james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 20.327
- Πόντοι
- 11.645
Δεν το είπα εγώ αγαπητή! Λάθος παράθεση έκανες απ’τον ενθουσιασμό σου να μου την πεις!!!Από πότε το μαμησει έγινε λάσπη?![]()
Δεν το είπα εγώ αγαπητή! Λάθος παράθεση έκανες απ’τον ενθουσιασμό σου να μου την πεις!!!Από πότε το μαμησει έγινε λάσπη?![]()
Λες το σκέφτηκα Άλλα... εσένα ρωτάω δεν είναι λάθοςΔεν το είπα εγώ αγαπητή! Λάθος παράθεση έκανες απ’τον ενθουσιασμό σου να μου την πεις!!!![]()
Πως η πλάκα έγινε σοβαρή κουβέντα…δεν καταλαβαίνω!Λες το σκέφτηκα Άλλα... εσένα ρωτάω δεν είναι λάθος
Εγω θελω να μεινει!εψαχνα καιρο να βρω γυναικα που δεν θελει sex το πρωιδεν είναι...κοινωνικές ομάδες είναι οι αδελφότητες!!
Αλλά αν σας φοβίζει κυρία μου, μπορείτε να αποχωρίσετε οικειοθελώς ανά πάσα στιγμή!
Παρότι δεν θα το θέλαμε και θα μας ραγίσει την καρδιά...δεν θα σας εμποδίσουμε!!
![]()
Γιατί οι αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων έχουν ελληνικά γράμματα | in.gr
Σίγουρα έχετε παρατηρήσει ότι οι αδελφότητες των αμερικανικών πανεπιστημίων συμβολίζονται με τρία γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου. Γιατί συμβαίνει αυτό;www.in.gr
Απο εμενα ουτε κουβεντα!ναι...το σκέφτηκα!!
αλλά επειδή ξέρω ότι το Σοφάκι αγαπά ιδιαίτερα την Μαλβίνα...την δικαιολογώ! Την συγχωρώ...
ΥΓ: μεταξύ μας...θέλω πολύ να την γαμήσω indeed...αλλά μην βγει παραέξω σε παρακαλώ!!
Εγώ θα τα πω όλαΑπο εμενα ουτε κουβεντα!
ξερεις κατιΕγώ θα τα πω όλα![]()
Όχιξερεις κατι![]()
Χορεύει τώρα
Μπορείς να κατεβάσει λίγο ακόμα το τζινακι εκεί μπροστά σε παρακαλώ ...;Καλησπέρα, διαθέσιμη από αύριο 15:00
![]()
Από κοντά αυτά..Μπορείς να κατεβάσει λίγο ακόμα το τζινακι εκεί μπροστά σε παρακαλώ ...;![]()
Αυστηρή και κοφτή απάντηση!!!Από κοντά αυτά..
...οχι απο πολυ κοντα ομως, γιατι με την πρεσβυωπια που εχουμε θα χασουμε ολα τα ομορφαΑπό κοντά αυτά..
Αμήν και πότε...(βέβαια εσύ μου απαντάς ευγενικότατα εδώ κ μήνες)Από κοντά αυτά..
Eχετε...οχι απο πολυ κοντα ομως, γιατι με την πρεσβυωπια που εχουμε θα χασουμε ολα τα ομορφα![]()