The_Greek
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 833
- Πόντοι
- 376
Εδώ τι έχουμε???? Κάποιος γνωρίζει? Φαίνεται καλό εάν είναι όντως αυτές οι φώτο.
Παλια λεγαν τα αξιζε. Δεν το εχω συναντησει. Οτι εχω ακουσει. Προσωπικα δεν θα τα εδιναΤα αξιζει?
Μου ειπε 1μιση ωρα.
Βουλγαρακι στο 50αρικο. Μιλα της απανταειΠαιδια μαλλον εχει ξανααναφερθει πιο παλια αλλα δεν μπορω να το βρω πιο πισω. Ξερεις κανεις πληροφοριες για αυτην;
Παιδια μαλλον εχει ξανααναφερθει πιο παλια αλλα δεν μπορω να το βρω πιο πισω. Ξερεις κανεις πληροφοριες για αυτην;
Της μιλησα. Απλα ηθελα να ξερω πληροφοριες για την αποδοση της. Αν ειναι καλη απο κοντα και αν τα κανει ολα. Επιμενει οτι δεν κανει anal. Καποιος συναγωνιστης που εχει βρεθει μαζι της;Βουλγαρακι στο 50αρικο. Μιλα της απανταει
Τελικα ειναι Αθηνα ή εφυγε?Της μιλησα. Απλα ηθελα να ξερω πληροφοριες για την αποδοση της. Αν ειναι καλη απο κοντα και αν τα κανει ολα. Επιμενει οτι δεν κανει anal. Καποιος συναγωνιστης που εχει βρεθει μαζι της;
Εμενα ειπε οτι ειναι εδω.Τελικα ειναι Αθηνα ή εφυγε?
Θα σας πω 2 λογια γι αυτη την τυπισσα. . Μου εστειλε φωτο στο τσατ πριν καιρο. Φαινεται πολυ δυνατο!! Ομως ηθελε 25€ paysafe πριν βρεθουμε για να επιπεβαιωσει (πιπες) και 120€ την ωρα. Μιλησαμε και στο τηλ. Μενει Γαλατσι και.δεχεται στο χωρο της.
Δεν το τιμησα γιατι κατι δεν μου καθοταν καλα. Ξερει καποιος κατι? Το εχει συναντηση?
επιβεβαιώνω και παραθέτω :
mia karta 25 paysafe gia na dw oti den se endiaferoun ta lefta mou tin stelneis me to kinito sou erxomai kai 100 sto xeri kai sou spaw ton poutso
φυσικά την έστειλα,κι ακόμα περιμένει την κάρτα...
Αυτά τα κακομαθημένα πουτανάκια, θέλουν τιμωρία, δηλαδή να τα αγνοήσεις παντελώς. Αν ισχύει αυτό που έγραψαν προηγουμένως για αυτήν, ότι θέλει paysafe 25 και 120 γιούρια για το αμόλυντο μ@@νι της, τότε το μόνο που μας απομένει είναι να την γράψουμε στα @ρχιδι@@ μας και να μείνει αμανάτι. Στοιχηματίζω δε ότι οι υπηρεσίες της θα είναι επιπέδου "έχεις ξαναδεί ποιό ωραίο κόλο? ποιό ωραία πόδια? θαύμασέ τα, είσαι τυχερός!!!!". Αι σιχτίρ λοιπόν και μαύρο σε όλα τα νεόκοπα πουτανάκια που πιστεύουν στην αποκλειστικότητα της θεϊκής τους ύπαρξης.
Φωτο σου εστειλε? Μιλησαμε και στο τηλ και ακουγεται καλο. Κολλαω ομως γτ δεν εχω ακουσει τιποτα και αυτο με φοβιζει. Ειμαι χρονια στο bou. Καποιος κατι θα ελεγε.. Περιεργα πραγματα! Μιληστε ρε κανενας που το συναντησε..!!
Ναι ρε Σκορπιε. Συμφωνω μαζι σου. Ομως μου εστειλε και αριθμο και μιλησαμε γι αυτο ασχοληθηκα περισσοτερο. Δεν ρισκαρω ομως γτ βρωμαειΤι δεν καταλάβατε κύριοι ;
10 paysafe = 250 evro
Προσοχή δεν θέλει τις 10ρες.
25ρες θέλει
Και όχι να βγεις για καφέ και να της δωσεις 25 από κοντά ...
Δηλαδή τι ακριβως συζητάμε ;;;; Έλεος !
Αν είναι να ανοίξω και εγώ profile στο mamba να μου στέλνετε 25 ευρω
Μπα ψευτικο θα ειναι.Ξερω ολο το καραπουταναριο στο γαλατσι αν ηταν τιποτα που το κανει τακτικα θ το ηξερα.Μονο αν μετακομισε κανενα καινουργιο.Ναι ρε Σκορπιε. Συμφωνω μαζι σου. Ομως μου εστειλε και αριθμο και μιλησαμε γι αυτο ασχοληθηκα περισσοτερο. Δεν ρισκαρω ομως γτ βρωμαει