Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Επίσης Βαλεντίνα και Πρεμιέρα για ωραίο ρωσικό φαγητό!Το καλό λαγκμαν ψάχνουμε από τότε που έκλεισε ο Ευγένιος στην Καλλιθέα
Αλλά για τα άλλα δυο θα σου πω να φάμε παρεα
υπαρχει ακομα το Βαλεντινα;;; πωωωω!!!! τελευταια φορα που πηγα ηταν πριν 17-18 χρονια... και ναι !!! το φαγητο ηταν σουπερ !!!!Επίσης Βαλεντίνα και Πρεμιέρα για ωραίο ρωσικό φαγητό!
Είμαστε ωραία παρέα εδώ ευτυχώς.. χαρά μου να απαντάω!Ρε αλήτες αφήστε το κορίτσι να κάνει καμμία βουτιά,για ξεκούραση πήγε.Δεν μπορεί να είναι συνέχεια πίσω από μια οθόνη και να απαντά συνέχεια.Θα μας γυρίσει κουρασμένη και δε θα είναι καλό αυτό..
Εφαρμόζουμε το γνωστό ανέκδοτο:Ρε αλήτες αφήστε το κορίτσι να κάνει καμμία βουτιά,για ξεκούραση πήγε.Δεν μπορεί να είναι συνέχεια πίσω από μια οθόνη και να απαντά συνέχεια.Θα μας γυρίσει κουρασμένη και δε θα είναι καλό αυτό..
Και απο τετοια γνωριζεις; Υπαρχει ενα γνωστικο πεδιο που υστερεις; Απο αυτοκινητα πως πας;Thorens TD125, το είχε φίλος.. από τα πιο αγαπημένα design
Προτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!Και απο τετοια γνωριζεις; Υπαρχει ενα γνωστικο πεδιο που υστερεις; Απο αυτοκινητα πως πας;
Σε 165/65/15 τι λάστιχα να βάλω;Είμαστε ωραία παρέα εδώ ευτυχώς.. χαρά μου να απαντάω!
...τωρα μιλας σωστα!!!!!Προτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!
Αν οδηγείς εσύ, οκΠροτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!
Μichelen αγορακιΣε 165/65/15 τι λάστιχα να βάλω;
Είμαι μεταξύ Hankook, Bridgestone και Avon.
Ευτυχως, αλλιως δεν θα τελειωνε πουθενα το chatΠροτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!
Φτιάξε μας και άλλο...Προτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!
Σε 165/65/15 τι λάστιχα να βάλω;
Είμαι μεταξύ Hankook, Bridgestone και Avon.
Έχουν δοκιμαστεί. Είναι καλά.Γιοκοχύμα!
Ε σε κανα καμπριο δε θα λεγες οχι !!!!Προτιμώ τις μηχανές η αλήθεια είναι!
Στο χιουμορ λιγο θελει ρονταρισμα , ειναι και Ρωσιδα !!!!Και απο τετοια γνωριζεις; Υπαρχει ενα γνωστικο πεδιο που υστερεις; Απο αυτοκινητα πως πας;