Λοιπόν...
Μετά και την κριτική του styleman είπα να ενδώσω στην Πολωνέζα.
[URL unfurl="true"]http://mamba.ru/anketa.phtml?oid=673035185&hit=3[/url]
Αν καταφέρετε μάγκες και συνεννοηθείτε μέσω τηλεφώνου ή μηνυμάτων για την τιμή μπράβο σας. Γενικά όμως είναι αυτό που δηλώνει. Μια πανέξυπνη Πολωνέζα, όπως τόσες άλλες, που σου πετάει ένα "έλα μωρέ θα τα βρούμε. Σε μια ώρα είναι καλά να βρεθούμε?".
Είχα μιλήσει πρώτος στο mamba μαζί της και μου είχε πει 200. Της λέω ότι δεν παίζει, μου λέει θα κάνουμε καλύτερη τιμή. Διαβάζω τον styleman για 130 + 20 το ξενοδοχείο, σύνολο 150. Μου ακούγονταν καλά. Όχι πολύ καλά, αλλά ανεκτά.
Μου λέει σήμερα για να έρθω από Κολωνάκι στα Β.Π. θέλω να μου πληρώσεις το taxi. Της λέω οκ αλλά στα 150 θα είναι και το taxi μέσα. (Πήγαινε-έλα το taxi κανα 30 + 120 γι'αυτή)
Μετά μου λέει θα έρθω με το metro και έλα να με πάρεις. Θα έρθω της λέω αλλά να ξέρεις μιας και δεν έρχεσαι με taxi, η τιμή θα είναι πιο κάτω.. Καλά, καλά το κανονίζουμε αυτή...
Τελικά αυτό που ήθελα να αποφύγω, το έκανα. Έμεινε η τιμή να πλανιέται στην ατμόσφαιρα...
Πάω στην ώρα μου στη στάση να την πάρω... Δεν είχε υπολογίσει σωστά την ώρα που χρειαζόταν και την αλλαγή από metro σε ηλεκτρικό και μου έσκασε μετά από 35' καθυστέρηση. Νευριασμένη κιόλας!!!
Της λέω γιατί είσαι νευριασμένη? Μου λέει μέσα στη ζέστη, με το μετρό και εσύ να κάνεις παζάρια για οικονομία...
Της λέω αν δεν θες και είσαι με τέτοια διάθεση, σε γυρνάω πίσω, παίρνεις ένα ταξάκι και γυρνάς σπιτάκι σου... Όχι, όχι απλώς να, εσύ φαίνεσαι καλό παιδί κτλ....
Πάμε σπίτι, πιάνουμε μια χαλαρή κουβέντα. Ήταν απ'ότι μου είπε σε πρακτορείο εδώ που χρέωνε 250+ και μάλλον συνειδητοποίησε ότι καλύτερα να τα τσεπώνει η ίδια και όχι το πρακτορείο. Πήγα να της εξηγήσω το ότι αν ήθελε να έχει τέτοιες τιμές να διαφημιζόταν αλλού και όχι στο mamba....Κάτι κατάλαβε, τα περισσότερα δεν τα έπιασε. Ρε μάγκες την θυμάται κανένας πουθενά αλλού? Εμένα δεν μου θύμησε πάντως κάτι...
Και αφού έχουμε περάσει όλο αυτό και έχει σπάσει και λίγο ο πάγος, πάμε να ξεκινήσουμε τα του αγώνα...
Εμφάνιση: Γύρω στο 1,75 την έκανα εγώ. Όπως τα λέει ο styleman πιο κάτω είναι. Το μοναδικό που έχω να προσθέσω προσωπική άποψη είναι ότι είναι και λίγο αυτό που λέμε... άκωλη...
Μου έσκασε με φόρεμα που κολάκευαν τα μαστάρια. Προσωπικά πάντως πιο εντυπωσιακή ήταν ντυμένη παρά γυμνή.
Ξεκινάει να μου παίρνει μια πίπα αρκετά καλή, βαθειά με σάλιο (όχι το μέτριο που είχα στο μυαλό μου με βάση την προηγούμενη κριτική) και λέω άντε θα περάσουμε καλά τουλάχιστον. Πάω να κατέβω προς τα κάτω (έχει τατουάζ μια κορώνα πάνω από την επίμαχη περιοχή) και πριν ξεκινήσω να γλείφω όπως ψαχούλευα βλέπω ένα σκοινάκι!!!!!
Της λέω έχεις περίοδο? Όχι ακόμα μου λέει. Πριν ξεκινήσω κάτι αισθάνθηκα, τι να σε πάρω να το ακυρώσω? Προληπτικά έβαλα ένα tabon. Ναι ρε να με πάρεις να το ακυρώσεις.. Τραβάω εκεί μια ξενέρα, άλλο πράγμα. Με την ψωλή κάγκελο τι κάνεις εκεί? Την διώχνεις? Κάποιοι θα πουν ναι και θα έχουν και δίκιο. Αντιθέτως εμένα μάλλον εκείνη την ώρα δεν αιματωνόταν το σωστό κεφάλι, μου πετάει και ένα θα τιμήσεις δεόντως το κωλαράκι μου σήμερα και λέω χαλάλι, ας περάσω στο παρασύνθημα..
Της είπα να μου πάρει μια πίπα να φύγουν τα χοντρά να μου φύγει και η ξενέρα και τουλάχιστον στο κομμάτι αυτό δεν έχω παράπονο. Κατάθεση στο στόμα και στο μπάνιο για φτύσιμο χωρίς να βιάζεται και ιδιαίτερα...
Στο μπάνιο ξεκίνησε κατευθείαν να με πιπώνει και να μου τρίβει και την κωλοτρυπίδα. Να τρίβει είπα, πονηροί όλοι αμέσως... ;) ;)
Είχαμε απευθείας έπαρση και αν ο styleman που είχε και καλή ψυχολογία την κούρασε τόσο ώστε να μην μπορεί να κάτσει, εγώ που είχα και ψυχολογία θα πάρω το αίμα μου πίσω, μάλλον δεν θα κάτσει για πολύ καιρό. Αρκετή ώρα, εναλλαγές στάσεων. ήθελε να με τελειώσει αλλά έτυχα σε καλή μέρα και άντεχα υπερβολικά.
Αφού ψιλοκουράστηκα να πω την αμαρτία μου, της είπα να μου πάρει μια πίπα μπας και τελειώσω, με φτυσίματα deepthroat, ισπανικό κτλ και κατάθεση στο πρόσωπο.
Ήθελε να κάτσει κιάλλο αλλά εγώ είχα κανονίσει για αργότερα, της είπα να ντυθεί και την ξαναπήγα στη στάση του μετρό να το πάρει να γυρίσει πίσω. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο σπίτι μέχρι και που βγήκαμε πρέπει να πέρασε καμια ώρα και 20 λεπτά. Της έδωσα 130 για να μην ακούω γκρίνιες και παζάρια μετά από όλο αυτό και μου είπε την επόμενη φορά θα κάτσει περισσότερο καθότι αυτή το ευχαριστήθηκε περισσότερο από μένα και φάνηκε και στον αγώνα αυτό.
Συμπέρασμα? Μετά από τόσες μαλακίες που έγιναν (και από μέρους μου σε κάποια σημεία σαν πρωτάρης), μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση η συνάντηση. Σαν να σου έλεγε μπορείς να περάσεις τέλεια, αλλά... Δεν ξέρω αν θα ξανατιμήσω για να ανακαλύψω αυτό το αλλά... Συμφωνώ όμως με το styleman ότι έπρεπε να ήταν η τιμή στα 100. Τότε ίσως και να μην το συζητούσαμε τόσο...
Υ.Γ.: Σίγουρα δέχεται παζάρια, αλλά σαν κορίτσι της φυλής του και με χιλιόμετρα στο κοντέρ, θα πέσει αλλά όχι σε μικρές τιμές. Έτσι όπως την έκοψα εγώ τουλάχιστον. Επομένως τον φίλο που λέει ότι τη συνάντησε με 100, sorry αλλά δεν τον πιστεύω. Αν το έκανε, μπράβο του, μαγκειά του και εις ανώτερα... Δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση όμως...