Πρώτο ραντεβού με το κορίτσι σήμερα, ας βάλω και γω το λιθαράκι μου, αν και τα πιο πολλά έχουν ήδη αναφερθεί από τους συναγωνιστές. Μας βρήκε στο σαλόνι του Bill να κουβεντιάζουμε ώσπου να ετοιμαστεί δωμάτιο, εντυπωσιακή παρουσία και άκρως επικοινωνιακή. Ανεβαίνουμε στο δωμάτιο όπου φόρεσε ένα, αγαπημένο από τα ποσταρίσματά της, σετ εσώρουχα! Τα φιλιά και τα χάδια έδιναν και έπαιρναν, με σπάταλη τη γλώσσα εκατέρωθεν, αμέσως μετά κατέβηκα και γεύτηκα ένα από το πιο υπέροχα μουνάκια που είχα την τιμή βρεθώ τετ-α-τετ! Μετά με περιποιήθηκε ιδιατέρως με μια πίπα που τη γουστάρει αρκετά με διάφορες εναλλαγές σε ρυθμό και τεχνικές, στα του σεξ...διάφορες στάσεις, με αποκορύφωμα το doggy όπου το τελείωμα ήρθε στο στόμα της! Δεύτερος γύρος σε πιο αργούς ρυθμούς στην αρχή αλλά σιγά σιγά ανέβηκαν οι ρυθμοί με διάφορες εναλλαγές όπου μετά από αρκετό ιδρώτα και αγώνα ήρθε το τέλος με doggy και τελείωμα στο στόμα της! Ομολογώ ότι δύσκολα θα τελειώσω 2 φορές σε ραντεβού, αλλά αυτή τη φορά μάλλον...πέτυχε! Εξαιρετική όπως είπα στο επικονωνιακό κομμάτι, άκρως ερωτική, με υπέροχο σώμα και 2 μάτια λάγνα!
Ήταν μια συνάντηση όπου τα λόγια του μεγαλύτερου έλληνα ποιητή που έχω βάλει στην υπογραφή, θα μπορούσαν να τιτλοφορήσουν τη σημερινή μου συνάντηση με τη Μαλβίνα!