nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 10.993
- Πόντοι
- 5.784
Να μαζευτούμε οι 4 μας, να κάνουμε μια τριμελη επιτροπη!!6 λέξεις νομίζω.
Να μαζευτούμε οι 4 μας, να κάνουμε μια τριμελη επιτροπη!!6 λέξεις νομίζω.
Να μαζευτούμε οι 4 μας, να κάνουμε μια τριμελη επιτροπη!!
τσίτα το φόρεμα, καύλα! ανέβασε και μια από πίσω όψη με το φορεματάκι!
Αυτό που κάνεις με τέτοιες θερμοκρασίες δεν είναι τίμιο . Μόνο με δώσιμο του πισινού συστήματος εξιλεώνεσαι ,,,,, keep going pretty lady !!!
ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΑΣ
Ποσο θα θελα να μου να απο πισω και να εγλειφα μουνοκωλοτρυπιδα.εκει μεσα στο ασανσερ...
ελαφρυ Σήκωμα Στο φόρεμα και κάρφωμα!
Oτιδηποτε και να ξέρει κάποιος το σημαντικό είναι η ψυχραιμία, όχι να δεχτείς αιφνιδιασμο, αλλά να τον αιφνιδιασεις. Σίγουρα ένα σπρέι πιπεριού για μια γυναίκα είναι σημαντικό, αλλα και η ψυχραιμία για να το κάνει. Οι καταστάσεις έχουν ξεφύγει.Εμένα προσωπικά με έχει σώσει 2 φορές..με τις ελάχιστες γνώσεις sambo που έχω. Δεν λέω, άλλο να τα κάνεις στην σχολή, άλλο στον δρόμο, ο δρόμος δεν παίζει.
Όμως δεν ξέρεις πότε μπορεί να σου χρειαστεί η οποιαδήποτε γνώση.
Να κλειστείς με dior στο ασανσέρ.. Αξία ανεκτίμητη!Ποσο θα θελα να μου να απο πισω και να εγλειφα μουνοκωλοτρυπιδα.εκει μεσα στο ασανσερ...
Φαντάσου τι έχει δεί το πάτωμα...Τι έχουν δει αυτά τα ασανσέρ με εσάς τις όμορφες που τα αναστατώνετε κάθε τόσο με την παρουσία σας... Στόμα να είχαν τα καημένα , θα μας λέγανε πολλά..
....γι αυτο πανε μονο πανω!!!!Τι έχουν δει αυτά τα ασανσέρ με εσάς τις όμορφες που τα αναστατώνετε κάθε τόσο με την παρουσία σας... Στόμα να είχαν τα καημένα , θα μας λέγανε πολλά..
Καλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!
Τώρα μας κάνεις πλάκα βραδιάτικα ,,, αλλά μας αρέσειΚαλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!
Το έχω στο repeat γαμω την τρέλα μου!Καλό βράδυ, καλά μπάνια και υπομονή για τον καύσωνα!