djnet71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 576
- Πόντοι
- 6.055
η μια ειναι αγνωστη εχω φωτο ;) της εχω παρει βεβαιως η αλλη απο οτι καταλαβα γνωστη αρκετα ειναι στα προσεχως ;)
ποια είναι η κυρία ρε παίδες?
η μια ειναι αγνωστη εχω φωτο ;) της εχω παρει βεβαιως η αλλη απο οτι καταλαβα γνωστη αρκετα ειναι στα προσεχως ;)
εχει δοκιμασει κανεις ζηταει 100 για 1 και μιση ωρα..
Alex απόλυτα σωστά ότι λες τα ίδια ακριβώς έκανε και σε μένα και μου είπε ότι πάει μόνο Παγκράτι, χωρίς να μου προτείνει ξέρω ο δοχείο, είναι πολύ δύστροπο, αφήστε τη να πεινάσει.Και δε το ριχνει με τιποτα.
Παλιά που είχα άλλο προφίλ στο μαμπα και της είπα για 50 μ έστειλε.
Τωρα που της ξανάστειλα επέμενε στα 100 αλλά ακόμα δεν έχω δοκιμασει. Δε στέλνει και φωτο και είναι λιγο δυσκολη στην επικοινωνία..
Α λόγω συμπεριφοράς δε το γαματε! Εγω δε το γαμαω,ποσο μάλλον να το πληρώσω επειδή απλά ειναι ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ!
Κ εγω το ιδιο..και να αξιζε κιολας να πω, κατα τη γνωμη μου μαυρο, τα 100 ειναι παρα πολλατην ειχα πλησιασει στο παρελθον αλλα δεν το προχωρησα λογω γενικως περιεργης συμπεριφορας
καλησπέρα γνωρίζει κάνεις αν αξίζει κανένα από τα δυο ? η αν μπορώ να δω κάπου εγώ εδώ στο forum ευχαριστώ
καλησπέρα γνωρίζει κάνεις αν αξίζει κανένα από τα δυο ? η αν μπορώ να δω κάπου εγώ εδώ στο forum ευχαριστώ
Κάποια γυναίκα που κάνει σεξ με πάθος δεν είναι απαραίτητα ρομαντική. Πιο πολύ προσπαθεί να ευχαριστήσει τον πελάτη χωρίς ρομαντικές βλέψεις.ρομαντικη η θεια η καταλαβα λαθος?
Διευκρινίζω ότι το σεξ μόνο με προφύλαξη με την Σβετλάνα.το καραφουλ σημαινη χωρις προφυλαξη
το ξερω το εχω εμπεδοση εγω ;)Διευκρινίζω ότι το σεξ μόνο με προφύλαξη με την Σβετλάνα.
Και πολλα της ηταν)Ρε παιδιά έλεος. 100 ζητάει? Στο σπίτι της στην Κυψέλη το έδινε με 50. Μα για όνομα του Θεού, ποιός πηγαίνει και της τα ακουμπάει και παίρνει θάρρος? Εγώ πήγαινα σπίτι της και της άφηνα 50 αρι. Εποχές προ εμφάνισης στο μαμπα. Όλα με προφύλαξη και μασάζ. Γενικά δεν τη λές πατσαβούρα, αλλά όχι και να απαιτεί 100.
ευχαριστώ, έχεις δίκιο θέλει 70 για μια ώρα και 120€ για δυο ώρες και χωρίς πίσω πόρτα όποτε άκυροτο δεύτερο για κανένα λόγο είναι η κόρη της θώδη και ειδικά για τα λεφτά πυ ζητάει τώρα .το πρώτο δεν το ξέρω
ευχαριστώ