Νέα

Μαμαααα!!!!! Θέλω να ξαναπάω σχολείο !!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα visitor74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αυτό είδα και σκέφτομαι γιατι όταν πήγαινα εγώ σχολείο όλες οι δασκάλες ήταν χοντρές και άσχημες ????????  :headbang: :headbang: :headbang:

Η 26χρονη δασκάλα πήρε ένα ρίσκο και το πλήρωσε με τη δουλειά της
Η όμορφη κοπέλα εργαζόταν ως δασκάλα στο Martin County High School στη Φλόριντα των ΗΠΑ και δέχθηκε μια πρόταση για φωτογράφηση με μπικίνι...
Η Olivia Sprauer, που δουλεύει πλέον σαν μοντέλο με το όνομα Victoria James, δηλώνει ότι ήξερε πως έπαιρνε ένα ρίσκο με τις τολμηρές φωτογραφίες της, οι οποίες έπεσαν τον Φεβρουάριο στα χέρια του διευθυντή του σχολείου και οδήγησαν στην απομάκρυνσή της.

Read more:
tumblr_mmyrjlg2gH1rwfgrco4_1280.jpg
Ναι, και αν παει με κανεναν ανηλικο μαθητη της, θα πουνε μερικοι οτι εκανε...σεξουαλικη κακοποιηση ανηλικου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.125
Πόντοι
216
νταρντανογκομενα παντως...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
Αυτό είδα και σκέφτομαι γιατι όταν πήγαινα εγώ σχολείο όλες οι δασκάλες ήταν χοντρές και άσχημες ????????  :headbang: :headbang: :headbang:

Η 26χρονη δασκάλα πήρε ένα ρίσκο και το πλήρωσε με τη δουλειά της
Η όμορφη κοπέλα εργαζόταν ως δασκάλα στο Martin County High School στη Φλόριντα των ΗΠΑ και δέχθηκε μια πρόταση για φωτογράφηση με μπικίνι...
Η Olivia Sprauer, που δουλεύει πλέον σαν μοντέλο με το όνομα Victoria James, δηλώνει ότι ήξερε πως έπαιρνε ένα ρίσκο με τις τολμηρές φωτογραφίες της, οι οποίες έπεσαν τον Φεβρουάριο στα χέρια του διευθυντή του σχολείου και οδήγησαν στην απομάκρυνσή της.

Read more:
tumblr_mmyrjlg2gH1rwfgrco4_1280.jpg

άμεσα επιστροφή στα θρανία!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom