TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
κλωτσιεςτι 100
κλωτσιεςτι 100
μιλησες καθολου
με 50 διωρο μπορει να πηγαινα!παρτε και την λογοκριμενη φωτο ;)
καλα ρε παει καλα αυτη θελει 100κλωτσιες
εγω δεν ξερω αν ξερει κανεις θα σου πειναι στελνω τα διαβαζει αλλα δεν απανταει
παζαρεψετη αλλιως θα σε βοηθηση ο συναγωνιστης γιαννης jimmy βορειοελλαδιτης παζαρτζης γνωστος σαβουρογαμης ;)με 50 διωρο μπορει να πηγαινα!
παρτε και την λογοκριμενη φωτο ;)
παιδιά πέραν ότι ειναι κοίτος (προσωπική άποψη), κατόπιν διαπραγματεύσεων έχει πέσει σε 50 γιούριαπαρτε και την λογοκριμενη φωτο ;)
σιδερο στην μεση σου ;) και γενικως κοιτα να εισαι σιδερενιοςπαιδιά πέραν ότι ειναι κοίτος (προσωπική άποψη), κατόπιν διαπραγματεύσεων έχει πέσει σε 50 γιούρια
xaxaxaxaxa. Έτσι και δεν μου κάτσουν κάτι άλλα ρωσοειδή που νταραβερίζομαι μεσω μαμπα, πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξω στη φάλαινασιδερο στην μεση σου ;) και γενικως κοιτα να εισαι σιδερενιος
εγω φιλαρακι ουτε με 20 δεν πηγαινα και εσυ τουλαχιστον ξερεις αν ειμαι σαβουρογαμης ;)παζαρεψετη αλλιως θα σε βοηθηση ο συναγωνιστης γιαννης jimmy βορειοελλαδιτης παζαρτζης γνωστος σαβουρογαμης ;)
τοση ωρα αργησες χιουμορ εννοηται ;)εγω φιλαρακι ουτε με 20 δεν πηγαινα και εσυ τουλαχιστον ξερεις αν ειμαι σαβουρογαμης ;)
το ξερω φιλετοση ωρα αργησες χιουμορ εννοηται ;)
εξαρταται τα γουστα φιλος. αν σου αρεσουν οι μπαμπατσικες τραβα''γεματη'' η Svetlana......... δεν την πετυχενεις σε ραντεβου με τιποτα
αξιζει τουλαχιστον , αυτη που δοκιμασαν ας ενημερωσουν
αξιζει''γεματη'' η Svetlana......... δεν την πετυχενεις σε ραντεβου με τιποτα
αξιζει τουλαχιστον , αυτη που δοκιμασαν ας ενημερωσουν
για αυτην εδω που βλεπω οτι εχει μεγαλο ποσοστο απαντησεων αλλα εμενα δεν μου μιλαει, ξερει κανενας κατι?
φιλε γουστα ειναι αυτα τι να πειςααααα....ρε πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές. Το ότι είναι σαν το θωρηκτό Ποτέμκιν δεν το βλέπεις? Εντάξει δεν χρειάζεται να είναι όλες μοντέλες, αλλά να σοβαρευτούμε και λίγο...
ααααα....ρε πάτε καλά ή να βάλω τις φωνές. Το ότι είναι σαν το θωρηκτό Ποτέμκιν δεν το βλέπεις? Εντάξει δεν χρειάζεται να είναι όλες μοντέλες, αλλά να σοβαρευτούμε και λίγο...