nikos.82
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 3.050
- Πόντοι
- 456
Σε συνεχεια συζητησης για την παραπανω κυρια. Μιλησα μαζι της και σχετικα συντομα 'λυθηκε' και μου ειπε οτι η ταριφα της ειναι 30 ευρω για απλο (μια φορα χωρις κωλο και πιπα). Δινει κινητο και κανει ραντεβου στο σπιτι της στον Πειραια μετα τις 5-6 το απογευμα γιατι οπως μου ειπε το πρωι δουλευει. Οταν την πιεσα και για κωλο μου ειπε οτι δινει με λιγα ευρα παραπανω (κανα δεκαρικο πιστευω plus εισαι οκ). Μυριζει αματουριλα φαση, εχει μεγαλους βυζους στις φωτογραφιες και ειπωθηκε οτι κανει καλη πιπα. Θα γινει καταδρομικη και θα αναφερθει αποτελεσμα επιχειρησης...
Υ.Γ.
Προς τους αγαπητους συναγωνιστες που θα προστρεξουν να γραψουν σχολια του στυλ ''ποσα σε πληρωσε'' και αν 'εβγαλε τη μασελα πριν την πιπα' σας λεω οτι υπαρχουμε κι εμεια τα τυπακια που πηδαμε τα παντα και γουσταρουμε ειδικα τα πλαδαρα, γερικα κορμια, γεματα κυττταριτιδα, μεγαλους βυζους,πεσμενους κωλους και τρομερη ορεξη για γαμησι (Παντα βεβαια με το σωστο αντιτιμο). Τιποτα δεν ειναι καλυτερο απο το πεινασμενο Σλαβοgilf!! Καλη συνεχεια σε ολους!!