Μετά από μία πολύ όμορφη ημέρα και μερικά υπέροχα ραντεβού, σειρά μου να γράψω τον βαρετό διθύραμβο για τα παραπάνω θέματα που αναφέρθηκαν.
Επειδή ήδη πολλοί ξέρετε ότι ως ανεξάρτητη έχω "προϋπηρεσία" και πριν να κάνω την εμφάνισή μου εδώ, θα ήθελα να πω μερικά λόγια. Εννοείται ότι ό,τι γραφτεί είναι η προσωπική μου γνώμη μέσω της εμπειρίας μου.
Έχω υπάρξει σε κλειστό κύκλο, σε περίοδο χωρίς καθόλου δουλειά και σε περίοδο με άπειρη δουλειά. Ο κλειστός κύκλος λοιπόν κάποτε είχε και καλές και βεβαίως άσχημες περιπτώσεις. Με βάση την ψυχοσύνθεση του άνδρα που θα διαθέσει ένα Χ μεγάλο ποσό, αυξάνεται η πιθανότητα να βλέπει την έκαστη εργαζόμενη ως "κτήμα".
(Εννοείται δεν τσουβαλιάζω και δεν μιλάω εκ του ασφαλούς αλλά με υπαρκτά συμβάντα).
Για να μην σας κουράζω λοιπόν, προτίμησα να έχω αυτήν την πολιτική στην τιμολόγηση μου ώστε αφενός ο σταθερός μου κύκλος να έχει την δυνατότητα να με βλέπει πιο συχνά και αφετέρου να δώσω την ευκαιρία σε καινούρια άτομα να με γνωρίσουν.
Ονομάστε το τύχη, τρόπο διαχείρισης ή όπως επιθυμείτε, έχω γνωρίσει αξιόλογα άτομα που τρέφουν σεβασμό και επικοινωνούμε λες και ξέρει ο ένας τον άλλον χρόνια.