erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Σε παρακαλω πολύ μην βριζεις τον υπουργο μας εθν. αμυναςπιστευω ειμαι ένας γνήσιος πορνομπούλης!
Σε παρακαλω πολύ μην βριζεις τον υπουργο μας εθν. αμυναςπιστευω ειμαι ένας γνήσιος πορνομπούλης!
Σε παρακαλω πολύ μην βριζεις τον υπουργο μας εθν. αμυνας
Τόσα "πιστόλια" εδώ μέσα και κανείς δεν έχει κάνει προσπάθεια με την παραπάνω; Εγώ της έστειλα 2 ευγενικά μηνύματα σχετικά με το τι ψάχνει κλπ και μου απάντησε μόνο με κάτι χαμογελαστά emoticons. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει για να μη χάνουμε το χρόνο μας άδικα.Συναγωνιστές καλησπέρα. Η παρακάτω παίζει τίποτα ή ή έχει έτοιμο παπά και στέφανα και ψάχνει γαμπρό;
δε μπορω με τιποτα να δω το προφιλ της! κ μπαινω κ απο αλλο μηπως ειμαι μπλοκαρισμενος κ δε το ξερω,μπορεις να κανεις κανα screenshot το προφιλ κ να το ανεβασεις?Τόσα "πιστόλια" εδώ μέσα και κανείς δεν έχει κάνει προσπάθεια με την παραπάνω; Εγώ της έστειλα 2 ευγενικά μηνύματα σχετικά με το τι ψάχνει κλπ και μου απάντησε μόνο με κάτι χαμογελαστά emoticons. Αν κάποιος ξέρει κάτι ας ενημερώσει για να μη χάνουμε το χρόνο μας άδικα.
δε μπορω με τιποτα να δω το προφιλ της! κ μπαινω κ απο αλλο μηπως ειμαι μπλοκαρισμενος κ δε το ξερω,μπορεις να κανεις κανα screenshot το προφιλ κ να το ανεβασεις?
α για το ζωον την Ολγα λεμε?τυπε που ρωτας,μαζι με τη φατσουλα χρησιμοποιησε λεξεις "γενναιοδωρος","θαλασσινα" κ θα δεις αποτελεσμα με τη σαπια που το παιζει κ κυρια ενω δεν εχει βρακι να βαλει το ναυαγιο σταδιαλα! πορνομπουλης σπικινγκτωρα λογικα μπορεις
α για το ζωον την Ολγα λεμε?τυπε που ρωτας,μαζι με τη φατσουλα χρησιμοποιησε λεξεις "γενναιοδωρος","θαλασσινα" κ θα δεις αποτελεσμα με τη σαπια που το παιζει κ κυρια ενω δεν εχει βρακι να βαλει το ναυαγιο σταδιαλα! πορνομπουλης σπικινγκ
ναι η σαλουφα το παιζει κ εκλεπτυσμενηνα βγουμε για ψαρακι δηλ??
ναι η σαλουφα το παιζει κ εκλεπτυσμενη
σκατα με φραουλες!οποτε πιτογυρο κ πολυ της ειναι
Όπως τα λέει ο συνάδελφος....α για το ζωον την Ολγα λεμε?τυπε που ρωτας,μαζι με τη φατσουλα χρησιμοποιησε λεξεις "γενναιοδωρος","θαλασσινα" κ θα δεις αποτελεσμα με τη σαπια που το παιζει κ κυρια ενω δεν εχει βρακι να βαλει το ναυαγιο σταδιαλα! πορνομπουλης σπικινγκ
λαναααααααααα! στειλε μηνυμα πες οτι εισαι ενας ωριμος κυριος που γουσταρει γκιλφαρες με καλτ κοραλι φορεματα για χυσιμο κ ξεφτιλισμα στη μουρη!αντε λανα που γαμιεσαι στη αλανα παλι διαφημιση σου κανα! πορνομπουλης σπικινγκΠαίδες υπάρχει περίπτωση να..... ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ?
Έμαθα από συναγωνιστή πως.... στο 50αρικο είναι κομπλέ όλα μέσα (εκτός κώλου) αλλά δεν έχει πια το τηλ. της....
εκει που ημουν ησουν κ συ παικτη! απλα το να χορηγησω μια τετοια καριολα με το τουπε που εχει μου ειναι αδυνατο!λογικα οσο εφαγες εσυ εγω δεν γιατι τετοιες σαλουφες τις κατουραω δεν τις γαμαω! πορνομπουληςΌπως τα λέει ο συνάδελφος....
Απορώ ... που τα ξέρει... Σωστός . Σώζεις πορτοφόλια...
οπως λεει και ο συναγωνιστης πιλοφορι φευγοντας καλου κακου ραψτης το στομα γιατι αν της εχεις μιλησει την εβαψεςΠαίδες υπάρχει περίπτωση να..... ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ?
Έμαθα από συναγωνιστή πως.... στο 50αρικο είναι κομπλέ όλα μέσα (εκτός κώλου) αλλά δεν έχει πια το τηλ. της....