John 100
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 4.743
- Πόντοι
- 2.846
έχει και χιούμορ το ζαβό...Θαυμάστρια μου κι εσύ;
Εδώ είμαι
για πε μας, τις πταίει για τα φονικά?
έχει και χιούμορ το ζαβό...Θαυμάστρια μου κι εσύ;
Εδώ είμαι
έχει και χιούμορ το ζαβό...
για πε μας, τις πταίει για τα φονικά?
ναι μου έχει λείψει πολύ ο σαντμανΔε σου μιλάει κανεις και ψάχνεις κουβεντούλα;
Πώς διάολο γίνεται ένας να μαχαιρώνει δώδεκα-οσο ψυχακιας και αν ειναι- και να μη μπορεί να τον σταματήσει κανένας ?
Έστω,αλλά αυτοί που δέχονται την επίθεση δε ν προσπαθούν να αμυνθούν?Κάτσε ρε τύπε,όταν βλέπεις έναν τρελό με μαχαίρι να ορμαει σε κόσμο,τι να κάνεις δηλαδή;Θα πας να σε σφάξει κι εσένα;
Ως γνωστών όταν γίνεται τρομοκρατικό οι πιθανότητες είναι 20% να είναι κάποιος μετανάστης θύμα του λευκού αντρικού προνομίου και 80% να είναι κάποιος λευκος οικογενειάρχης στρειτ βδέλυγμα που αγαπάει την πατρίδα τουΤώρα στο star μια μαιρη μποση από το ΠΑΠΗ προσπαθεί να τα κουκουλώσει ότι απλά είναι τρομοκρατικό χτύπημα και είναι εξίσου επικίνδυνη και οι μουσουλμάνοι αλλά και η ακροδεξία στο τέλος μόνο ανάφερε για γκέτο και άτομα που δεν ενσωματώνονται έτσι αόριστα, όχι ότι το μοντέλο της πολυπολιτισμικότητας απέτυχε και πρέπει να γινούν μαζικές απελάσεις.
Που να σκεφτεί ρε μαν , στο παιδικό δωμάτιο χωμένος και κλαψιάρης , κλέβει αγγούρια από σούπερ μάρκετ και να βάζει στον πάτο του. Ι5 ήταν κιόλαςΈστω,αλλά αυτοί που δέχονται την επίθεση δε ν προσπαθούν να αμυνθούν?
τύπε δεν είναι εύκολο...Έστω,αλλά αυτοί που δέχονται την επίθεση δε ν προσπαθούν να αμυνθούν?
Έστω,αλλά αυτοί που δέχονται την επίθεση δε ν προσπαθούν να αμυνθούν?
Γαμώ τις αλληλεγγύης κωλοτρυπίδες αλλά από αυτούς θα τη βρουν.Γαμω τις μανούλες τους
για την Ιαπωνία δεν γνωρίζω. Για την Κορέα, το ξέρω. Κοίτα παλιά βίντεο συγκρούσεων Φοιτητών - Αστυνομίας για αν πάρεις ιδέαΔεν εχει τετοιους τυπους στην Κορεα αλλα ουτε στην Ιαπωνια νομιζω. Κι απορω γιατι ενω αυτες οι χωρες ειναι πολυ ανεπτυγμενες δεν ειναι στις προτημισεις των Ισλαμιστων Ασιατων για μεταναστευση. Ουτε Αφρικανων. Και δεν εννοω την Κορεα του Κιμ που ουτε μπαινεις ουτε βγαινεις, αλλα την νοτια. Η μονη εξηγιση που δινω ειναι οτι ειναι μακρυα απο τις χωρες τους, αλλα και στην Ελλαδα εχουμε μεταναστες απο ν. Αμερικη και αλλα μερη του πλανητη που δεν ειναι διπλα μας. Μηπως στην ευρωπη ειναι ευπροσδεκτοι ενω εκει οχι ? Τι αλλο μπορει να παιζει ?
Να μοιράσουν κι από ένα μαχαιριΝα βάλουν μάθημα στα σχολεία τους 'τρόποι αυτοάμυνας απο μαχαιροβγάλτες ισλαμιστές'.
κάπου εκεί ίσως δείτε τον ζανκλωγια την Ιαπωνία δεν γνωρίζω. Για την Κορέα, το ξέρω. Κοίτα παλιά βίντεο συγκρούσεων Φοιτητών - Αστυνομίας για αν πάρεις ιδέα
Ντυμένος Κασσιανή σανκάπου εκεί ίσως δείτε τον ζανκλω