Άμα σας αρέσουν τέτοιες,
τι παιδεύεστε με το mamba, στην στη λαϊκή έχει καλύτερες
τι παιδεύεστε με το mamba, στην στη λαϊκή έχει καλύτερες
ολοι γαμαν στην. πολη εκτος απο μενα
τζιμη αγορι μου μονο μην γαμησεις κανενα μπαζο
Jimmy δεν έχεις ανάγκη εσύ!
Έχεις γαμήσει ήδη για δύο ζωές.
μπα απο τοτεα που γραφτηκα στο σαη ειδε χαρα το πουλι.μου
Από την στιγμή που υπάρχουν φωτογραφίες της σε επαγγελματικό ιστότοπο ,δεν βλέπω τον λόγο να απαγορεύεται η αναδημοσίευση...Αν έχω καταλάβει σωστά η Κίρα η Κορίνθια δουλεύει σε μπουρδέλο πολυτελείας ως Στέλλα και η κυρα Στέλλα του μπιλχοτελ θίχτηκε γιατί ένας συναγωνιστής ανέβασε στο μπου επαγγελματικές και όχι προσωπικές φωτογραφίες της - έβαλα και γω μία πιο μικρή με σβησμένα τα μάτια. Στο εν τω μεταξύ η πόρνη Κίρα-Στέλλα δείχνει τη μουτσούνα της στην κάμερα και σε φωτογραφίες του καταστήματος που εργάζεται χωρίς να νοιάζεται καθόλου για την προστασία της ιδιωτικής της ζωής. Και θα πρέπει να νοιαστώ εγώ ή ο συναγωνιστής μην εκτεθεί το τεμάχιο?
Για ποιό λόγο απαγορεύεται η δημοσίευση επαγγελματικών φωτογραφιών προσώπου που εκθέτει εαυτόν με αρκετές επαγγελματικές φωτό και βίδεο στον ιστότοπο του μπουρδέλου πολυτελείας που εργάζεται?
Εξηγήστε μου παρακαλώ και διορθώστε με αν κάνω κάποιο λάθος στον συλλογισμό μου.
Ενταξει, αμα της φτανει ενα, γτ εμενα μου εγραψε οτι ειναι 80 κιλα!!..κ 50 € για ενα γυρο με απο ολα κ πρωκτικο)Ένα πιτόγυρο χωρίς κρεμμύδι.
ολοι γαμαν στην. πολη εκτος απο μενα
Άσε που οι καλλιτεχνικές φωτο έιναι 10 καλοκαίρια πριν,εμένα είχε πει οκ στα 80 αλλά μόλις είπα αν είναι μέσα cim κλπ με μπλόκαρεέχουνε ξεφύγει τελείως, σε κουβέντα που είχαμε ζήτησε 120€ για μια ώρα σε ξενοδοχείο, της λέω 80€ για φουλ πρόγραμμα μια ώρα, απάντησε φουλ θέλω 500€ (χαχαχαχα ακόμα γελάω) ρε τι άλλο θα ακούσουμε
στο κάλο και να μην μας γράφειΆσε που οι καλλιτεχνικές φωτο έιναι 10 καλοκαίρια πριν,εμένα είχε πει οκ στα 80 αλλά μόλις είπα αν είναι μέσα cim κλπ με μπλόκαρε
και σε έμενα είπε 150€ χωρίς λοκο... της λέω 80€ και με μπλόκαρε χαχαχαχαΤην τρόλαρα... Της είπα 50 και με μπλόκαρε...Σε προηγούμενες συζητήσεις μου ζητούσε 150...χαχαχα
έλα μου ντε πες μου εσύ το ίδιο σκέφτηκα και εγώ για να τα ζητάνε αυτά τα ποσά κάποιοι τα δίνουν δεν εξηγείτε αλλιώςΤο γεγονός είναι ότι για να κρατάνε τιμές κάποιοι λαλάκες τα δίνουν