dimitrisgk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Φωτογραφία με λήψη από πίσω στο εν λόγω πλάνο έχουμε???Καλημέρα κι από εμένα
Φωτογραφία με λήψη από πίσω στο εν λόγω πλάνο έχουμε???Καλημέρα κι από εμένα
Ο λαός θέτει ερωτήματα κι εγώ είμαι εδώ για να τα απαντήσω..Φωτογραφία με λήψη από πίσω στο εν λόγω πλάνο έχουμε???
Φωτογραφία με λήψη από πίσω στο εν λόγω πλάνο έχουμε???
Αριστούργημα!!! σφαλιάρες δέχεται????Ο λαός θέτει ερωτήματα κι εγώ είμαι εδώ για να τα απαντήσω..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δέχεται εννοείται.Αριστούργημα!!! σφαλιάρες δέχεται????
Ωραία λήψη ο φωτογράφος !Ο λαός θέτει ερωτήματα κι εγώ είμαι εδώ για να τα απαντήσω..
Η πανσέληνος που είχε χθές???Ο λαός θέτει ερωτήματα κι εγώ είμαι εδώ για να τα απαντήσω..
Μάλλον πρέπει να αλλάξει επάγγελμα αυτός ο φωτογράφος, να φύγει από το ερασιτεχνικό..Ωραία λήψη ο φωτογράφος !
Πάντα καυλωτικές και μόνο στα μαλακά μόρια...Δέχεται εννοείται.
Οταν προκαλεις τετοιον ενθουσιασμο ειναι αναποφευκτες και οι επιπολαιες κρατησειςΓια σήμερα κατόπιν ακυρώσεων υπάρχουν κενά από 17:00 έως και 21:30
Συμφωνώ κι εγώ Δάσκαλε Ρόσι. Η κοπέλα είναι πολυ καλη σε όλα της! Όσο για τις βαθμολογίες που βάζεις είναι υποκειμενικές και σεβαστές.
Και όπως λέω ΠΑΝΤΑ μετά από ένα ραντεβού με call. Για να είναι άκρως επιτυχημένη συνεδρία πρεπει η παρτενερ όχι μόνο να σου κανει γαμησαρα, αλλά και να σου εμπνέει αξιοπιστία στα θέματα καθαριοτητας, πρόληψης και εξετάσεων για ΣΜΝ και η δις Μαλβίνα παιρνει 10'! Με λίγα λόγια τελειώνεις ένα ραντεβού μαζί της και ξέρεις ότι δεν έχεις κολλήσει καποιο αφροδισιο νόσημα από το ελεύθερο στοματικό που παρεχει. ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΨΗ!
Μιλάει καλύτερα από σένα κι από μένα !!!από Ελληνικά πως τα πάει;
Top ανεβαστικό κομμάτι και πολύ feminine
Για κάθε ενδιαφερόμενο να ενημερώσω ότι τακτικά εξετάζομαι για παντός τύπου σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα όπως και αιματολογικές εξετάσεις κι όσα άτομα μου έχουν έρθει με κάποιο θέμα εκεί κάτω πιστεύοντας ότι δεν θα το καταλάβω, έχω αρνηθεί την συνέχιση του ραντεβού. Πάνω απ' όλα η υγεία μας και σας ώστε να συνεχίζουμε να περνάμε όμορφα.
Παιδιά έχουν τύχει πολλά..όμως επειδή δεν είναι το χρήμα ο θεός αλλά ο εαυτός μας, χαιρετάμε, τους παραπέμπουμε ευγενικά να εξεταστούν για το συγκεκριμένο ζήτημα, χρήματα εννοείται δεν παίρνουμε για το ραντεβού που δεν έγινε και καλή καρδιά.. Η ανευθυνότητα είναι και ασέβεια.Υπάρχουν και οι ΜΑΛΑΚΕΣ γαμώ το στανιό μου! Δηλαδή έχεις θέμα και δεν μπορείς να κρατηθείς μέχρι να το λύσεις παρά διακινδυνεύεις να κολλήσεις τόσο κόσμο? ΓΙΑΤΙ ρε ? Τράβα μια-δυο-τρεις μαλακίαες να ξελαμπικάρεις, κάνε τη θεραπέια σου και επανέρχεσαι στον στίβο 100% ΥΓΙΗΣ και ΣΩΣΤΟΣ !