Πρώτη συνάντηση με την Μαλβίνα και σίγουρα όχι η τελευταία. Αρχικά ενημέρωσε ότι θα καθυστερήσει λίγο , το οποίο λίγο ήταν 5 λεπτά αλλά όπως είπε όφειλε να ενημερώσει. Χαιρετούρες στην αρχή λίγο κουβεντούλα και μετά πήγε για μπάνιο. Η στιγμή που βγήκε από το μπάνιο με το ωραίο σετ εσωρούχων το οποίο είχε διαλέξει νομίζω θα μείνει για πάντα στο μυαλό μου καθώς φαίνεται ότι έχει ωραίο σώμα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που έχει ανεβάσει αλλά άλλο να το βλέπεις από μια οθόνη υπολογιστή/κινητού κι άλλο in real life!! Εκπέμπει μια θηλυκότητα που όμοια της δεν έχω συναντήσει όχι μόνο με κοπέλες του χώρου αλλά και με σχέσεις. Κινηθήκαμε σε Gfe καταστάσεις με εξαίρεση το στοματικό που πραγματικά έδωσε πόνο και με την σειρά μου ανταπέδωσα. Δεν μπορώ να αποφασίσω εάν μου άρεσε περισσότερο όταν με είχε καβαλήσει και έβλεπα το στήθος και μπορούσα να παίξω μαζί του ή στα 4 όπου πραγματικά η θέα σου κόβει την ανάσα! Μετά από μια μάχη περίπου 30-35 λεπτών το τελείωμα ήρθε με στοματικό στο στόμα της . Μπάνιο ο καθένας μόνος του και μετά μια ωραία συζήτηση όπου οι απόψεις ταίριαξαν σε πολλά θέματα ! Έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά η αλήθεια είναι χωρίς δόσεις υπερβολής και όποιος την συναντήσει και έχει μια σωστή και ανθρώπινη συμπεριφορά θα του το ανταποδώσει ! Μαλβίνα σε ευχαριστώ και το επόμενο ραντεβού προς νότια όπως είπαμε!!