adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
τυπε στην ουρα οπως στη δεητην πλακωσαν στα μυνηματα. πανω απο 20 αδιαβαστα. κριμα και το συστημα λεει 2 χιλιομετρα μακρια μου!
τυπε στην ουρα οπως στη δεητην πλακωσαν στα μυνηματα. πανω απο 20 αδιαβαστα. κριμα και το συστημα λεει 2 χιλιομετρα μακρια μου!
κριμα?ευτυχως εγω σου λεωτην πλακωσαν στα μυνηματα. πανω απο 20 αδιαβαστα. κριμα και το συστημα λεει 2 χιλιομετρα μακρια μου!
τυπε μην το λες λογω χαμηλης τιμολογιακης τιμης θα την παρουν αρκετοικριμα?ευτυχως εγω σου λεω
ελπιζω τουλαχιστον να βασιστουν στη δικη μου κοστολογησητυπε μην το λες λογω χαμηλης τιμολογιακης τιμης θα την παρουν αρκετοι
και εγω ετσι πιστευω γιατι εσυ ανοιξες τον δρομο της κορασιδας τωρα αν ανεβασουν την τιμη δεν αξιζει για κανενα λογοελπιζω τουλαχιστον να βασιστουν στη δικη μου κοστολογηση
τυπε στην ουρα οπως στη δεη
ελπιζω τουλαχιστον να βασιστουν στη δικη μου κοστολογηση
πανε κ στη μαλακο την αλλη που με ρωτας με πμ,αλλη σαπια απο κει.την εβγαλα Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πηγα να τη φιλησω κ μου τραβηχτηκε λεει πρεπει να το νιωθει να ειναι ερωτικο κ καλα.σταματαμε σε ψαροταβερνα για μπυρα κ παει να μου παραγγειλει κ φαγητο!πρεπει να πειναω της λεω κ εχω δουλεια,τσαααααακ! παρτα ναυαγιο.τη πηγα σπιτι ξενερωμενηΤώρα σε έπιασε η τσιγκουνιά .....στην άλλη όμως όλα τα κιλά όλα τα λεφτά. .....και μας άφησε και με το πουλί στο χέρι. .....Εγώ θα πάω να της δώσω 150 αυτής τώρα για ένδειξη διαμαρτυρίας
πανε κ στη μαλακο την αλλη που με ρωτας με πμ,αλλη σαπια απο κει.την εβγαλα Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πηγα να τη φιλησω κ μου τραβηχτηκε λεει πρεπει να το νιωθει να ειναι ερωτικο κ καλα.σταματαμε σε ψαροταβερνα για μπυρα κ παει να μου παραγγειλει κ φαγητο!πρεπει να πειναω της λεω κ εχω δουλεια,τσαααααακ! παρτα ναυαγιο.τη πηγα σπιτι ξενερωμενη
πιλοφορι μιλάω μαζί της κάμποσες μέρες. Μου ζητάει 100 ακατέβατα. Και μάλιστα για το πρωκτικό extra. Δεν ξέρω αν έχει τσιμπήσει πελατεία αυτή τη στιγμή και δεν ρίχνει την τιμή, πάντως δεν έδειξε να ενδιαφέρεται για κάτι λιγότερο από 100. Αρνήθηκα να της τα σκάσω, γιατί όπως λες και εσύ πάνω απο 50 (άντε 60) γουάν δεν αξίζει. Θα δείξει. Πάντως όσο εμένα με έχει στα 100 δεν πρόκειται να πάρω!!!ελπιζω τουλαχιστον να βασιστουν στη δικη μου κοστολογηση
δεν ξέρω τι υπάρχει η δεν υπάρχει. Αλλά το μαλλί κομμωτηρίου και το μινι φόρεμα δεν εκτινάσσουν το ραντεβού στα 100 γουάν. Μια χαρά είναι και τα 50Βλέπουμε μια γκομενα ντυμένη σινιέ και μαλλί κομμωτήριο . ...και περιμένουμε πενηνταριά. ..δεν υπάρχει
πανε κ στη μαλακο την αλλη που με ρωτας με πμ,αλλη σαπια απο κει.την εβγαλα Μ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ πηγα να τη φιλησω κ μου τραβηχτηκε λεει πρεπει να το νιωθει να ειναι ερωτικο κ καλα.σταματαμε σε ψαροταβερνα για μπυρα κ παει να μου παραγγειλει κ φαγητο!πρεπει να πειναω της λεω κ εχω δουλεια,τσαααααακ! παρτα ναυαγιο.τη πηγα σπιτι ξενερωμενη
προσεχε γιατι το μουνι και το χταποδι οσο το βαρας απλωνει....Θα την παω εγω για χταποδακι
προσεχε γιατι το μουνι και το χταποδι οσο το βαρας απλωνει....
δεν ξέρω τι υπάρχει η δεν υπάρχει. Αλλά το μαλλί κομμωτηρίου και το μινι φόρεμα δεν εκτινάσσουν το ραντεβού στα 100 γουάν. Μια χαρά είναι και τα 50
ναι ρε μαν και το τζάμπα ακόμα καλύτερο. Η συζήτηση γίνεται με βάση αυτό που είπε ο πιλοφορι. Ότι δηλαδή πάνω από 50 είναι κοροϊδία. Και για να το λέει πιθανόν να γνωρίζει ότι η συγκεκριμένη δέχεται ραντεβού και με 50, πλην όμως να αρχικώς να ανεβάζει τις τιμές και αν κάποιος τσιμπήσει τόσο καλύτερο για αυτήν.Και τα είκοσι ακόμα μια χαρά. ..το θέμα είναι αν γίνεται. ..προχωρά λοιπόν και πες μας