munakias13
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
τη θεία από την Ουκρανία την έχει πουτσώσει κανείς από εδώ?
όλα μέσα 50 ευρώ λέει και γυρίζει στην πατρίδα της την Παρασκευή
Κάποιο τηλ. της γιατί δεν είμαι VIP???
τη θεία από την Ουκρανία την έχει πουτσώσει κανείς από εδώ?
Την εχω παρει προσφατα, δεν ειναι κακη. Ψηλη, λιγο νταρντανε, περιποιημενη, καθαρη, πηδιεται καλα και με ορεξη, καλη πιπα και γλυψιμο γυρω περιοχης ..απεριοριστο. Χυνει συνεχεια οταν τη γλυφεις και μετα στο σεξ, κατι σαν πολυοργασμικη. Για 50 δεν ειναι κακη περιπτωση)τη θεία από την Ουκρανία την έχει πουτσώσει κανείς από εδώ?
ναι μοιάζουν αρκετά στο πρόσωπο αν και η θεία Σβετα είναι ξανθιά
έχει ωραίο σώμα μιας και μου έστειλε εξτρα φωτο
δίνει και πωπο με χαρά διατείνεται ότι το απολαμβάνει
για να δούμε ..
Και ο Κolpos αναφέρθηκε στην ξανθιά Σβέτα... Kolpe πες και εσύ ποιά εννοείς ως ξανθιά Σβέτα???
την θελω! Πήρες viber? Κατι;τη θεία από την Ουκρανία την έχει πουτσώσει κανείς από εδώ?
παίκτη τη θέλω! Δε μπορώ να στείλω μήνυμα,εχεις κάποιο τρόπο επικοινωνίας; μερσιΤην εχω παρει προσφατα, δεν ειναι κακη. Ψηλη, λιγο νταρντανε, περιποιημενη, καθαρη, πηδιεται καλα και με ορεξη, καλη πιπα και γλυψιμο γυρω περιοχης ..απεριοριστο. Χυνει συνεχεια οταν τη γλυφεις και μετα στο σεξ, κατι σαν πολυοργασμικη. Για 50 δεν ειναι κακη περιπτωση)
ΥΓ..λοκο δεν δινει κ εχει μανια με ενα αρωματικο λαδι που το βαζει παντου)
πωσ μπορω να σηναντισω μου αρεσειπαίκτη τη θέλω! Δε μπορώ να στείλω μήνυμα,εχεις κάποιο τρόπο επικοινωνίας; μερσι
Ποιά είναι ρε Gari η ξανθιά Σβετα που λες?
μου έγραψε ότι δίνει κωλαράκιΤην εχω παρει προσφατα, δεν ειναι κακη. Ψηλη, λιγο νταρντανε, περιποιημενη, καθαρη, πηδιεται καλα και με ορεξη, καλη πιπα και γλυψιμο γυρω περιοχης ..απεριοριστο. Χυνει συνεχεια οταν τη γλυφεις και μετα στο σεξ, κατι σαν πολυοργασμικη. Για 50 δεν ειναι κακη περιπτωση)
ΥΓ..λοκο δεν δινει κ εχει μανια με ενα αρωματικο λαδι που το βαζει παντου)
καλό καλό να παρεις κ να της πεις να σου ρθει με το κοραλί φόρεμα!τι λεει απο σερβις η θεια
καλό καλό να παρεις κ να της πεις να σου ρθει με το κοραλί φόρεμα!
κρατάει καλό σώμα για την ηλικία τηςτι λεει απο σερβις η θεια
άντε να επιστρέψει και η φίλη της η Αλλα να τις παραγγείλω και τις δυό μαζί ένα μεσημέρικαλό καλό να παρεις κ να της πεις να σου ρθει με το κοραλί φόρεμα!
Α ναι! Ξεχάσαμε να πούμε οτι ειναι κ λιγο ΖΩΟΝ!Εμένα πάντως αυτή με μπλόκαρε με το καλημέρα... Κάτι για την ηλικία μου είχε πει θυμάμαι... Είμαι 30...
συναγωνιστής είχε γράψει πρόσφατα πως βρίζει τους γαμιάδες τηςΑ ναι! Ξεχάσαμε να πούμε οτι ειναι κ λιγο ΖΩΟΝ!