pattakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Με εχει τρελανει στο ακυρο η συγκεκριμενη και αλλο τοσο κολαω μαζι της.Εκτος ενος συναγωνιστη δεν την εχει παρει κανεις αλλος????Ή υπαρχει omerta?
Και πού είσαι ακόμη....Με εχει τρελανει στο ακυρο η συγκεκριμενη και αλλο τοσο κολαω μαζι της.Εκτος ενος συναγωνιστη δεν την εχει παρει κανεις αλλος????Ή υπαρχει omerta?
Εχεις φαει ή εισαι και εσυ παθον?Και πού είσαι ακόμη....
Σε καλό δρόμο σ έχει
Χορτάτος .... τώρα στις σόδες είμαιΕχεις φαει ή εισαι και εσυ παθον?
φιλαρακι η σοδα σαριζα ειναι? παντως το μωρο ειναι δυναμη ....Χορτάτος .... τώρα στις σόδες είμαι
Χορτάτος .... τώρα στις σόδες είμαι
ρε φιλαράκια τι γίνεται μ αυτό. Μ έχει στο ακατέβατο 100 και ψήνομαι... αλλά... υπάρχει ένα αλλά που δεν το βρίσκω...
μεγαλο τσοκαρο.....ουτε πανω απο δεκαλεπτο δεν γουσταρα να κατσω. ...τα κλαιω ακομη.......και τα φαγητα μαζι.....στριπτηντζουδες...ΜΑ ΚΡΥΑ
αν σου κατσει ομως η εξαιρεση....οι στριπερς ειναι ανετες με το σωμα τους και πολύ καλες στην επιδειξη
αλλα δεν κανουν για τη δουλεια μας ακομη και οσες τις εκθειαζουν...φαινεται η βαρεμαρα η ξεπετα να τελειωνεις γρηγορα τα περιμενουν απο εμας ολα και καλα οτι την ειδαμε και τρελαθηκαμε
οι καλες τα κρυβουν βεβαια ολα αυτα αλλα εαν θα στραβωσει κατι λιγο αμεσως βγαζουν μεχρι και το νευρωτικο τους
τα εχω ζησει με ολες αργα η γρηγορα
συμφωνω μακρυααααα ... καποιοι τσιμπάνε βεβαια αλλα.....
Το προφιλ που είχε ήταν
Alina, 23
αλλά δεν υπάρχει πια
Φίλε μου, δεν την συνιστώ. Δεν είναι ούτε τα λεφτά ούτε η ηλικία (περί ορέξεως..).Έχει τον τρόπο της, ψαγμένη, αλλά φουλ αλκοόλ και φιλάς σταχτοδοχείο..... Μια ψύχωση γενικώς την έχει...ρε φιλαράκια τι γίνεται μ αυτό. Μ έχει στο ακατέβατο 100 και ψήνομαι... αλλά... υπάρχει ένα αλλά που δεν το βρίσκω...
φιλεναδουλες ειναιμαγκες για να συννενοουμαστε η μισελ από γκλαμουρ που λετε είναι αυτή:
η οποία στο μαμπα εχει το εξης προφίλ: ...
τωρα ερώτηση η αλίνα που λέτε είναι αυτή ? -- ??
δουλεύει κανονικα το προφιλ ...
αν σου κατσει ομως η εξαιρεση....
φιλεναδουλες ειναι
Γιά αυτή είπα οτι έχει σβήσει το προφιλ στο mambaμαγκες για να συννενοουμαστε η μισελ από γκλαμουρ που λετε είναι αυτή:
η οποία στο μαμπα εχει το εξης προφίλ: ...
τωρα ερώτηση η αλίνα που λέτε είναι αυτή ? -- ??
δουλεύει κανονικα το προφιλ ...
δεν αμφιβαλλω. το μωρακι που εφαγα ηταν αν οχι το τοπ του μαγαζιου απο τα τοπ κ ηταν υπεροχο σε ολα τουολες οσες γνωρισα ηταν αποτυχια λιγο ή πολυ να φυγει το επιφανειακο λουστρο βγηκε στη φορα.....
εννοειται καλο σωμα αντικειμενκα και φροντισμενο, αλλάτι να το κανω;;
ααα και ηταν ονοματα με πολλούς θαυμαστες!!!
τυπε ελα πμ πριν το καψουμεΓιά αυτή είπα οτι έχει σβήσει το προφιλ στο mamba
Αυτά που έβαλες είναι άλλα προφίλ, το δικό της είχε την δική της φωτο