Νέα

Μαλακία και πάμε...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kingoffuck
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Την κανω κι εγω πριν τις προπονησεις.
Ανεβαζω τετοστερονη ετσι, και γινομαι ταυρος...

βεβαια ο πρστατης μου εχει γινει σαν μανταρινι, αλλα δε γαμιεται...

σωστος

κ εμεις πρεπει να το κανουμε αυτο μετα το ποζαρισμα στο τζυμ με τον ξαδερφο νωντα

[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=5HrciUwSKgA&feature=g-vrec [/video]             [/video]

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Την κανω κι εγω πριν τις προπονησεις.
Ανεβαζω τετοστερονη ετσι, και γινομαι ταυρος...

βεβαια ο πρστατης μου εχει γινει σαν μανταρινι, αλλα δε γαμιεται...

όντως μπορεί να υπάρχει ενόχληση στο προστάτη... αλλά για καρκίνο που λέει ο φίλος (παραπάνω) είναι τραβηγμένο... όχι πως δεν υπάρχει κάποια σχέση, απλά και το τσιγάρο είναι νούμερο ένα για το καρκίνο... όμως οι περισσότεροι καπνίζουμε δεκαετίες.... Με χρονοδιάγραμμα μέχρι να δεις βελτίωση στον έλεγχο της εκσπερμάτωσης νομίζω είναι μέσα στα όρια...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
όντως μπορεί να υπάρχει ενόχληση στο προστάτη... αλλά για καρκίνο που λέει ο φίλος (παραπάνω) είναι τραβηγμένο... όχι πως δεν υπάρχει κάποια σχέση, απλά και το τσιγάρο είναι νούμερο ένα για το καρκίνο... όμως οι περισσότεροι καπνίζουμε δεκαετίες.... Με χρονοδιάγραμμα μέχρι να δεις βελτίωση στον έλεγχο της εκσπερμάτωσης νομίζω είναι μέσα στα όρια...

μη δινεις εξηγησεις

οι φιλοι δεν τις χρειαζονται κ οι εχθροι δεν τις πιστευουν

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
πες τον φιλο σου να βαρεσει καμια 2 μαλακιες και μετα να παει...ειναι απλα τα παγματα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
πανω απο 3 χιλιαδες ποστ

θελει προπονηση να συνεχισω στο φορουμ κ μονο με σεικ γουειτ γινεται για να γραμμωσω κιολασ τα τραισεπς

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
Για όσους έχουν τέτοιο πρόβλημα ( μερικοί ίσως και πάνω από 30 )... υπάρχει κάποιου είδους προπόνηση που μπορείς να κάνεις ώστε να μπορείς να το ελέγξεις...

Όταν είσαι μόνος σπίτι, βάζεις μια τσοντούλα και ξεκινάς τη μαλακία... Μόλις έρθεις στο όριο να τελειώσεις, αμέσως το κόβεις και βγάζεις από το μυαλό σου οτιδήποτε σεξουαλικό... Μετά από λίγο ξεκινάς το ίδιο και το επαναλαμβάνεις 3 φορές... Μπορείς να χύσεις την τέταρτη φορά... αλλά με διαφορά πάνω από μια ώρα από την τρίτη προπόνηση...

Αν αυτό το κάνεις συστηματικά ανά 2-3 μέρες για 1 μήνα περίπου, θα ξεκινήσεις να βλέπεις θεαματικά αποτελέσματα...

Με λίγα λόγια προπονείς τον εγκέφαλο να μάθει να δίνει εντολή εκσπερμάτωσης όταν <<πρέπει>>... ( το πρέπει είναι σχετικό )...

Οι ξερόλες και οι γαμήκουλες ίσως βγουν να κοροιδέψουν... Για όσους πάντως έχουν στα αλήθεια τέτοιο πρόβλημα ας το δοκιμάσουν και... εδώ είμαστε... ούτος η άλλος δεν έχουν να χάσουν τίποτα 
Πλάκα-πλάκα κάπως έτσι πρέπει να έπαθα κι εγώ ζημιά. Δηλαδή στον αυνανισμό όποτε πλησίαζε η ώρα της κορύφωσης, σταματούσα προσωρινά για να παρατείνω την ευχαρίστηση. Τα αποτελέσματα αυτά που ξέρετε.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Πλάκα-πλάκα κάπως έτσι πρέπει να έπαθα κι εγώ ζημιά. Δηλαδή στον αυνανισμό όποτε πλησίαζε η ώρα της κορύφωσης, σταματούσα προσωρινά για να παρατείνω την ευχαρίστηση. Τα αποτελέσματα αυτά που ξέρετε.

δεν τα ξέρουμε... τι έπαθες?

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Δες το θρεντ που άνοιξα με το που γράφτηκα.

ααα... το ότι δεν μπορείς να χύσεις σε μπουρδέλο? Δεν ξέρω... αυτό είναι το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα...

εγώ πάντως αν αφήσω το εαυτό μου ελεύθερο μπορώ να χύσω από 5 εως στα 10 λεπτά... αλλά έχω τη δύναμη να το σταματάω όποτε θέλω απλά βγάζοντας τον από το νιμού λίγα δευτερόλεπτα...  συνήθως μόλις μου έρχεται να τελειώσω το συνδιάζω με αλλαγή στάσης και έτσι η γκόμενα δεν καταλαβαίνει τίποτα...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Με τον Δρ. Απολυτο μιλησες;
Μη βγαζεις μονος σου συμπερασματα;
Το site εχει την τυχη να φιλοξενει ενα λαμπρο επιστημονα-ανθρωπιστη...

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Ετσι κουφαθηκες Μητσο;
Ηξερα οτι τυφλωνει, οχι οτι κουφαινει...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Με τον Δρ. Απολυτο μιλησες;
Μη βγαζεις μονος σου συμπερασματα;
Το site εχει την τυχη να φιλοξενει ενα λαμπρο επιστημονα-ανθρωπιστη...

όχι δεν μίλησα με τον κύριο που λες...
τα συμπεράσματα τα βγάζω εκ του αποτελέσματος... προσωπικά είπα τι έκανα εγώ και ότι πλέον έχω αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της εκσπερμάτωσης μου... (πάνε χρόνια)...

δεν είμαι γιατρός, δεν επιμένω για τίποτα... ίσως το αποτέλεσμα να ήταν με βάση το πέρασμα των χρόνων, αλλά είχα και εγώ μεγάλο πρόβλημα με την πρόωρη εκσπερμάτωση και έχω ασχοληθεί πολύ...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.625
Πόντοι
5.827
ααα... το ότι δεν μπορείς να χύσεις σε μπουρδέλο? Δεν ξέρω... αυτό είναι το ακριβώς ανάποδο πρόβλημα...

εγώ πάντως αν αφήσω το εαυτό μου ελεύθερο μπορώ να χύσω από 5 εως στα 10 λεπτά... αλλά έχω τη δύναμη να το σταματάω όποτε θέλω απλά βγάζοντας τον από το νιμού λίγα δευτερόλεπτα...  συνήθως μόλις μου έρχεται να τελειώσω το συνδιάζω με αλλαγή στάσης και έτσι η γκόμενα δεν καταλαβαίνει τίποτα...
Δεν μπορώ να διανοηθώ πως εσείς τα καταφέρνετε. Προσωπικά οι μόνες φορές που έχω χύσει μέσα σε νιμού ήταν με την παρτενέρ από πάνω και αυτό σπάνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom