gari10
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.331
- Πόντοι
- 1.720
σιτιτουρίστρια από τα λίντλΧαιρεται.Γνωρίζεται κάτι γιά την κυρία? Ευχαριστω σας
σιτιτουρίστρια από τα λίντλΧαιρεται.Γνωρίζεται κάτι γιά την κυρία? Ευχαριστω σας
Νομιζω οτι το αλλο της ονομα ειναι Αλεξια. Στουντιο πριν και πρακτορειο τωρα (δεν ξερω ποιο). Την ειδα περασα αρκετα καλα
πόσα?Νομιζω οτι το αλλο της ονομα ειναι Αλεξια. Στουντιο πριν και πρακτορειο τωρα (δεν ξερω ποιο). Την ειδα περασα αρκετα καλα
100 oxi anal
Στουντιοκοριτσο,σωστά! Ρε συ lippy πες κατι παραπάνω. Δεν εχει πει κανεις τιποτα για το μωράκιΝομιζω οτι το αλλο της ονομα ειναι Αλεξια. Στουντιο πριν και πρακτορειο τωρα (δεν ξερω ποιο). Την ειδα περασα αρκετα καλα
2 μανίκια?100 oxi anal
δεν εχω πολλα να πω ομορφη, σωμα με καμπυλες, αλλα σφιχτη, ωραιο μουνι ανοικτου τυπου, της αρεσει το μουνογλυψιμο, πιπα καλη νομιζω (γερος γαρ ξεχνω). Φιλα με γλωσσα αλλα δεν θελει ζωρια. Αντεχει στο πηδημα. Γενινα αν μπορουσα θα την εβλεπα ξανα. Τηλ που εχω εκτος λειτουργιαςΣτουντιοκοριτσο,σωστά! Ρε συ lippy πες κατι παραπάνω. Δεν εχει πει κανεις τιποτα για το μωράκι
Θα σε φτιάξω μόλις έχω green lightδεν εχω πολλα να πω ομορφη, σωμα με καμπυλες, αλλα σφιχτη, ωραιο μουνι ανοικτου τυπου, της αρεσει το μουνογλυψιμο, πιπα καλη νομιζω (γερος γαρ ξεχνω). Φιλα με γλωσσα αλλα δεν θελει ζωρια. Αντεχει στο πηδημα. Γενινα αν μπορουσα θα την εβλεπα ξανα. Τηλ που εχω εκτος λειτουργιας
Αυτό που τελειωνει σε 285 ?δεν εχω πολλα να πω ομορφη, σωμα με καμπυλες, αλλα σφιχτη, ωραιο μουνι ανοικτου τυπου, της αρεσει το μουνογλυψιμο, πιπα καλη νομιζω (γερος γαρ ξεχνω). Φιλα με γλωσσα αλλα δεν θελει ζωρια. Αντεχει στο πηδημα. Γενινα αν μπορουσα θα την εβλεπα ξανα. Τηλ που εχω εκτος λειτουργιας
ακόμα 100 ειναιΘέλω κι εγώ Αλέξια,στο μάμπα με έκανε μπλοκ οταν της απάντησα πολλά τα 100....
ακόμα 100 ειναι
Φιλε διαφημιση δεν κανω. Εχω χασει το τηλεφωνο και την εχω παρει παλια με 80 με ολες τις υπηρεσιες! Δεν μπορω νανστειλω δεν δεχεται αλλα μηνυματα ελπιζω να σε καλυψαΑφου έχεις το προφίλ και θυμάσαι ότι είναι καλή γιατί δεν ρωτάς;
Λογικά θα έχεις και τηλέφωνο
On line ήταν πριν 1 ώρα.
Εγώ ξέρω ότι ζήταγε 100 χωρις cim φιλιά & πρωκτικό.
Πιο πολύ με διαφήμιση μου μοιάζει, αν κάνω λάθος, συγνώμη
Καλησπερα συναγωνιστες! Εγω προσωπικα εκανα το κασκαντερ και βρεθηκα μαζι της για 70 ευρω τελικα, φουλ προγραμμα.Ξερουμε τιποτε για την κοπελια ?
Καλησπερα συναγωνιστες! Εγω προσωπικα εκανα το κασκαντερ και βρεθηκα μαζι της για 70 ευρω τελικα, φουλ προγραμμα.
Εντελως ερασιτεχνικη κατασταση. Μεχρι και προφυλακτικα μου ζητησε να φερω.
Συναντηση σε κεντρικο σημειο του Κορυδαλλου διπλα σχεδον στο σπιτι της και κατευθυνση σε γαμιστρωνα της περιοχης.
Για αναλ δεν αξιζει καθως με λερωσε. Για 50 για διωρο το συζηταμε. Μαζι μου εκατσε σχεδον διωρο με τρεις εκτονωσεις.
Παντως, σχεδον σιγουρα δεν θα την ξαναβλεπα.