DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 23.677
Κρεμ μπρουλέ πριν λίγες ημέρες.. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω..
Οφείλω να ομολογήσω μιας και θίγεται το θέμα ότι η επικοινωνία μας έμεινε στα μηνύματα, ευελπιστώ να μην με μπερδεύεις με κάποιο άλλο κορίτσι.Εσυ ελπιζω να καταλάβες οτι η κοπέλα χαραμίζεται εδω ,μέσα!
Eιχα την ευκαιρία να την συναντησω πριν μηνες και πήγα πάσο! Είναι λίγο απογοητευτικο να την βλέπω να ανοίγει νήμαε δώ! Μαλλον δεν τα καταφερε καλα εκει που ήταν με συνδρομη ? Who knows!
Εγω βρήκα τον ανταγωνισμο εκει ΠΟΛΥ αποφασισμενο. Ισως γιαυτο!
Παντως εχει πολυ VFM τιμες ενω και τα Αγγλικα της είναι αριστα ενω επιδεικνυει θαυμαστη δραστηριοτητα στην πλατφορμα. Εδω που τα λεμε αυτη και κανα 2 ακόμα κορίτσια βρήκα λογικα εκει μεσα. Ολα αυτα κάνουν πιθανο να βρήκε καποιον που θα την πάει και διακοπες θα την βγάλει λίγο εξω και θα την δει και ως γυναίκα και οχι μόνο ως ενα κομματι κρεας για πήδημα όπως οι εξυπνάκηδες αφραγκοι της 1-1,5ωρασ. που παίζουν εδ'ω.
Εγω ελπίζω απλ.ώς να βρει το δρόμο της και το κοινό της
Μαλιστα, εκει που παμε να ανοιξουμε μια σοβαρη κουβεντα, πετας μια κροτου-λαμψης και τελοςΚρεμ μπρουλέ πριν λίγες ημέρες.. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω..
Εγώ πάντως θα στα προσφέρω απλόχερα κ λίαν συντόμως.τα πολλά φιλιά μου θεαρα μουΚρεμ μπρουλέ πριν λίγες ημέρες.. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω..
Η κρεμ μπρουλε δεν είναι έτσι......μιλαω λόγο επαγγέλματος.Κρεμ μπρουλέ πριν λίγες ημέρες.. Για να μην νομίζετε ότι σας ξεχνάω..
νταξ για να λεμε του στραβου το δικιο, τα ελληνικα της δεν ηταν πολυ καλαΚαι η Γαβριέλλα μιλούσε 5 γλώσσες και ήταν σπουδαγμένη
Λαθος δικα μου εκ παραδρομής, διορθωνω και ζητώ συγνώμη!Οφείλω να ομολογήσω μιας και θίγεται το θέμα ότι η επικοινωνία μας έμεινε στα μηνύματα, ευελπιστώ να μην με μπερδεύεις με κάποιο άλλο κορίτσι.
Παρόλα αυτά θα ξαναπώ πάλι ότι έχω την τύχη να συναντάω μόνο καλά παιδιά από εδώ μέσα και να περνάμε όμορφα, αμοιβαία τα συναισθήματα.
Και η Γαβριέλλα μιλούσε 5 γλώσσες και ήταν σπουδαγμένη αλλά ξέρουμε πως επέλεξε να κάνει την δουλειά της, χωρίς διακρίσεις, ΑΜΕΑ, νέοι, γέροι, φτωχοί..
Και όποιος μας το παίζει εξυπνάκιας, εκπτωσάκιας, προμότορας κ.ο.κ μπαίνει κατευθείαν μαύρη λίστα. Όλα αυτά εννοείται καλοπροαίρετα.
ΧαχαχαχαΗ κρεμ μπρουλε δεν είναι έτσι......μιλαω λόγο επαγγέλματος.
Αυτή η Γαβριέλλα καλύτερα να μην άνοιγε το στόμα τηςνταξ για να λεμε του στραβου το δικιο, τα ελληνικα της δεν ηταν πολυ καλα
Μπέμπα άποψη για μικροτσουτσουνους;Έχω συναντήσει περίπτωση καταπληκτικής παρέας σε άνθρωπο άνω των 60 και πλήρως δυσάρεστη σε 25-27άρη.
Εμένα οι προτιμήσεις μου ηλικιακά στον άντρα κυμαίνονται στις ηλικίες 35-50. Ξαναλέω όμως, διακρίσεις δεν κάνω. Κάθε άτομο είναι μοναδικό.
Παιδιά προτιμώ μικρό/μεσαίο αλλά να ξέρει να ελίσσεται παρά γιγάντιο και να θέλω αποθεραπεία 2 ημέρες μετά..μην τολμήσει και μου βαρέσει κανένας κόμπλεξ, σας έφαγα.. κυριολεκτικά..Μπέμπα άποψη για μικροτσουτσουνους;
Να δείτε τι υλικό σας έχω μόλις επιστρέψω από διακοπές..Μαλιστα, εκει που παμε να ανοιξουμε μια σοβαρη κουβεντα, πετας μια κροτου-λαμψης και τελος
Προβλέπω μέχρι να επιστρέψεις να ξαναδουλέψεις να μας έχει φτάσει (το 2,5 εκατοστά μας) στον λαιμόΝα δείτε τι υλικό σας έχω μόλις επιστρέψω από διακοπές..
Αν τό λες στα σοβαρά σέ βρίσκω διαβασμενη για τό τσάι από την πόληΕννοείται, αρκεί να είναι 80 κλεισμένα και το τσάι να είναι από την Κωνσταντινούπολη.
Θα τα πάρω εγώ στον λαιμό μου, μην σε ανησυχεί..Προβλέπω μέχρι να επιστρέψεις να ξαναδουλέψεις να μας έχει φτάσει (το 2,5 εκατοστά μας) στον λαιμό
Λατρεμένη πόλη η Κωνσταντινούπολη..το προτείνω σε όλους να πάνε.Αν τό λες στα σοβαρά σέ βρίσκω διαβασμενη για τό τσάι από την πόλη
Καί σερβίρισμα στό κοντό ποτηράκι παραδοσιακά.
Για όποιον αντέχει με αυτήν την ζεστή, εγώ με τίποτα.
Εάν είναι να με υποδεχθείς έτσι, ολόκληρη εξάδα σου φέρνω!Ούτε μέχρι το περίπτερο για νεράκια δεν άντεξα να πάω με τόση ζέστη..
Να δω ποιός θα είναι ο τυχερός που θα το δει πρώτος..Εάν είναι να με υποδεχθείς έτσι, ολόκληρη εξάδα σου φέρνω!
Χαχαχαχα
Προσφέρομαι.............Να δω ποιός θα είναι ο τυχερός που θα το δει πρώτος..
Εντωμεταξύ ο τυχερός.. ------>Να δω ποιός θα είναι ο τυχερός που θα το δει πρώτος..