geo69
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 494
- Πόντοι
- 26
για το τσολι αυτό υπάρχει καμια πληροφορία ?
ελληνίδα ειναι όπως όλες με μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της.
καλα για το ελληνιδα μην ορκιζεσαι γιατι εκνευριζεσαι δεν καταλαβαινω
καλα για το ελληνιδα μην ορκιζεσαι γιατι εκνευριζεσαι δεν καταλαβαινω
βίζιτα απο τα lidlξερουμε κατι για την "κυρια"
ειναι vip και δεν μπορω να στειλω
γαμημενε!Γιατί δεν κάνουν ό, τι λένε κάτι κλαψιαριδες δηθεν, δεν εχω εξηγησει ακομα......επειδη τα καρντάσια όλο κάτι ζητάνε, βάχω το παρακάτω...
μπορει να μην κάνει σε όλα τα γούστα...μην τα θέλουμε και όλα
Έχω μια υποψία ότι μαζεύει email, θα δείξειξερουμε κατι για την "κυρια"
ειναι vip και δεν μπορω να στειλω
200e για 2 ωρεςΈχω μια υποψία ότι μαζεύει email, θα δείξει
200e για 2 ωρες
δεν ρωτησα περισσοτερα γιατι δεν πολυτρελαινομαι, μου ειπε οτι το κανει επιλεκτικα και με λιγους. απο ξενοδοχεια προτιμαει το αττικη αλλα οταν της ειπα για bill ή prive ειπε οκ. αν μαθω κατι περισσοτερο θα ενημερωσω.ξερεις απο υπηρεσιες?
Εχεις περισσοτερες ινφο?..μιλησαμε, ξεκινησε με 250 για 2 ωρες η και παραπανω, φουλ σερβις, την κατεβασα 200. Πολλα κ παλιβίζιτα απο τα lidl
Το γράφει ρε φίλε'Looking for boyfriend for vocation. Now I am in Ukraine yet.'Το κορμι γραφει μιλαει στα αγγλικα της γραφω για συναντηση με δωρακι μου γραφει ειμαι ουκρανια πιασε το αυγο και κουρευτω
Ναι ρε φιλε εχεις δικιο δικια μου μαλακια εχω πιει και κατι τσιπουραΤο γράφει ρε φίλε'Looking for boyfriend for vocation. Now I am in Ukraine yet.'
Ψάχνει κάποιον να την φέρει, έχει αναφερθεί πιο πίσω
Πλακα πλακα ετσι οπως ειμαι τωρα χωμα ειμαι ικανος για παπαριαΥπάρχουν και χειρότερα, σκέψου υπό την επήρεια του τσίπουρου να της πλήρωνες τα εισιτήρια
μου φαινεται απο τα λεγομενα της οτι ψαχνει κατι σοβαρο και καλα μπορει να κανω λαθος ειμαι και μεσα στο οινοπνευμα