Νέα

Male Domination & BDSM : Η Απαγωγή

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Male Domination & BDSM :
/p/male-domination-bdsm.html

Male Domination & BDSM : Η Απαγωγή – 1ο
/2013/06/male-domination-bdsm-1.html



Περίληψη :
Η Γιάννα , είναι μια εντυπωσιακή 20 άχρονη κοπέλα που εργάζεται σε πρακτορείο μοντέλων . Από πολύ πλούσια οικογένεια , με σέξυ εμφάνιση , είναι μαγνήτης για τους άντρες τους οποίους και κάνει ότι θέλει μιας και είναι αρκετά κακομαθημένη στις σχέσεις της .
Έρχεται όμως η μέρα που πέφτει θύμα απαγωγής από μια συμμορία Ρώσων κακοποιών ,  οπότε και θα αναγκαστεί να αναθεωρήσει τους κακούς της τρόπους .

Φετίχ :
Male Domination & BDSM

Το κινητό τηλέφωνο της Γιάννας είχε σπάσει δεχόμενο κλήσεις την μια μετά την άλλη , κάνοντας την μακιγιέρ να κοιτάζει με ζήλια το εντυπωσιακό μοντέλο την στιγμή που ποζάριζε για ένα πολύ γνωστό περιοδικό μόδας .

Η Γιάννα , με το αψεγάδιαστο σώμα της , το αγγελικό πρόσωπο με τα ξανθά μαλλιά και τα πράσινα μάτια , είχε επιλεγεί από την μεγάλη εταιρεία γυναικείων εσωρούχων ως το κεντρικό πρόσωπο για την διαφημιστική καμπάνια .

Ομολογουμένως η Γιάννα ήταν μια γυναίκα που έμοιαζε περισσότερο με Σουηδέζα ή Ρωσίδα παρά με Ελληνίδα . Δυστυχώς , αυτό είχε άμεσες επιπτώσεις στο χαρακτήρα της και όχι τις καλύτερες .

Απαιτητική , κακομαθημένη , νευρική και πολύ κυκλοθυμική , έκανε όλους τους συνεργάτες της στο στούντιο να τρέμουν από τα νεύρα τους με τις παράλογες απαιτήσεις και τις διαρκείς εκρήξεις θυμού .

- Ο Χυμός είναι ζεστός , δεν το βλέπεις ; πήγαινε φέρε μου ένα κρύο ! Άντε γρήγορα θα ξεκινήσουμε πάλι είπε η Γιάννα καθώς κατέβηκε απο το πλατώ στην μακιγιέζ της που την κοιτούσε κατακόκκινη από θυμό.
- Αντε !: Γρήγορα !



Κανείς δεν μπορούσε να αντιδράσει ή να αντιμιλήσει μιας και όλοι γνώριζαν ότι ήταν το πρόσωπο της εταιρείας και μάλιστα όλοι οι Σύμβουλοι την λιγουρεύονταν και έτρεχαν από πίσω της !

- Πουτανάκι ! Πότε θα βρεθεί κάποιος να σε κάνει να πληρώσεις ! Είπε μέσα από τα δόντια της η μακιγιέζ που έπρεπε να κατέβει δύο ορόφους για να της φέρει παγωμένο χυμό .

Τα γυρίσματα από το διαφημιστικό σποτάκι και οι φωτογραφίες , κράτησαν μέχρι αργά το βράδυ !

Έίχε πάει περίπου 1:30 το βράδυ όταν τελείωσαν και η Γιάννα κοιτώντας το κινητό της βγήκε στο κρύο αέρα των Βορείων Προαστίων μιας και το στούντιο ήταν τόσο μακριά από το σπίτι της . Εκείνη έμενε Γλυφάδα αλλά ευτυχώς , είχε το μικρό της Smart , δώρο από έναν θαυμαστή της που φυσικά δεν είχε καμία ευκαιρία να κάνει κάτι πιο σοβαρό μαζί της .

Η Γιάννα , από πολύ μικρή είχε καταλάβει πόσο πολύ άρεσε στους άντρες και ήξερε πως ότι θελήσει θα της το έφερναν στα πόδια ! Στα υπέροχα αγαλματένια της πόδια .

Μπήκε στο αυτοκίνητο γελώντας με τις αναπάντητες κλήσεις ενός γιατρού που την πολιορκούσε εδώ και καιρό , έβαλε μπροστα το αυτοκίνητο και έφυγε με ταχύτητα .

Οι δρόμοι ήταν άδειοι και στο ράδιο έπαιζε δυνατά μουσική χαμογελώντας. Αύριο είχε να πάει στην Γλυφάδα για ψώνια και γυμναστήριο με τις φίλες της . Εξάλλου της άξιζε χαλάρωση ύστερα από μια τόσο δύσκολη εβδομάδα .

Στο φανάρι ,σταμάτησε πίσω από ένα μαύρο τζίπ με φιμέ τζάμια ενώ από πίσω της κόλλησε ένα άλλο τζίπ πάλι μαύρο με φιμέ τζάμια .

Περίμενε υπομονετικά και όταν άνοιξε το φανάρι , κανείς δεν μετακινήθηκε .

Εκνευρισμένη πάτησε το κλάξον .

- Αντε μαλάκα ! Κουνήσου ! Είπε με τον γνωστό κακομαθημε΄νο τρόπο της που φυσικά της έβγαινε στην επιφάνεια ακόμα και όταω οδηγούσε.

Προς έκπληξή της δεν έγινε τίποτε και το φανάρι άναψε και πάλι κόκκιινο .

- Δεν το πιστεύω είπε και βγήκε από το αμάξι με θράσος !

Φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα που αποκάλυπτε τα λεία , ατελείωτα πόδια της , ψηλοτάκουνες γόβες που την έκαναν να φαίνεται ακόμα πιο ψηλή και επιβλητική και ένα αβυσσαλέο ντεκολτέ που τόνιζε το πλούσιο στήθος της .

Στάθηκε δίπλα από το τζίπ και χτύπησε το τζάμι !

- Το θα γίνει ρε φίλε ! Κοιμήθηκες ; Εϊπε αναμένοντας στο βάθος του μυαλού της ότι ο οδηγός αν ήταν άντρας θα μαγευόταν από τα κάλλη της και θα γινόταν χαλί να τον πατήσει ενώ αν ήταν γυναίκα , απλώς θα κομπλάριζε και θα έκανε πέρα να περάσει .

Οι πορτες από το τζίπ άνοιξαν και βγήκαν έξω τρία άτομα αλλοδαποί , γιγαντόσωμοι και γυμνασμένοι , με τατουάζ και ξυρισμένα κεφάλια που μιλούσαν Ρωσικά και σπασμένα Ελληνικά .

Η Γιάννα κατάλαβε ότι είχε μπλέξει και έκανε βήματα πίσω αλλά και από το τζίπ πίσω της , άνοιξε η πόρτα και βγήκαν έξω άλλοι δύο τύποι με ίδια χαρακτηριστικά .

- Η πουτάνα θα μας τα χαλάσει όλα ! Είπε ο ένας με βαριά σλαβική προφορά !
- Μη με πλησιάζετε ! Θα καλέσω την αστυνομία ! Είπε η Γιάννα ενώ άρχισε να δακρύζει από φόβο !
- Ποια αστυνομία μωρή πουτάνα είπαν και της ρίχτηκαν !


Δεν υπήρχε καμία αντίσταση μιας και την ακινητοποίησσαν τρία άτομα ! Της έκλεισαν το στόμα και την οδήγησαν στο πίσω τζίπ ενώ ένας της συμμορίας μπήκε μέσα στο Smart .

H πόρτα έκλεισε και οι δύο ρώσοι μαφιόζοι την είχαν ακινητοποιημενη με κλειστό το στόμα ! Αποτο φιμέ τζάμι δεν φαινόταν τίποτε έξω .

Ξαφνικά , ένα άλλο ακριβό αυτοκίνητο σταμάτησε στο φανάρι και από το μπροστά τζίπ , βγήκε ένας κακοποιός με αυτόματο καλάσνικωφ και το γάζωσε.

Η Γιάννα είχε πέσει σε μια ενέδρα  Ρώσων μαφιόζων και δυστυχώς για εκείνη τώρα ήταν στα χέρια τους .

Τα τζίπ , απομακρύνθηκαν με ταχύτητα ενώ και το αυτοκίνητο της Γιάννας το πήρε ο ένας μπράβος . Στην περιοχή έμεινε μόνο τα γαζωμένο από τα πυρά αυτοκίνητο του στόχου !

- Τι θα κάνουμε με την καριόλα ; Είπε ο οδηγός.

Ο ένας μπράβος είπε κάτι στα Ρωσικά και έσκασαν όλοι στα γέλια . Η Γιάννα με τρόμο είδε να της βάζει ο ένας το χέρι του κάτω από το φουστανάκι της και να τρίβει το μουνάκι της πάνω από το κυλοτάκι ενώ το χέρι του άλλου που την φίμωνε άρχισε να τρίβει το στήθος της , βγάζοντάς το από το ντεκολτέ .

Έβγαλε μια πνιχτή κραυγή και ο μαφιόζος εξοργίστηκε δίνοντάς της ένα σκαμπήλι ενώ έβγαλε ένα στιλέτο και το κόλλησε στο λαιμό της .

- Βγάλε το σκασμό παλιοπουτάνα γιατί θα σε χαρακώσω ! Κατάλαβες ; Άνοιξε τα μπούτια σου !

Η Γιάννα τρέμοντας υπάκουσε και τώρα ανενόχλητος ο Ρώσος είχε πρόσβαση στο μουνάκι της . Έφτυσε τα δάχτυλά του , παραμέρισε το ύφασμα και έβαλε δάκτυλο μέσα στο μουνάκι της κάνοντάς την να ξεσπάσει σε λυγμούς .

- Σας παρακαλώ ! Εϊπε
- Τι παρακαλας μωρή γαμιόλα ; Τι κάνεις τέτοια ώρα στο δρόμο ; Επέστρεφες στο γαμιά σου ; Θα σε γαμήσουμε εμείς καλά σήμερα ! Είπε ενώ συνέχισε να της βάζει δάκτυλο .

Τα τζίπ κατευθύνθηκαν σε μια ερημιά όπου και πάρκαραν πλάι πλάι !

Οι Ρώσοι βγήκαν γελώντας τραβώντας και την Γιάννα έξω ! Για πρώτη φορά τους είδε όλους μαζεμένους .

Ήταν οκτώ άτομα , με τραχιά χαρακτηριστικά που την κοιτούσαν σαν πεινασμένοι ! Ο ένας έριξε τα καθίσματα του τζίπ και άνοιξε την πίσω πόρτα ουσιαστικά δημιουργώντας ένα χώρο για …. Φοβόταν και να το σκεφτεί .

- Θα σας καταγγείλω ! Έχω φίλους εγώ ! Θα πάτε όλοι φυλακή είπε με θράσος .



Αυτό τους εξόργισε ακόμα περισσότερο . Ο ένας πλησίασε και την βούτηξε από το μαλλί από πίσω ενώ ένας άλλος ήρθε μπροστά και της τσίμπησε τις ρώγες τόσο δυνατά που ούρλιαξε .

- Μωρή καριόλα απειλείς ! Θα σε ξεσκίσουμε πουτάνα ! .

Το φόρεμά της σκίστηκε σε δύο κομμάτα και έπεσε στα χόρτα ενώ και τα εσώρουχά της είχαν την ίδια τύχη . Αισθανόταν χέρια και γλώσσες παντού !

Στο λαιμό της , στο στήθος της , δάκτυλα στο μουνάκι της , στο κώλο της . Δεν είχε κάνει ποτέ πρωκτικό και ένα δάκτυλο που παραβίασε την πίσω τρυπούλα της την έκανε να ξεσπάσει σε γοερά κλάματα .

Ένα δυνατό σκαμπήλι και έπεσε στα χόρτα ! Ο ένας μπράβος , άνοιξε το φερμουάρ του και πέταξε μια τεράστια ψωλή , μπροστά της ενώ την βούτηξε από το μαλλί .

- Γλείψε πουτάνα να δούμε τι μπορείς να κάνεις είπε ενώ όλοι ξέσπασαν σε επευφημίες .

Η Γιάννα με την απειλή του στιλέτου ,άνοιξε το στόμα της και πήρε το  πρώτο καυλί  !  Αηδίαζε . Ένας άγνωστος Ρώσος της έδινε το καυλί στο στόμα και αυτή έπρεπε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε .

Δίπλα της ήρθαν άλλοι δύο γαμιάδες με τις ψωλες έτοιμες και την ανάγκασαν πότε να ρουφάει την μία και πότε την άλλη !

Κινητά τραβούσαν φωτογραφίες και βίντεο ενώ η Γιάννα πότε ρουφούσε την μια ψωλή , πότε την άλλη και πότε έτρωγε πουτσοσκάμπηλα !

Την σήκωσαν και την πήγαν στο τζιπάκι με τα πεσμένα καθίσματα ! Την έριξαν μπρούμυτα και άρχισαν να τσακώνονται ποιος θα την γαμήσει πρωτος από το κώλο !

Η λύση βρέθηκε και ο πρώτος γαμιάς πήρε θέση . Της έδωσε 3 – 4 κωλοσκάμπηλα δυνατά στο κώλο , της άνοιξε το κωλαράκι και έφτυσε στην παρθένα της τρυπούλα .

- Μη σας παρακαλώ ! Όχι από εκεί ! Έλεγε η Γιάννα παραδομένη στα διεστραμμένα χέρια τους !

Μάταια όμως . Το πρώτο πουτσοκέφαλο ακούμπησε την σουφρίτσα της και άρχισε να πιέζει παραβιάζοντάς την . ΄Στο δάσος ακούγονταν φωνές αλλά δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσει .

Το καυλί του ρώσου γαμιά έμπαινε μέσα στο άμαθο κωλαρακι της ανοίγοντάς την με πρωτόγνωρο τρόπο . Έτσουζε ! Πονούσε και προσπαθούσε να διαφύγει αλλά μάταια μιας και ο γαμιάς την είχε πιάσει από την μέση με τα δυνατά του χέρια και της κάρφωσε το καυλί όλο μέσα , μέχρι που τα βαριά του αρχίδια άγγιξαν τα τρυφερά της μουνόχειλα .



Είχε φάει το πρώτο καυλί στο κώλο ! Ο πόνος ήταν αδιανότητος και ο γαμιάς άρχισε να την πηδάει ρυθμικά και βίαια ! Την ξέσκιζε , πονούσε αλλά το μουνάκι της είχε αντιδράσει τελείως διαφορετικά ! Ήταν μέσα στην καύλα και έσταζε !

Πρώτη φορά συνεβαινε αυτό ! Συνήθως οι άντρες πάντα της έκαναν γλειφομούνι ! Πάντα ήθελαν να την ικανοποιήσουν αλλά τώρα ,στα χέρια αυτών των βαρβάρων είχε καυλώσει τόσο , μα τόσο πολύ !

Το γαμήσι συνεχίστηκε για ώρα μέχρι που έχυσε στο κωλαράκι της Γιάννας βρίζοντας στα Ρωσικά !

Αμέσως , την θέση του πήρε ο άλλος γαμιάς μπήγοντας το καυλί του , στο καταμουσκεμένο μουνάκι της αυτή την φορά !

- Χαχαχα ! Μούσκεμα είναι η πουτάνα ! Της αρέσει ! έλεγε καθώς άρχισε να της γαμάει με βια και ένταση το μουνάκι !

Ένας άλλος , μπήκε στο τζίπ και έφερε το καυλί του στο στόμα της . Η Γιάννα άρχισε να ρουφάει το καυλί με πάθος ενώ ο γαμιάς πίσω της έσκιζε το μουνί !

Τα βογγητά της είχαν μετατραπεί από πόνο σε ηδονή καθώς το αλύπητο γαμήσι συνεχιζόταν χωρίς σταματημο

Το ένα καυλί μετά το άλλο έμπαινε στην τρύπες της και εκσπερμάτωνε !

Είχε αρχίσει να χαράζει όταν για τελευταία φορά έχυσε ένας γαμιας στο πρόσωπό της .



Ήταν γεμάτι χύσια , κοκκινήλες και μελανίες από τα χαστούκια .

- Αρκετά ! Ωρα να πεθάνεις !  Είπε ο ένας άγριος μαφιόζος καθώς κουμπώνονταν .

Την έπιασε από το μαλλί και την έσυρε έξω από το τζίπ πετώντας την στο πάτωμα ενώ με το άλλο χέρι κράταγε το πιστόλι του

- Μη σας παρακαλώ ! μη με σκοτώνετε ! Δεν θα πω τίποτε ! Θα κάνω ότι θέλετε ! Να με γαμάτε όλοι μαζί ! Μόνο μη με σκοτώνετε σας παρακαλώ είπε η Γιάννα ξεσπώντας σε κλάμματα !
- Θα σε πάμε στο αφεντικό ! Εκείνος θα αποφασίσει είπε αυστηρά !

Της επέτρεψαν να ντυθεί με το σκισμένο της φόρεμα ενώ εκείνη αναζητούσε το κυλοτάκι τα χόρτα !

- Τελείωνε ! Μπες στο αμάξι !
- Το κυλοτάκι μου είπε εκείνη !

Ο Ρώσος γέλασε και της έπιασε το κωλαράκι !

- Οι πουτάνες δεν φοράνε βρακί για να γαμιόνται παντού ! ΄Έλα θα παίρνεις και αέρα !

Μπήκε ντροπιασμένη , ταπεινωμένη και βρώμικη μέσα στο αυτοκίνητο των μαφιόζων . Δεν ήξερε τι να κάνει .

Η απαγωγή της ξεκινούσε ….

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …… )

Photographs :
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Male Domination & BDSM – Η Απαγωγή 2ο




Περίληψη
Η Γιάννα , οδηγείται στο κρυσφήγετο των κακοποιών χωρίς να γνωρίζει το μέλλον της και αν θα την αφήσουν να ζήσει . Ο εξευτελισμός και η ταπείνωση την έχουν κυριεύσει και όπως φαίνεται οι αδίστακτοι κακοποιοί θα συνεχίσουν να την χρησιμοποιούν σαν σκεύος ηδονής.

Φετίχ
Male Domination & BDSM

Η Γιάννα στο τζίπ καθόταν αμίλητη και κατακόκκινη απο ντροπή  καθώς οι κακοποιοί μιλούσαν στα ρώσικα και γελούσαν δείχνοντας ο ένας στον άλλο τα βίντεο που είχαν τραβήξει με τα κινητά τους όσο την πήδαγαν ο ένας μετά τον άλλο .

Δάκρυα εξευτελισμού κύλισαν απο τα μάγουλά της ενώ ο κακοποιός δίπλα της άρχισε να της χουφτώνει τα μπούτια και το στήθος ενώ η γλώσσα του άρχισε να ταξιδεύει πάνω στο λαιμό της .

Η Γιάννα αισθανόταν αηδιασμένη αλλά δεν μπορούσε να εξηγήσει γιατί και πάλι υγραινόταν . Ήταν ένας διεστραμμένος πόθος που την κυρίευε , είναι δυνατόν ; της άρεσε τόσο πολύ να την χρησιμοποιούν και να της φέρονται σαν να είναι πουτάνα ;

- Καριόλα , έλα να μου κάνεις ένα τσιμπουκάκι , με καύλωσες πάλι της είπε ο Ρώσος και την έπιασε απο το σβέρκο κατεβάζοντάς της το κεφάλι πάνω στο καβάλο του
- Ιβάν  πάλι ; Καλά δεν την γάμησες απο το κώλο πρίν ;
- Ναι ρε μαλάκα ! Δύο φορές αλλά όταν την βλέπω την καριόλα δεν την χορταίνω ! Θέλω να την χύσω πάλι  !

Η Γιάννα και πάλι βρέθηκε να ρουφάει ένα σκληρό καυλί κατω απο τις επευφημίες και τα εξευτελιστικά σχόλια στα Ελληνικά και τα Ρώσικα που άκουγε .

Ο κακοποιός δεν άργησε να χύσει και πάλι στο στόμα της ενώ εκείνη με γρήγορες γουλιές κατάπιε τα πάντα !

Εντωμεταξύ είχαν φτάσει σε ένα περίεργο χώρο που έμοιαζε με κλάμπ και το αυτοκίνητο μπήκε μέσα στο κλειστό πάρκινγκ ενώ πίσω της έκλεισε η πόρτα .

Οι κακοποιοί κατέβηκαν και ο ένας απο αυτούς της πέρασε χειροπέδες στα χέρια ενώ εκείνη πειθήνια και χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι για ένα απο τους βιαστές της που είχε το χέρι στο κώλο της , ακολούθησε την ομάδα προς στο σκοτεινό εσωτερικό διάδρομο .



Η καρδιά της χτυπούσε δυνατά καθώς μπήκε σε μια σκοτεινή αίθουσα όπου υπήρχαν ακόμα 10 – 12 άτομα , ρώσοι και αυτοί κακοποιοί που κάθονταν και έπαιζαν χαρτιά ενώ μερικοί έβλεπαν τηλεόραση σε μια μεγάλη plasma που υπήρχε .

Μόλις είδαν τους συντρόφους τους , μαζί με την αλυσοδεμένη καλλονή μαζί τους τα μάτια τους έλαμψαν .

- Ελάτε να δείτε τι βρήκαμε στο δρόμο ! Εϊπε γελώντας ο αρχηγός και βουτώντας την Γιάννα απο το μαλλί , την έσυρε μπροστά στους υπόλοιπους ενώ ταυτόχρονα ένας άλλος της έσκισε το φόρεμα εντελώς αποκαλύπτωντας το γυμνό της κορμί .
- Ωωω , τι πουτανάκι είναι αυτό ; Αποκρίθηκαν και όλοι , αφήνοντας τις ασχολίες τους κύκλωσαν την Γιάννα που τους κοίταξε έντρομη.
- Τι μουνάκι είναι αυτό ! Και τι κωλαράκι ! Είπαν και άρχισαν να απλώνουν χέρια πάνω της .
- Εμείς πήραμε μια γεύση ! Σειρά σας τώρα είπε γελώντας ο αρχηγός πετώντας την στην αγκαλιά ενός που την φίλησε παθιασμένα στο στόμα .

Η Γιάννα ανταπέδωσε το παθιασμένο γαλλικό φιλί ενώ αισθανόταν χέρια να αγγίζουν το μουνάκι της , το κωλαράκι της , παντού.  Δεν είχε χέρια ελεύθερα να κουνηθεί και έτσι δεν μπορούσε να αντιδράσει καθόλου .

Χωρίς να το καταλάβει . βρέθηκε στα γόνατα να αντικρύζει 6-7 ψωλές καυλωμένες μπροστά το πρόσωπό της και να της δίνουν πουτσοσκάμπηλα στα χειλια και το πρόσωπό της .

- Ρούφα γαμιόλα ! Έχεις πολύ πούτσα να ρουφήξεις !
- Ναι ! Και εμένα ! Και εμένα ! Άκουγε τριγύρω της φωνές .

Η πρώτη χοντρή ψωλή που ρούφηξε μόλις και μετά βίας χώραγε στο στόμα της και κόντεψε να πάθει ασφυξία καθώς ο γαμιάς της άρχισε να της γαμάει το στόμα με το καυλί του !



Δεξιά και αριστερά , συνωστίζονταν τα καυλιά , πότε βγαίνοντας το ένα και μπαίνοντας το άλλο ! Η Γιάννα έκανε φιλότιμες προσπάθειες να τα γλείψει όλα! Ήξερε ότι η επιβίωσή της εξαρτώταν απο αυτό αλλά .... υπήρχε ένα πολύ μεγάλο αλλά ! Αισθανόταν μια ανεξήγητη καύλα να την κυριεύει καθώς ρούφαγε όλα τα καυλιά διαδοχικά το ένα μετά το άλλο !

- Κοιτάξτε πως ρουφάει η πουτάνα !
- Και πού να δείτε πως γαμιέται ! Είπε περήφανα ένας απο τους πρώτους γαμιάδες της στους φίλους της !
- Στήστε την να την γαμήσουμε !
- Ναι , εκεί στο πάγκο !
- Κώλο ! Κώλο όλοι !

Η Γιάννα , δεμένη πισθάγκωνα , βρέθηκε να είναι στημένη σε ένα ξύλινο πάγκο με τα πόδια ανοικτά και το κωλαράκι της τουρλωμένο ! Όχι απο το κώλο πάλι σκέφτηκε μιας και ο πόνος απο το ξεκώλιασμα που είχε προηγηθεί ήταν ακόμα πολύ έντονος .

Μάταια όμως . Άκουσε ήχο φτυσίματος απο τον πρώτο γαμιά που είχε πάρει ανυπόμονα θέση απο πίσω της και ήδη της σάλιωνε το κώλο !

- Της ανοίξατε το κώλο και ακόμα είναι τόσο σφιχτή ! Θα ευχαριστηθούμε γαμήσι σήμερα φίλοι μου !

Έσπρωξε το τεράστιο χοντρό του καυλί στο κώλο της με βία και φόρα , κάνοντάς την να ουρλιάξει από πόνο . Ένα άλλο χοντρό καυλί μπήκε στο στόμα της μπουκώνοντάς την ενώ ξεκίνησε ένας ξέφρενος παρά φύσιν βιασμός στην πίσω τρυπούλα της που είχε γαμηθεί τόσο πολύ εκείνη την μέρα .

Τα κωλοσκάμπηλα έπεφταν βροχή , αλλά εκείνο που την εξευτέλιζε περισσότερο ήταν οι βρισιές και τα λόγια .

- Έτσι βρωμοπούτανο ! Γαμήσου απο το κώλο καριόλα ! Σφίξε το σουφράκι σου πάνω στο καυλί  μου ! Έτσι γαμιόλα !

Η Γιάννα αισθάνθηκε να χύνει στο μουνάκι της ποταμούς !

- Κοιτάξτε το πουτανάκι ! Μούσκεμα είναι ! Τέτοια ξεκωλιάρα δεν έχω ξαναπηδήξει ! Έλεγε ο γαμιάς της που τώρα την πηδούσε πιο λυσσασμένα και δεν άργησε να χύσει βαθιά μέσα της το καυτό του σπέρμα .

Ο δρόμος , ήταν στρωμένος για τον επόμενο γαμιά της που εξίσου βίαια άρχισε να την πηδάει , χωρίς κανένα πρόλογο ή προκαταρκτικό χάδι .

Ήταν ένα βίαιο ξεκόλιασμα ! Δεν είχε καμία σχέση με το σέξ που είχε κάνει με τους διάφορους άντρες που ερωτευμένοι όπως ήταν μαζί της , κοιτούσαν πρώτα την δική της ηδονή !

Οι γαμιάδες απαγωγείς της , της φέρονταν σαν να ήταν μια πουτάνα ! Μια ξεφτυλισμένη τσούλα ! Μόνο οι τρύπες της άξιζαν για να ξεκαυλωνουν μέσα της .

Το γαμήσι συνεχίστηκε μέχρι που 15 άτομα , εκ νέου της πήδηξαν όλοι , ο ένας μετά τον άλλο το κώλο της .



Στο τέλος , τα κωλομάγουλά της ήταν κατακόκκινα απο τα σκαμπήλια ενώ απο την τρύπα της έρρε σαν νερό το ψωλόχυμα των νέων γαμιάδων της , στους οποιους μετά , έγλειψε καλά τις ψωλές τους , έτσι ακριβώς όπως βγήκαν απο το κώλο της με τα ψωλοχύματα και τα υγρά απο τον προηγούμενο .

Στο τέλος , αισθανόταν την πίσω τρύπα της να χάσκει ανοικτή και να ρέει ψωλόχυμα ! Το έντερό της είχε πάρει φωτιά και έκλαιγε απο το πόνο και την ταπείνωση .

- Ακόμα δεν τελειώσαμε πουτάνα ! Ακόμα δεν έχεις δεί το Μεγάλο Αφεντικό !
- Ναι ! Το Μεγάλο Αφεντικό περιμένει πρώτα να την στρώσουμε !
- Ακόμα δεν έχεις δει τι θα πει γαμήσι πουταναρά !

Ο αρχηγός της συμμορίας την τράβηξε απο το μαλλί , δίνοντάς της μια κλωτσιά στα κωλομέρια !

- Μωρή γαμιόλα , πάμε να σε καθαρίσω ! Γεμάτη χύσια είσαι ! Αηδία σκέτη .

Την έσυρε απο το μαλλί αγνοώντας τα κλάματα σε ένα βρώμικο WC που μύριζε ούρα και μούχλα , πετώντας την στα βρώμικα πλακάκια του ντους .



Πήρε το τηλέφωνο απο την ντουσιέρα και την έλουσε με παγωμένο νερό κάνοντάς την να ουρλιάξει .

- Βγάλε το σκασμό πουτάνα και σαπουνίσου ! Σαπούνισε το γαμημένο σου κώλο και το βρωμόμουνό σου ! Εμπρός .

Η Γιάννα , τρέμοντας απο το κρύο , το πόνο και τον φόβο , προσπάθησε να αντέξει το κρύο νερό και να κάνει πλούσια σαπουνάδα καθαρίζοντας το βεβηλωμένο της κορμί !

- Το Μεγάλο Αφεντικό θα σε περιποιηθεί για τα καλά καριόλα ! Θα σε κάνει να βλαστημήσεις την ώρα και την στιγμή που εσύ και ο πουτανίστικος κώλος σου έπεσε στα χέρια μας .

Το επώδυνο ντούς τελείωσε και ο μπράβος της πέταξε ένα μπουρνούζι λευκό.

- Εμπρός μωρή ξεκωλιάρα ! Προχώρα .

Είχε έρθει η ώρα να γνωρίσει το Μεγάλο Αφεντικό .

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..... )

Photographs:


Διαβάστε Επίσης
Η Απαγωγή – 1ο
 

angelkat

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Μηνύματα
152
Κριτικές
1
Like
57
Πόντοι
1
Αυτο ειναι πουτσα και ξυλο Πουτσα και ξυλο!!!
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :

Male Domination & BDSM – Η Απαγωγή 3ο
/2013/09/male-domination-bdsm-3.html



Περίληψη
Οι ημέρες που η Γιάννα ως μοντέλο έλαμπε και όλο έσπευδαν να την υπηρετήσουν και να ικανοποιήσουν κάθε καπρίτσιο της έχουν πλέον παρέλθει.
Έχει μετατραπεί σε μια σκλάβα του σέξ για τα μέλη και τον Αρχηγό της σκληροτράχηλης συμμορίας των Ρώσων μαφιόζων που την έχουν απαγάγει.

Φετίχ
Male Domination & BDSM

Η Γιάννα , προσπάθησε να διατηρήσει την αυτοκυριαρχία της καθώς βγήκε από το ντούς και άρχισε να σκουπίζεται με το μπουρνούζι που της έδωσε ο μπράβος του Αρχηγού . Φυσικά για ρούχα ούτε λόγος να γίνεται .

- Προχώρα πουτάνα ! Εμπρός ! Της είπε αυστηρά και της έδωσε ένα σκαμπήλι στο κώλο της .

Η Γιάννα , δεν είχε συνηθίσει ποτέ στην ζωή της να την μεταχειρίζονται με αυτό τον τρόπο ! Πάντα είχε μάθει να της ανοίγουν πόρτες , να γελοιοποιούνται οι άντρες μπροστά της , να παθαίνουν αμηχανία και σόκ μπροστά στην απαράμιλλη ομορφιά της .

Τώρα όμως τα πράγματα είχαν αλλάξει με τρόπο που ούτε και η ίδια δεν το πίστευε . Είχε γίνει η σκλάβα σε αυτή την συμμορία που την είχε απαγάγει και ο ένας γαμιάς την πάσαρε στον άλλον . Μέσα σε δύο μέρες είχε κάνει όσο σέξ δεν είχε κάνει σε όλη της την ζωή και μάλιστα ακόμα και πρωκτικό , ακόμα και με τρείς ή τέσσερις άντρες ταυτόχρονα .

Κοιτούσε χαμηλά πλέον από ντροπή και ταπείνωση ενώ με δυνατα σκαμπήλια στο πρόσωπο είχε μάθει ότι πρέπει να κοιτάει προκλητικά τον γαμιά της στα μάτια όταν του έκανε πίπα .

Είχε χάσει κάθε αίσθηση του χρόνου ! Το μόνο που υπήρχε ήταν τα αμέτρητα καυλιά που ξανά και ξανά χώνονταν στις τρύπες της επί δύο μέρες . Τώρα θα γνώριζε τον «Αρχηγό» .

Ο μπράβος , την οδήγησε μέσα από δαιδαλώδεις διαδρόμους σε ένα μεγάλο γραφείο όπου εκεί τους υποδέχτηκε η Νατάσα , μια εντυπωσιακή ρωσσίδα καλλονή , με κόκκινα μαλλιά , θανατηφόρο κορμί και γαλανά μάτια που την κοίταξαν άγρια .

- Νατάσα την έφερα , καθαρή και έτοιμη !
- Εντάξει Σεργκέι , μπορείς να πηγαίνεις είπε κοιτώντας την Γιάννα όπως η γάτα το ποντίκι !

Σηκώθηκε και πλησίασε την Γιάννα που την κοιτούσε με την άκρη του ματιού της .

- Καριόλα ! Ακόμα δεν έμαθες τρόπους ; Τα μάτια κάτω ! Είπε και της άστραψε ένα σκαμπήλι τόσο δυνατό που κοκκίνησε το μάγουλό της και ανέβηκαν δάκρυα στα μάτια της .
- Μάθαμε τι πουτανάκι ήσουν ! Κανένας δεν σε γουστάρει στην δουλειά σου ! Κακομαθημένη καριόλα και τους παίδευες όλους !

Η Γιάννα άρχισε να κλαίει με λυγμούς από την ταπείνωση αλλά και την αποκάλυψη που της έκανε η Νατάσα ! Κατάλαβε ότι η γνώμη των συνεργατών της ήταν η χειρότερη και ίσως πολλοί να έλεγαν καλά να πάθει.

- Κλαίς παλιοπουτάνα ;; Εϊπε η Νατάσα και της έστριψε δυνατά την ρόγα!
- Θα δείς τωρα τον Αρχηγό καριόλα ! Κοίτα να είσαι καλή και υπάκουη μαζί του γιατί σε βλέπω με κομμένο τον όμορφο λαιμό σου και σε κανένα χαντάκι !

Η Γιάννα άρχισε να φοβάται καθώς η Νατάσα την οδήγησε σε μια βαριά πόρτα την οποία άνοιξε .

Μπήκε σε ένα εντυπωσιακό γραφείο , γεμάτο ακριβά έπιπλα και εκεί είδε τον λεγόμενο Αρχηγό .

Ήταν ένας μεγαλώσωμος άντρας ,γύρω στα 45 , γυμνασμένος , με πολύ κοντό μαλλί , σκληρά τραχιά χαρακτηριστικά και πολύ άγριο βλέμμα που όταν το έστρεψε πάνω της , αισθάνθηκε φόβο και δέος !

- Το μοντέλο που ήταν έπιασε η ομάδα  !

Εκείνος , σηκώθηκε από την πολυθρόνα του και ήρθε μπροστά της . Ήταν πραγματικά τεράστιος και η Γιάννα άρχισε να φοβάται !

- Εσύ λοιπόν είσαι η πουτάνα που κανείς δεν σε θέλει πίσω ;
- Μάλιστα ! Είπε εκείνη δειλά και τότε η Νατάσα της έδωσε ένα δυνατό χαστούκι στα κωλομάγουλά της
- Μάλιστα ΑΦΕΝΤΗ ! της είπε .
- Μάλιστα Αφέντη , αποκρίθηκε η Γιάννα ενώ οι τραχιές , μεγάλες δυνατές παλάμες του αφεντικού άρχισαν να ταξιδεύουν διερευνητικά πάνω στο κορμί της .

Το άγριο άγγιγμά του την ερέθισε και της έφυγε ένας αναστεναγμός καθώς το χέρι του άγγιξε το μουνάκι της !

- Σε γάμησαν καλά τα παιδιά ε ; Και από το κώλο ;
- Μάλιστα Αφέντη !
- Σειρά μου τώρα !

Την έπιασε από το μαλλί και την έσυρε στο γραφείο του όπου και την έστησε όρθια με τα πόδια ανοικτά και το κωλαράκι της τουρλωμένο .

- Καριολάκι ! Είναι δυνατόν να είσαι τόσο πουτανάκι και να μην σε γούσταρε κανείς ; Δεν πειράζει , εδώ θα μάθεις να είσαι καλή , υπάκουη και πρόθυμη .

Άρχισε να ξεκουμπώνει το παντελόνι του ενώ η Νατάσα τον πλησίασε και φιλήθηκαν παθιασμένα στο στόμα !

- Τι λες Νατάσα ; Να την ξεκωλιάσω ; και να σου την δώσω για παιχνιδάκι μετά ;
- Μμμμ , ωραία ιδέα είπε και την κοίταξε με τα ψυχρά της γαλανά μάτια .

Ο Αρχηγός είχε ένα τεράστιο καυλί που μόνο με επαγγελματία πορνοστάρ θα μπορούσε να συγκριθεί . ΄Σίγουρα ήταν 25 εκατοστά και χοντρό σαν σωλήνας.

Στο μυαλό της , στιγμιαία ήρθαν όλα τα καυλιά που έφαγε τόσες μέρες και ήταν πραγματικά μεγάλα και πολλά . Κανένα όμως δεν ήταν τόσο θηριώδες .

Η Νατάσα , διάβασε την σκέψη της και γέλασε !

- Παλιοπουτάνα , ετοιμάσου να ουρλιάξεις !  Ξεκωλιάρα !

Ο Αρχηγός ήρθε πίσω της και έπαιζε το σκληρό του καυλί . Της άνοιξε τα κωλομάγουλα , έφτυσε στο πουτσοκέφαλό του και άρχισε να της κάνει πινέλο πάνω στα μουνόχειλα, μέχρι την κωλοτρυπίδα .

Της έριξε δύο απανωτά κωλοσκάμπηλα κάνοντάς την να βγάλει μια κραυγούλα !

- Πουτανάκι είσαι έτοιμη να τον πάρεις ;
- Μάλιστα Αφέντη !
- Το βλέπω πουτάνα ! Έχεις υγρανθεί κιόλας στα μουνόχειλα !



Πράγματι , η προσμονή της εισβολής του καυλιού του μαζί με τα κωλοσκάμπηλα και την ταπείνωση , την έκαναν να αισθάνεται υγρή και ερεθισμένη . Η περηφάνειά της είχε πια εξαφανιστεί . Δεν ήταν μια ντίβα όπως φανταζόταν τον εαυτό της αλλά μια πουτάνα ξεσκισμένη που τώρα λαχταρούσε ένα καυλί στο κώλο !

- Ζήτα το πουτάνα ! Ζήτα το καυλι στην κωλάρα σου ! Είπε αυστηρά ο Αρχηγός και της έδωσε πάλι αρκετά σκαμπήλια στα κωλομέρια κάνοντας τα να κοκκινήσουν !
- Σας παρακαλώ Αφέντη ! Σκίστε μου το κωλαράκι ! Είπε η Γιάννα βογγώντας από καύλα !

Η επιθυμία της εισακούστηκε και αισθάνθηκε μια αφόρητη πίεση στο σουφράκι της καθώς το τεράστιο καυλί του Αρχηγού άρχισε να μπαίνει μέσα της .

Ήταν το πιο μεγάλο και το πιο χοντρό από αυτά που είχε δοκιμάσει και το αίσθημα του πόνου επανήλθε και πάλι στο σώμα της .

- Ααα πουτάνα ! Τι κωλαράκι είναι αυτό που έχεις ! Είπε ο Ρώσος καθώς της έμπηγε το καυλί , αγνοώντας του λυγμούς και της κραυγές της .

Η Νατάσα πήγε μπροστά και την ακινητοποίησε στην θέση της πιέζοντας την Γιάννα στην πλάτη και του; ώμους της ενώ ο Ρώσος έμπηξε το καυλί του βαθιά στο κώλο της .

- Γαμιόλα , το ρούφηξε όλο η κωλαρα σου ! Ετοιμάσου για το ξέσκισμα τώρα !

Άρχισε να την γαμάει με βαθιές εκδικητικές ψωλιές ενώ γελούσε με τις κραυγούλες της Γιάννας κάθε φορά που το τεράστιο καυλί του έβγαινε και ξανακαρφωνόταν στο πάτο της .

Η Γιάννα δεν είχε ξανανοιώσει τέτοια αίσθηση ξεσκίσματος αλλά και ο ερεθισμός που ένοιωθε ήταν πρωτόγνωρος μιας και το μουνάκι της κυριολεκτικά έσταζε από καύλα .

Οι βρισιές από τον Ρώσο και την Νατάσα την είχαν ερεθίσει αλλά εκεί που πραγματικά ένοιωθε την απόλυτη καύλα και ηδονή ήταν όταν το τεράστιο αυτό καυλί καρφωνόταν στο κώλι της σκίζοντάς την .

Ο Ρώσος την γύρισε και ανάσκελα . Η Νατάσα της άστραψε τρία τέσσερα σκαμπήλια ενώ άρχισε να στρίβει και τις ρόγες της κάνοντάς την να βογγήξει από ηδονή .

Έτσι ανάσκελα όπως ήταν , το καυλί του Ρώσου έμπαινε ακόμα πιο βαθιά στα σπλάχνα της κάνοντάς της το κωλαράκι να πάρει φωτιά .

- Άνοιξε το στόμα σου καριόλα ! Είπε η Νατάσα και έφτυσε μέσα στη Γιάννα .
- Γαμιόλα ! Σου σκισα το κώλο ! Έλα να σε χύσω στο στόμα ! Είπε ο Ρώσος και την τράβηξε από το μαλλί .
- Αν σου χυθεί έστω και μια σταγόνα την γάμησες ! Θα βάλω όλους να σε χύσουν στο στόμα !

Η Γιάννα υπάκουα , γονάτισε και τον κοίταξε προκλητικά ενώ της έχωνε το καυλί στο στόμα .

Η ευαίσθητη και καλομαθημένη Γιάννα , το μοντέλο που ήταν είδωλο για όλα τα ελαφρόμυαλα κοριτσάκια της Γλυφάδας και των Β. Προαστείων , ρουφούσε ένα καυλί , κατευθείαν βγαλμένο από το κώλο της , κοιτώντας τον γαμιά στα μάτια .

- ΑΑ , ρούφα τα πουτάνα ! Είπε ο Αρχηγός .

Μια εξαιρετικά μεγάλη ποσότητα σπέρματος , γέμισε το στόμα της Γιάννα που προσπαθούσε με μεγάλες γουλιές να καταπιεί .



Ήταν όμως αργά , από το μαγουλάκι της , είχε κυλίσει λίγο έξω . Ο Ρώσος και η Νατάσα έγιναν έξω φρενών .

- Παλιοκαριόλα ! Τόλμησες και δεν με άκουσες ; Θα σε χύσουν όλοι όσοι είναι στο κτίριο είπε με θυμό ο Ρώσος ενώ η Νατάσα , έβγαλε ένα καμουτσίκι πίσω από το γραφείο και άρχισε να της ρίχνει ξυλιές παντού! Στην πλάτη , στα μπούτια ! παντού
- Γαμιόλα ! Θα δεις τώρα έλεγε με βαριά αισθησιακή σλαβική προφορά καθώς την έδερνε αλύπητα .
- Φώναξε όλα τα παιδιά να έρθουν εδώ Είπε στο τηλέφωνο ο Ρώσος .
- Πουτάνα ! Ετοιμάσου να πιείς σπέρμα !!!!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Διαβάστε Επίσης :

Η Απαγωγή
Μέρος 1ο :
/2013/06/male-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο :
/2013/08/male-domination-bdsm-2.html

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Male Domination & BDSM : Η Απαγωγή – 4ο
/2013/09/male-domination-bdsm-4.html




Περίληψη :
Η Γιάννα δέχεται με υπομονή το ομαδικό bukkake , σαν τιμωρία επειδή δεν ικανοποίησε τις επιθυμίες του Αφεντικού . Μετά από τον ακραίο αυτό εξευτελισμό , της ανακοινώνουν ότι γίνονται διαβουλεύσεις για λύτρα και συμφώνησαν αλλά πριν την ελευθερώσουν , η συμμορία θα της κάνει ένα καλό «ομαδικό» δώρο !

Φετίχ :
Male Domination & BDSM

Η Γιάννα ,δέχτηκε απανωτά σκαμπήλια από το Αφεντικό μιας και απέτυχε να καταπιεί κάθε σταγόνα από τα χύσια του στο στόμα , όπως ακριβώς την διέταξε . Οι συνέπειες θα ήταν πολύ επώδυνες και γεμάτες εξευτελισμό για το άτυχο μοντέλο που αιχμαλωτίστηκε από την αδίστακτη αυτή συμμορία .

Μόλις κατέβασε το τηλέφωνο , ο Ρώσος μαφιόζος στράφηκε προς το μέρος της κοιτώντας την απειλητικά !

- Μωρή γαμιόλα , θα καταπιείς όλες τις πούτσες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο κρυσφήγετο και όλα τα χύσια που θα βγάλουν ! Βρωμιάρα γαμιόλα !

- Σας παρακαλώ Αφέντη ! Μη ! Δεν θα το ξανακάνω είπε έντρομη και μέσα στα κλάματα η Γιάννα αλλά αυτό εξόργισε ακόμα περισσότερο τον απαγωγέα της ο οποίος πήρε ένα μαστίγιο στα χέρια της Νατάσας που στεκόταν λίγο παραδίπλα κοιτώντας με κακία !

- Γαμιόλα ! Τολμάς και αντιμιλάς πουτάνα ;

Άρχισε να την μαστιγώνει ανελέητα στην πλάτη , στα μπούτια , στα οπίσθια ενώ η Γιάννα κλαίγοντας , είχε γίνει ένα κουβάρι στο πάτωμα ενώ η Νατάσα την πλησίασε και της έριξε μια κλωτσιά με την μητερή της γόβα .

Η Πόρτα άνοιξε και μπήκαν μέσα 10 – 15 άτομα με ξυρισμένα κεφάλια και πραγματικά σκληρές φυσιογνωμίες !

- Ελάτε , η πουτάνα εδώ είναι πολύ καλομαθημένη και δεν της αρέσει να καταπίνει χύσια από Ρώσους ! Ας της δείξουμε λοιπόν πόσο λάθος κάνει , θέλω να την χύσετε όλοι στο στόμα ! ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ !
- ΝΑΙΙΙΙ ! Ακούστηκε από τα υπόλοιπα μέλη της συμμορίας οι οποιόι με ενθουσιασμός υποδέχτηκαν το αίτημα αυτό το αφεντικού τους !

Εντωμεταξεί η Νατάσα πλησίασε και βούτηξε την Γιάννα από τα μαλλιά κοιτώντας την με μάτια που πετούσαν φλόγες .

- Και τώρα πουτάνα θέλω να κάτσεις στα γόνατα και να αρχίσεις τα τσιμπούκια στους γαμιάδες σου ! Θα σου δώσουν ένα καλό μάθημα να είσαι ταπεινή παλιοκαριόλα ! Ξέρουμε τι πουτανάκι ήσουν πριν πέσεις στα χέρια μας ! Εδώ θα μάθεις να είσαι υπάκουη , πρόθυμη και καυλιάρα ! … Αλλιώς……….. είπε και της έστριψε την ρόγα τόσο δυνατά που ούρλιαξε από πόνο ! Η Νατάσα της άστραψε ένα ακόμα σκαμπήλι

- Σκάσε πουτάνα !  Στόμα ανοικτό και ΡΟΥΦΑ !!!!!

Η Γιάννα μεμιάς , βρέθηκε μπροστά σε 4 καυλωμένες ψωλές που πετάγονταν από τα φερμουάρ των μαφιόζων , απαιτητικά για πολύ «ειδική περιποίηση» .

Τα κατακόκκινα σημάδια στο κορμί της , που είχαν αρχίσει να ματώνουν , την είχαν πείσει με τον πλέον οδυνηρο τρόπο ότι έπρεπε να είναι υπάκουη και να κάνει ότι της ζητούσαν αλλιώς θα είχε άσχημα ξεμπερδέματα .

Η πρώτη ψωλή μπήκε στο στόμα της ενώ με τα χέρια της έπαιζε τις άλλες δύο.

Έγλειφε και ρούφαγε με πάθος , σαν πορνοστάρ του σινεμά μιας και ήξερε ότι μόνο αν τους ικανοποιούσε θα μπορούσε να γλιτώσει τα χειρότερα .

Το μουνάκι της άρχισε να υγραίνεται και πάλι ! Την χρησιμοποιούσαν σαν ένα σκεύος ηδονής , ακόμα και η ίδια δεν το πίστευε πόσο τσουλα είχε καταλήξει ! Πόσο πολύ την είχαν αλλάξει οι μέρες αιχμαλωσίας της .

Τις σκέψεις της διέκοψε το πρώτο καυλί που εκσπερμάτισε μέσα στο στόμα της ! Πανικόβλητη , γνωρίζοντας ότι δεν έπρεπε να χυθεί ούτε σταγόνα , κατάπιες με μεγάλες γουλιές κάθε ίχνος σπέρματος από τον γαμιά της που το πέος του σπαρταρούσε μέσα στο στόμα της και στην συνέχεια ρούφηξε το επόμενο καυλί .

Τριγύρω της , κάμερες από κινητά , βρισιές στα Ελληνικά και Ρώσικα ακούγονταν συνεχώς . Το δεύτερο καυλί ήταν τεράστιο και χρειάστηκαν αρκετά σκαμπήλια για να το ρουφήξει μέχρι την ρίζα του ! Οι γαμιάδες ήταν άγριοι και απαιτητικοί και  όπου αν έστρεφε τα μάτια της έβλεπε έτοιμα , ορθωμένα καυλιά να την χύσουνε στο στόμα !

Η Νατάσα , είχε μια σατανική ιδέα . Έφερε ένα ειδικό χωνί που της έβαλε στο στόμα και έβαλε τρείς γαμιάδες μαζί να την παίζουνε και να της δίνουν πουτσοσκάμπηλα .

Η Γιάννα αισθανόταν χέρια παντού πάνω της . Στα στηθάκια της , στην ροδαλή και χρησιμοποιημένη μουνότρυπά της , στην κωλοτρυπίδα της ! Οι δύο πρώτοι Ρώσοι έχυσαν στο χωνί και από την τρύπα μια μεγάλη ποσότητα από χύσια κατέβηκε απευθείας στο λαρύγγι της ενώ εκείνη κατάπιε λαίμαργα .

Ο ένας μετά τον άλλο την έχυναν διαδοχικά , πότε στο στόμα , πότε στο πρόσωπο , πότε πάνω στο στήθος .

Το παιχνίδι συνεχίστηκε για ώρα και όταν τελείωσαν , η Γιάννα ήταν απολύτως καλυμμένη με σπέρμα παντού ενώ η πλούσια γεύση του είχε κορέσει τις αισθήσεις και το στόμα της . Κατάπινε με μεγάλες γουλιές όλα τα περισσεύματα που η Νατάσα έσπρωχνε με το δάκτυλό της μέσα στο στόμα υποχρεώνοντάς την να καταπιεί τα πάντα .

- Πάρτην μέσα να την καθαρίσεις ! Εϊπε αυστηρά το Αφέντικό στην Νατάσα η οποία την βούτηξε από το μαλλί και σκαμπηλίζοντάς την , μίλησε με σλαβική βαριά προφορά .

- Εμπρός βρωμιάρα , κουνήσου !

Η Γιάννα με δάκρυα στα μάτια την ακολούθησε μέχρι το ντούς όπου η Νατάσα την πέταξε πάνω στα κρύα πλακάκια .

- Φέρε την μούρη σου εδώ είπε και με έκπληξη η Γιάννα την είδε να κατεβάζει το φόρεμα και την κυλότα της αποκαλύπτωντας ένα καλοξυρισμένο μουνάκι υγρό και λαχταριστό !

- Θα σου κάνω καλό μπάνιο ! Είπε γελώντας σατανικά και άρχισε να ουρεί πάνω ατο πρόσωπο  της αιφνιδιάζοντάς την .

- Άνοιξε το στόμα σου πουτάνα ! Είπε και ο ζεστός πίδακας ούρων της Νατάσας άρχισε να κυλάει μέσα στο στόμα αλλά και γύρω γύρω από το πρόσωπό της «ξεπλένοντας» τα χύσια όλων αυτών των αντρών που είχαν τελειώσει επάνω της .

- Έλα εδώ να μου γλείψεις το μουνί να καθαρίσει είπε αυστηρά .

Η Γιάννα έκανε προσπάθεια να κρύψει τα αισθήματα αηδίας και εξευτελισμού που ένοιωθε μιας και ήξερε ότι η αδίστακτη αυτή Ρωσίδα θα μπορούσε να την κάνει να πονέσει .

Άρχισε να της γλείφει καλά το μουνάκι της , γυαλίζοντάς το στην κυριολεξία από κάθε σταγόνα ούρων ενώ η Νατάσα άρχισε να βογγάει !

- Αααχχ αυτή η γλώσσα σου πουτάνα ! Γαμιόλα ! Έτσι γλείψε μου το μουνί ! Και το κώλο πίσω

Η Νατάσα οδήγησε το κεφάλι της Γιάννα πίσω στα κωλομέρια της αναγκάζοντάς την να γευτεί καλά και την πίσω τρύπα της .

Δεν άργησε να χύσει πάνω στο στόμα της Γιάννα που εκείνη την μέρα είχε γευτεί τόσους ερωτικούς χυμούς . Η συνέχεια ήταν αρκετά επίπονη για την Γιάννα που έγινε και πάλι αποδέκτης ενός κρύου ντούς !

Η Νατάσα την οδήγησε σε ένα δωμάτιο σκοτεινό , με ένα κρεβάτι και λουριά στα 4 άκρα του ! Την υποχρέωσε να ξαπλώσει μπρούμυτα και την έδεσε χέρια πόδια ανοικτά στα 4 άκρα του κρεβατιού ενώ της φίμωσε και το στόμα με ένα μπαλάκι από καουτσούκ !

- Και τώρα καριόλα θα σου σκίσω το κώλο ! Είπε τραβώντας ένα στραπον από το συρτάρι . Το φόρεαε ενώ η Γιάννα έντρομη παρακολουθούσε το τεράστιο πλαστικό καυλί που θα έμπαινε στο κώλο της .

- Στήσε καλά το κώλο σου γαμιόλα ! Είπε η Νατάσα η οποία έφτυσε στην κωλοτρυπίδα της και της έβαλε κωλοδάκτυλο για να απλώσει το σάλιο και μέσα της .

- Φτάνει τόσο ! Είπε σαδιστικά και της έμπηξε το πλαστικό πουτσοκέφαλο στο κώλο κάνοντάς την να μουγκρίσει από πόνο .

- Ούρλιαξε σκύλα ! Ξεκωλιάρα ! Κανείς δεν σε ακούεις εδώ ! Όλο το βράδυ θα μείνεις δεμένη με το κώλο στημένο και θα σε γαμάει όποιος περνάει και έχει καύλες !

Η Νατάσα άρχισε να την σφυροκοπεί ανελέητα με το πλαστικό καυλί κάνοντάς την να βάλει τα κλάματα ενώ της έριχνε και δυνατά κωλοσκάμπηλα . Η Γιάννα έκλαιγε με λυγμούς καθως η τρυπούλα της είχε πάρει φωτιά από το πλαστικό καυλί !

Η Νατάσα κοιτώντας την με περιφρόνηση , έφτυσε στην πλάτη της , έλυσε το στραπον και της το άφησε στο κώλο !

- Ο επόμενος γαμιάς ας το βγάλει είπε γελώντας και άφησε την πόρτα μισάνοικτη .

Η Γιάννα άρχισε να κλαίει με λυγμούς ! Ήξερε ότι όλο το βράδυ θα είχε επισκέψεις από τα διάφορα μέλη της συμμορίας και όλη θα την γαμούσαν από το κώλο έτσι στημένη και δεμένη όπως ήταν .

Παρόλο όμως τον εξευτελισμό , το μουνάκι της έσταζε από καύλα ! Της είχε γίνει δεύτερη φύση το να γαμιέται σαν τσούλα !

Η πόρτα ακούστηκε να τρίζει , ένας άντρας μπήκε μέσα γελώντας και τρίβωντας τον καβάλο του ! Η μακριά νύχτα είχε ξεκινήσει ….

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….. )


Photographs :  Tumbir

Διαβάστε Επίσης

Η Απαγωγή :

Μέρος 1ο
/2013/06/male-domination-bdsm-1.html
Μέρος 2ο
/2013/08/male-domination-bdsm-2.html
Μέρος 3ο
/2013/09/male-domination-bdsm-3.html
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom