xoxoxo123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.451
- Πόντοι
- 966
Καλησπέρα σε ολους.Γνωριζετε κατι για εδω?Εστειλα αλλα δεν εχω ακομα νεα ευχαριστω
έχουμε φάει μπλοκ .....
Καλησπέρα σε ολους.Γνωριζετε κατι για εδω?Εστειλα αλλα δεν εχω ακομα νεα ευχαριστω
Ωραια ειναι, αλλα μου ζητησε 150..)) νομιζω λιγο υπερβολικο για ανεξαρτητηΠροχωρα άφοβα
μη μου στελνετε παρακαλω πμ για τη συγκεκριμενη,βαριεμαι να λεω τα ιδια σε διαφορετικους.γαμευσιμη ειναι ναι.δινει φουλ προγραμμα κ το γουσταρει.οτι τιμη κ αν σας πει να ξερετε παιρνει παζαρι.αυτα...Ωραια ειναι, αλλα μου ζητησε 150..)) νομιζω λιγο υπερβολικο για ανεξαρτητη
Ωραια ειναι, αλλα μου ζητησε 150..)) νομιζω λιγο υπερβολικο για ανεξαρτητη
Τα ιδια ακριβως και σε μενα. Η πλακα κανει ή γραφειο με εδρα Γερμανια να μην το πιανει ο μπογιας. Ουτε τιμες λεει ουτε προγραμμα. Μονο βυζια. Guru εμπρος μαρσσσσσσσςδεν ξερω μάγκες λίγο περίεργη περίπτωση η συγκεκριμένη(ος ?) .... στελνει 4-5 τηλέφωνα απο εργασίας , σπιτιού, έως viber whatsaapp klp και αρχίζει μία επικοινωνία περί ανέμων και υδάτων ... ζητάει φωτο και στέλνει κιόλας αλλα αμφιβάλλω αν είναι πραγματικές ... είχε παρουσιαστεί παλι στο μαμπα προ καιρού (κανα μήνα με όνομα Μaria) και πάλι φωτογραφίες άλλης μουνάρας στην κυριολεξία ......
μου είχε πει οτι είναι Γερμανία - και τα τηλ που στέλνει είναι Γερμανικά ... αυτα δεν ξέρω μακάρι να είμαι λάθος και απλά καχύπτοτος αλλά μου μυρίζει φόλα ...
οποιος έχει κατι αλλο ας ενημερώσει αν θέλει ....
Σωστος..!!το ανεξαρτητη ελεγχεται πλεον..παιζει κ σε γραφειο η συγκεκριμενη..150 με αναλ..
Τα ιδια ακριβως και σε μενα. Η πλακα κανει ή γραφειο με εδρα Γερμανια να μην το πιανει ο μπογιας. Ουτε τιμες λεει ουτε προγραμμα. Μονο βυζια. Guru εμπρος μαρσσσσσσσς
Συμφωνώ μαζί σας. Μετά από μια έρευνα των τηλεφώνων της εντόπισα τα στοιχεία της σε μια ελληνική ταβέρνα σε απομακρυσμένο προάστιο του Βερολίνου. Της είπα αν έχει κανένα ελληνικό νούμερο και λέει ναι όπου ακόμα το περιμένω.
Τα ιδια ακριβως και σε μενα. Η πλακα κανει ή γραφειο με εδρα Γερμανια να μην το πιανει ο μπογιας. Ουτε τιμες λεει ουτε προγραμμα. Μονο βυζια. Guru εμπρος μαρσσσσσσσς
Με αυτη εχει μιλησει κανεις?
]
τελικα εδω?κανεις δεν μιλησε...τπτ ινφο? δωριζετε η κοπελα? )
Λέει ότι δεν κάνει συναντήσεις, αλλά όλο online είναι, λες να ψάχνει να παντρευτεί
οποιος εχει κοτσια, χερια, βατραχοπεδιλα....ορμαει........εγω φοβαμαι να μιλησω
ειναι αυτή που μοιάζει με την Θωδη ?Προχωρα άφοβα
σκληρο αγορι ...
σου αρεσει εσενα ε?Για πες ...γιατί είναι VIPιασμενη η κοπέλα, έχεις ινφο;