DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 37.077
Το σοβαρό είναι υποκειμενικό.Κάτι σοβαρό παίχτηκε εδώ …..
Το σοβαρό είναι υποκειμενικό.Κάτι σοβαρό παίχτηκε εδώ …..
ΟΧΙ όλες τις φορές όμως … εσυ να σαι καλά πιο πολύ ψυχικά και όλα λύνονται πιστεύω ..Το σοβαρό είναι υποκειμενικό.
Αδελφέ λεγε λεγε κάτι μένει......τίποτα δεν πάει χαμένοΕπί της αρχής θα συμφωνήσω 100%. Ο εκατέρωθεν σεβασμός σε μια συναλλαγή είναι το Α και το Ω.
Η ένσταση μου είναι στο ότι τα παρασυζητάμε... Αυτό , το λέγε λέγε, γενικά δεν κάνει καλό...
Α να γεια σου! Τα αυτονόητα πρέπει να τα επαναλαμβάνουμε, αν και θα έπρεπε να είναι κοινώς αντιληπτά, δυστυχώς για κάποιους δεν είναι έτσι!Αδελφέ λεγε λεγε κάτι μένει......τίποτα δεν πάει χαμένο
Μαλβινα αν μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτιΚάθε χρόνο και καλύτερα λοιπόν αγαπητοί μου..
Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να φωνάζουμε για τα αυτονόητα ξανά και ξανά, να μιλάμε για σεβασμό και ανθρώπινα δικαιώματα σαν να είναι ζητήματα προς διαπραγμάτευση ακόμα και στα πλαίσια αυτής της συναλλαγής που έχει ως βασική προϋπόθεση τον σεβασμό και από τις δύο πλευρές.
Ο πελάτης δεν αγοράζει ένα άψυχο προϊόν, δεν επιλέγει εμπόρευμα από πάγκο στη Βαρβάκειο. Για άψυχα προϊόντα υπάρχουν άλλες λύσεις, πάρε ένα flashlight και άλλαξέ του τα φώτα...κυριολεκτικά.
Είναι παράλογο και αρρωστημένο να μας αντιμετωπίζουν μερικοί ψευτομάγκες σαν σώματα που στερούνται συναισθήματος, αξιοπρέπειας και πόνου.
Τελείωσε το παραλήρημα, φωτογραφία τις επόμενες ημέρες..
Τύπε μου.... Παίζει να είναι ένα από τα κορυφαία σχόλια που έχω διαβάσει...!!!!!!Μαλβινα αν μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι
Μην ξεχνάς οτι οι περισσότεροι είναι εθισμένοι σε ουσίες ,αλκοολ κ τσοντες
το ιντερνετ κ οι τσόντες εχουν διαμορφώσει μια στρεβλή Εικονα τι ειναι το σεξ ,το μονο που κανουν ειναι να μιμούνται συμπεριφορές
Το κυριότερο δεν κάνουν ψυχοθεραπεία για μένα το βασικότερο,αυτογνωσία
Θα υπήρχε όμως μια αιτία για να οδήγησε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα του ξεσπάσματοςΤο σοβαρό είναι υποκειμενικό.
Και όσο λιγότερα περιθώρια αφήνουμε , ακόμα καλύτερα.Το σοβαρό είναι υποκειμενικό.
Και επιμένεις πως τα ελληνικά δεν είναι η μητρική σου γλώσσα εσύ.....Οριακά βάζω κάθε μέρα, μέτρον άριστον..
Υπάρχει μια (συνεχής) σοβαρή αιτία στο σάη να εκνευρίζεται κάθε σοβαρός sapiens sapiens...Θα υπήρχε όμως μια αιτία για να οδήγησε στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα του ξεσπάσματος
κλασσικο μελος του του bou το 4.000 π.x!Υπάρχει μια (συνεχής) σοβαρή αιτία στο σάη να εκνευρίζεται κάθε σοβαρός sapiens sapiens...
![]()
Εγώ πάλι ακολουθώ τη μέθοδο της πουτανοποίησηςΥπάρχει μια (συνεχής) σοβαρή αιτία στο σάη να εκνευρίζεται κάθε σοβαρός sapiens sapiens...
![]()
Όχι, όταν μιλάμε για σεβασμό στα θέλω του άλλου δεν είναι τίποτα υποκειμενικό, οποιαδήποτε παρεκκλιση από τα συμφωνηθέντα και τα αυτονόητα είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΛΗΤΕΙΑ.Το σοβαρό είναι υποκειμενικό.
....λενε πως η ειλικρινεια σε κανει ξεχωριστο, η ταπεινοτητα σε κανει σπουδαιο και ο σεβασμος σε κανει ανθρωπο!Κάθε χρόνο και καλύτερα λοιπόν αγαπητοί μου..
Δεν γίνεται να συνεχίζουμε να φωνάζουμε για τα αυτονόητα ξανά και ξανά, να μιλάμε για σεβασμό και ανθρώπινα δικαιώματα σαν να είναι ζητήματα προς διαπραγμάτευση ακόμα και στα πλαίσια αυτής της συναλλαγής που έχει ως βασική προϋπόθεση τον σεβασμό και από τις δύο πλευρές.
Ο πελάτης δεν αγοράζει ένα άψυχο προϊόν, δεν επιλέγει εμπόρευμα από πάγκο στη Βαρβάκειο. Για άψυχα προϊόντα υπάρχουν άλλες λύσεις, πάρε ένα flashlight και άλλαξέ του τα φώτα...κυριολεκτικά.
Είναι παράλογο και αρρωστημένο να μας αντιμετωπίζουν μερικοί ψευτομάγκες σαν σώματα που στερούνται συναισθήματος, αξιοπρέπειας και πόνου.
Για κάθε μορφή βίας ,σωματικής ,λεκτικής , επαίσχυντης συμπεριφοράς προς τα κορίτσια -γυναίκες που μας χαρίζουν όμορφες στιγμές , κάτω απο αντίξοες συνθήκες πολλές φορές αφιερώνω αυτό το τραγούδιΚάθε χρόνο και καλύτερα λοιπόν αγαπητοί μου..
Μαλβινα αν μου επιτρέψεις να προσθέσω κάτι
Μην ξεχνάς οτι οι περισσότεροι είναι εθισμένοι σε ουσίες ,αλκοολ κ τσοντες
το ιντερνετ κ οι τσόντες εχουν διαμορφώσει μια στρεβλή Εικονα τι ειναι το σεξ ,το μονο που κανουν ειναι να μιμούνται συμπεριφορές
Το κυριότερο δεν κάνουν ψυχοθεραπεία για μένα το βασικότερο,αυτογνωσία
συνοψίζοντας καλά κάνεις να αντριδρας,κατι θα αλλάξει
η πορνεία ειναι ενα κομμάτι απο την σάρκα της κοινωνίας