james034
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 22
- Like
- 20.327
- Πόντοι
- 11.645
μπαααα...δεν ασχολούμαι μεΩωωωωω!
Μαδοπούτσι!
Έξοχα!![]()

Έχω καλύτερα τα κάνω, βασικά να διατηρώ την ηρεμια μου!!
Λυπάμαι αν σας απογοήτευσα!!

μπαααα...δεν ασχολούμαι μεΩωωωωω!
Μαδοπούτσι!
Έξοχα!![]()
Χαμομηλι είναι αλλά άλλες φορές του λένε καφε, άλλες ουισκι. Άνοια έχει συναγωνιστή, δεν καταλαβαίνει..Καφέ τέτοια ώρα???
Βαρύ περιστατικό?Χαμομηλι είναι αλλά άλλες φορές του λένε καφε, άλλες ουισκι. Άνοια έχει συναγωνιστή, δεν καταλαβαίνει..
ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου...καιρό τώρα σε έχω ξεχωρίσει για την καθαρή σου ματιά, την αντικειμενικότητα και την ευγένεια σου!!Η αλήθεια είναι χώρις να ξέρω τον james έχει ένα δίκιο (ο james)
Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώΚαφέ τέτοια ώρα???
Κοίτα εμένα τελευταία φορά με γνώρισε.Βαρύ περιστατικό?
Δεν χρειαζόταν μίστερευχαριστώ για τα καλά σου λόγια φίλε μου...καιρό τώρα σε έχω ξεχωρίσει για την καθαρή σου ματιά, την αντικειμενικότητα και την ευγένεια σου!!![]()
μπαααα...δεν ασχολούμαι μεπλέον Σεβασμιότατε!
![]()
Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()
Χαμομηλι είναι αλλά άλλες φορές του λένε καφε, άλλες ουισκι. Άνοια έχει συναγωνιστή, δεν καταλαβαίνει..
Για μεζεδες ειναι ειδικος το μελος @XaramofaisΛευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()
ε όχι δεσποινίς μου...είμαι πολύ παλιός κ έμπειρος για να χαλάω την ζαχαρένια μου με κάθε τσογλανάκι που θα μου την πέσει εδώ μέσα!!@Katerina πάλι για τα μάτια σου σφάζονται τα παλικάρια..φτου σου..
Εγώ θα πρότεινα ένα Chateau Brane Cantenac του 2021.. θα με θυμηθείς..Λευκό κρασί Riesling θα προτείνω εγώ![]()
...Φροντίστε να έχετε δίκιο αγαπητέ και θα τους φάμε τους αντιπάλους!Θα το άρχιζα εγώ, αλλά βλέπετε είμαι πλέον σεσημασμένος.
Πέφτει σύρμα μέσω π.μ. στους αντιπάλους από κάτι τελοσταλόνιδες και καβαλοκαλαμόγερους, και μετά την κάνουν με ελαφρά.
Έχω 6 χρόνια να χαρώ καυγά.![]()
εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!Εγώ θα πρότεινα ένα Chateau Brane Cantenac του 2021.. θα με θυμηθείς..![]()
εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!
Ε να μην τα χαλάσουμε για ενα χρονο διαφοραεγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!
Hermitage Rouge 2020 και Λαβύρινθος 99-19 του Σκούρα τα δύο τελευταία αγαπημένα..εγώ θα πρότεινα ένα... BORDEAUX WINE ROQUES DE JEANLICE του 2020 αλλά και νωρίτερα οκ είναι!!
δεν ασχολείσαι αλλά μια χαρά έψαξες το προφίλ μου. άσε τα δήθεν σου τώρα και πήγαινε στο γνωστό σου σπορμπαααα...δεν ασχολούμαι μεπλέον Σεβασμιότατε!
![]()
μη βάλει και τα κλάμματα..Η αλήθεια είναι χώρις να ξέρω τον james έχει ένα δίκιο (ο james)