρα να είναι να θάβουμε οποια μας λέει πως έχουμε ακόμα 5 λεπτά και δεν κάθεται μαζί μας ολονυχτία μπας και τσιμπήσει καλή κριτική αυτό είναι κάτι διαφορετικό που δεν βοηθαέι ούτες τις τάνες ούτε τους συναγωνιστές παρά μόνο τους εαυτούς μας ...
επισκεφτηκα την περασμενη εβδομαδα την συγκεκριμενη σπιτι της οπου κανει μασαζ οπως λεει.50 ευρω την ωρα....το μενου εχει τελικα μονο μασαζ και για οποιον εχει κανει πραγματικο μασαζ η κυρια ειναι ασχετη..ενοιωθα σαν τετραδιο και αυτη ηταν η...γομολαστιχα....τεσπα αν θελει κανεις μασαζ,ας δωσει 20 ευρω σε κανεναν αλβανο μπογιατζη να τον τριψει με το ρολο που βαφει... μαλλον πιο καλα θα περασει.......αν κανεις συναγωνιστης εχει διαφορετικη γνωμη,ας μας την παραθεσει...
Για το φιλο που ρωτησε........
Αναφορά
Καταρχάς αγαπητέ Nitro, ενώ μας έχεις συνηθίσει σε φωτό προφίλ που βγάζουν μάτι, όταν μου βάζεις Justin μετά από 20 χρόνια πως θες να το σχολιάσω....
Χάνεις το κύρος σου βρε παιδάκι μου...
Τέλως πάντων στο θέμα μας.
Επειδή και εγώ αναφέρθηκα στην κυρία χωρίς να δοκιμάσω, προς υπεράσπισή μας θα ήθελα να πω ότι ΚΥΡΙΩΣ αναφερθήκαμε στην τιμή των υπηρεσιών. Η κοπέλα είναι σε ένα πρακτορείο. Καλά μέχρι εδώ? Το πρακτορείο χρεώνει 250 Euro / hr + 50 CIF, βάλε και το taxi για outcall, έφτασε η τιμή στα 340 / hr. Με συγχωρείς αλλά γι'αυτή την τιμή δεν πάω που να με χτυπάνε...
Αλλά επειδή όλοι ξέρουμε (αυτοί που ασχολούνται τουλάχιστον) ότι το πρακτορείο πάνω από 50% δεν δίνει, τον οδηγό συνήθως τον πληρώνει η κοπέλα και... και... και..., άρα από τα 340 θα έπαιρνε η ίδια.... Ξέρεις...
Το ξέρει και η ίδια, γι'αυτό άλλωστε είναι και στο mamba. Για να μπορεί να κάνει μόνη της τα κουμάντα της.
Εμένα πχ μου πρόσφερε 150 euro / hr στο χώρο μου (χωρίς ταξι και μαλακίες) + 50 κουλούρι (που στο πρακτορείο δεν προσφέρεται)
200 / hr για full service για την ίδια, μια χαρά μου φάνηκαν εμένα (και ξαναλέω εμένα) αλλά δυστυχώς έφυγα και δεν μπόρεσα να τη συναντήσω.
Τώρα ο καθένας μέσα στο mamba, κάνει το κουμάντο του. Αμφιβάλλεις ότι αν δεν την έπαιρνε κανείς χαμπάρι ο Γεοψ θα την είχε ρίξει στα 100? Εγώ δεν αμφιβάλλω και sorry κιόλας γιατί εν μέρει του χάλασα το deal. Αυτό ανέφερε και ο ίδιος. Να μην πλακώσουν όλοι και από εκεί που έχουμε ρίξει την τιμή να ξαναεκτοξευθεί...
Δεν βρίσκω το κακό σε αυτό...
Φιλικά πάντα.. Για τα υπόλοιπα που κράζεις γενικά και τη νοοτροπία μας όλων εδώ μέσα, θα με βρεις σύμφωνο..
Ρε Χέοπα κανε μας την χάρη σε παρακαλώ , αν δεν εχεις πάρει πολύ κακώς κάνεις και αναφέρεσαι.
Αλλα είπαμε η άποψη σε αυτή την γαμοχώρα είναι σαν τις κωλοτρυπίδες μας ...όλοι έχουμε από μια,είτε έχουμε δει είτε όχι...φαντασιόπληκτε!!!
Σας παρακαλώ λοιπόν να συμμαζευτούμε, ιδιαίτερα αν μάθαμε τις πουτάνες στα 30 μας...
παιρνω ποπ κορν και αναψυκτοκο και κάθομαι καναπε!
αρχιζει το ματς!
Αυτην εδω που ζηταει 250αρια την καταφερε κανεις?
Oταν κάποια ζητάει 250άρια δεν την καταφέρνεις, ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.
Μήπως πρέπει να προσπαθήσουμε κιόλας για να γαμήσουμε με 250 ευρώ;
Εχεις δίκιο και εγώ μιλούσα πριν λίγο, μάλλον γιά γραφείο το κόβω και εγώ!!!Τελικά ή έχει πέσει πολύ νέκρα, ή τα βασικά στελέχη κουράστηκαν να ενημερώνουν και το μοναδικό σίγουρο είναι ότι πλέον το site έγινε διάσημο, με αποτέλεσμα και πολλοί άσχετοι να πέσουν με τα μούτρα (δεν το λέω κακοπροαίρετα) αλλά και οι γκόμενες να μας πάρουν χαμπάρι..
Τι θέλω να πω?
Νέο φρούτο:
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/mb680924324/?afolder=dating[/url]
Τσέχα, μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά αλλά μάλλον τα μιλάει καλά στο τηλ. και δεν τα γράφει γιατί για να πάρεις απάντηση θα περιμένεις κανα 2ωρο, ενώ στο τηλ. όλα οκ...
Και τι ζητάει η κυρία?
100 Euro/1 hr, + 20 η 2η εκτόνωση, + 20 το ελεύθερο στοματικό, + 50 το πρωκτικό (για το οποίο το άφησε να πλανιέται, είπε "ανάλογα" - αν το δεκτεί πάντως είναι στην τιμή που είπα).
Σύνολο? 190 Euro (τουλάχιστον για τα γούστα μου)
Το deal όμως τι σας θυμίζει? Γι'αυτό και λέω μας πήρανε χαμπάρι. Σε λίγο βλέπω το κάθε γραφειάκι με σελίδα στο mamba.
Πάνε οι καλές εποχές των ανεξάρτητων με 100 το 3ωρο full κιόλας...
Τέλως πάντων. Όποιος θέλει να παίξει μπάλα ελεύθερα. Εμένα με χάλασε η προσέγγιση...
Τελικά ή έχει πέσει πολύ νέκρα, ή τα βασικά στελέχη κουράστηκαν να ενημερώνουν και το μοναδικό σίγουρο είναι ότι πλέον το site έγινε διάσημο, με αποτέλεσμα και πολλοί άσχετοι να πέσουν με τα μούτρα (δεν το λέω κακοπροαίρετα) αλλά και οι γκόμενες να μας πάρουν χαμπάρι..
Τι θέλω να πω?
Νέο φρούτο:
Τσέχα, μιλάει πολύ καλά τα Ελληνικά αλλά μάλλον τα μιλάει καλά στο τηλ. και δεν τα γράφει γιατί για να πάρεις απάντηση θα περιμένεις κανα 2ωρο, ενώ στο τηλ. όλα οκ...
Και τι ζητάει η κυρία?
100 Euro/1 hr, + 20 η 2η εκτόνωση, + 20 το ελεύθερο στοματικό, + 50 το πρωκτικό (για το οποίο το άφησε να πλανιέται, είπε "ανάλογα" - αν το δεκτεί πάντως είναι στην τιμή που είπα).
Το deal όμως τι σας θυμίζει? Γι'αυτό και λέω μας πήρανε χαμπάρι. Σε λίγο βλέπω το κάθε γραφειάκι με σελίδα στο mamba.
Τέλως πάντων. Όποιος θέλει να παίξει μπάλα ελεύθερα. Εμένα με χάλασε η προσέγγιση...
Και εγώ εκεί θα το πάω, αλλιώς θα ας το ξεχάσειπαιδάκια εάν γουστάρει 100 με φουλ σέρβις το συζητάμε...
;)
μονοι μας το γαμισαμε το θρεντ. "Ανεξαρτητες" γραφει αλλα εδω ο καθενας αναφερεται σε γραφεια ξανα και ξανα... Κανουν και την δικη τους δουλεια με βαλτους τα γραφεια. Τελικα κταληξαμε διαφημιστικος χωροςΤελικά ή έχει πέσει πολύ νέκρα, ή τα βασικά στελέχη κουράστηκαν να ενημερώνουν και το μοναδικό σίγουρο είναι ότι πλέον το site έγινε διάσημο, με αποτέλεσμα και πολλοί άσχετοι να πέσουν με τα μούτρα (δεν το λέω κακοπροαίρετα) αλλά και οι γκόμενες να μας πάρουν χαμπάρι..
Τι θέλω να πω?
Νέο φρούτο:
Και τι ζητάει η κυρία?
Τελικά ή έχει πέσει πολύ νέκρα, ή τα βασικά στελέχη κουράστηκαν να ενημερώνουν και το μοναδικό σίγουρο είναι ότι πλέον το site έγινε διάσημο, με αποτέλεσμα και πολλοί άσχετοι να πέσουν με τα μούτρα (δεν το λέω κακοπροαίρετα) αλλά και οι γκόμενες να μας πάρουν χαμπάρι..
Τι θέλω να πω?
Νέο φρούτο:
Και τι ζητάει η κυρία?
Oταν κάποια ζητάει 250άρια δεν την καταφέρνεις, ΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ.
Μήπως πρέπει να προσπαθήσουμε κιόλας για να γαμήσουμε με 250 ευρώ;