thiras
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2006
- Like
- 242
- Πόντοι
- 36
μου είπε 50 μία ώρα χωρίς αναλ,είναι απο περιοχή ομόνοια,έχει δοκιμάσει κανείς να πει εντυπώσεις και κυρίως για τις φωτογραφίες που έχει???
..με τις ίδιες υπηρεσίες..γλυτώνει και το χοτέλι..κι αν θέλει 2 μπιστολιές,+20..Πήγαινε στη Διδυμου 27 που δουλεύει με το όνομα Βίκυ και πάρτη με ένα 20άρικο.
ME mia ΠΕΝΤΑΡΑ στου ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ................προφανως και σε μπλοκαρε αχχαχαχαα.... λουκουμα θελει η φαφουτα ρε χααχχαχα
Θελει υπομονη φιλε. Εχω βγαλει 2 Ουκρανακια τσαμπα και εχω πληρωσει 6 γκοκενες. Οχι και μαπα. Απλα οι περισσοτερες θελουν λεφτα.μετα απο τοσα μηνυματα,ακομα επιμενετε για τον τιτλο του θεματος? Μαπα κυριοι και μεγαλη.
για πες ποιοες ειναι και δωσε κανενα τηλεφωνο απο της τζαμπαΘελει υπομονη φιλε. Εχω βγαλει 2 Ουκρανακια τσαμπα και εχω πληρωσει 6 γκοκενες. Οχι και μαπα. Απλα οι περισσοτερες θελουν λεφτα.
Μιλουσαμε 3 μηνες φιλε για να βγαλω την μια. Δεν σου εχει τυχη γκομενα να μην κανει ραντεβου??για πες ποιοες ειναι και δωσε κανενα τηλεφωνο απο της τζαμπα
kala kaταλαβα δεν μου απαντας σε αυτο που ρωταω ;) καλη συνεχειαΜιλουσαμε 3 μηνες φιλε για να βγαλω την μια. Δεν σου εχει τυχη γκομενα να μην κανει ραντεβου??
αφου δε δινεις ινφο και οι γκομενες ειναι αποκλειστικα για το δικο σου το ταξι, τι κανεις σχολια σε τετοιο θεμα?Μιλουσαμε 3 μηνες φιλε για να βγαλω την μια. Δεν σου εχει τυχη γκομενα να μην κανει ραντεβου??
αλλος ενας πολυλογαςαφου δε δινεις ινφο και οι γκομενες ειναι αποκλειστικα για το δικο σου το ταξι, τι κανεις σχολια σε τετοιο θεμα?
παντως απο μενα παιρνεις παρασημο λεγεωνας που εκανες 3 μηνες να βγαλεις γκομενα απο το μαμπα...
Άγνωστη, τα πιασίματα της θα τα έχει σίγουρα αν τα στοιχεια αληθινά, το 50αρικο που ζητανε πλεον ολες ή δέχονταi, λέει πολλά για όσα λέγαμε ......
Ομως με πρόλαβε ο ntiγ......ας της πουμε 40 να τα βρουμε σητν μεση τοτε
ετσι...αλλος εναςπολυλογαςπουτσάμπας
Πάτερ ,ευλογείται....
Σε βλέπω μου χαμογελάς και με κοιτάς με νάζιΚαι λέγε λέγε, λέγε λέγε,
ο χριστιανός μπερδεύτηκα.
Απ’ τα πολλά σου λέγε λέγε
χωρίς να θέλω μπλέχτηκα.