alkinoos0000
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Απο ποτε εισαι διαθεσιμη?
Φίλε μου με όλο το σεβασμό, έκανες τυπογραφικά στο άρθρο ή gendering, δεν ξέρω αν έχει δηλώσει τα pronouns της στο νήμα η Μαλβινα!Το γυναικάρα είσαι εσύ!!!
Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
Made in Heaven!!!Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
Made in Heaven!!!
Εεε καλή!!!Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
Μα ανοίγεις την όρεξη στην ΘεσσαλονίκηΚαλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!
Τι;Μα ανοίγεις την όρεξη στην Θεσσαλονίκη
Αυτό πρέπει να καταφέρουμε!!!Τι;
Θα ρθει Θεσσαλονίκη;
Έχω μείνει μια εβδομάδα πριν κάποια χρόνια, την αγαπώ ίσως περισσότερο από την Αθήνα!Μάρτιο είναι φανταστικά στη Θεσσαλονίκη...
Στα λόγια μου έρχεσαι...τα φιλιά μου...Έχω μείνει μια εβδομάδα πριν κάποια χρόνια, την αγαπώ ίσως περισσότερο από την Αθήνα!
Κουμουνιστής είναι αλά καπνίζει Luckie strikeΑρκετά χουντικό το καθεστώς θα έλεγα..
Αυτή η υπενθύμιση ελπίζω να είναι μια απλή επανάληψη / υπενθύμιση και να μην έκατσε καμιά στραβή!!!Διαθέσιμη ξανά από Τετάρτη 17:00.
Πάντα με ευγένεια, άριστη προσωπική υγιεινή και σεβασμό και από τις δύο πλευρές..
Στραβές πάντα θα υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι απλά αδιαφορούν.Αυτή η υπενθύμιση ελπίζω να είναι μια απλή επανάληψη / υπενθύμιση και να μην έκατσε καμιά στραβή!!!
Ή τέλεια συνταγή επιτυχίας για αρχή σέ ένα ραντεβού νά πω αν μου επιτρέπετε.Διαθέσιμη ξανά από Τετάρτη 17:00.
Πάντα με ευγένεια, άριστη προσωπική υγιεινή και σεβασμό και από τις δύο πλευρές..
Μόνο ΄έτσι μπορεί να προχωρήσεις. Θετική σκέψη και απόκρουση των όποιων αρνητικώνΣτραβές πάντα θα υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι απλά αδιαφορούν.
Το θέμα είναι να βλέπουμε μόνο τη θετική πλευρά και να συνεχίζουμε..
Πάντα!Ή τέλεια συνταγή επιτυχίας για αρχή σέ ένα ραντεβού νά πω αν μου επιτρέπετε.
Γυναικάρα!!!!Καλή βροχερή εβδομάδα σε όλους!