Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Εχει βγει η Χιλαρι ανετα λεει,προηγειται πολύ.Βούτυρο στο ψωμί του Ντόναλντ...
Εχει βγει η Χιλαρι ανετα λεει,προηγειται πολύ.Βούτυρο στο ψωμί του Ντόναλντ...
Ακομα δεν υπαρχει ο Σαντερς στο παιχνιδι; Τι εγινε και τον εχουν ξεγραψει ολοι;Εχει βγει η Χιλαρι ανετα λεει,προηγειται πολύ.
Θεμα χρονου είναι να αποσυρθεί αυτος.Η διαφορα Χιλαρι Τραμπ είναι λεει στις 11 μοναδες οποτε δυσκολα ανατρέπεται αυτό.Ο Τραμπ εν ετει 2016 πρεσβευει το δογμα του απομονωτισμού για την Αμερικη λες και εμαστε στο 1940.Ακομα δεν υπαρχει ο Σαντερς στο παιχνιδι; Τι εγινε και τον εχουν ξεγραψει ολοι;
Τύπε σημερα αραγε πόσες γκεομονάδες να πήρε ο Ντόναλντ?Η διαφορα Χιλαρι Τραμπ είναι λεει στις 11 μοναδες οποτε δυσκολα ανατρέπεται αυτό.
Οι θρησκείες ΕΙΝΑΙ ομοφοβικές και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ψυχανωμαλες συμπεριφορες.Δεν είναι το αλλοθι,είναι η αιτίαοι ομοφοβικοι ολου του κοσμου βρισκουν πατημα τις θρησκειες για τις ψυχανωμαλες συμπεριφορες τους
Και στη Σοβιετικη Ενωση όμως δεν ειχαν θρησκείες.Και δε νομιζω να ηταν τοσο ανεκτικοι στο θεμα.Τωρα,οσον αφορα τις θρησκείες,η Ελενη Λουκα τα κανει αυτά επειδή είναι χριστιανη;οχι επειδή απλως είναι μουρλη για δεσιμο;Εσυ συμπεριφέρεσαι στους γυρω σου αναλογα με το τι θρησκεια εχεις η εισαι αθεος η συμφωνα με το χαρακτηρα σου,την ηθικη σου και εν τελει αν εισαι καλος ανθρωπος;Οι θρησκείες ΕΙΝΑΙ ομοφοβικές και ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ψυχανωμαλες συμπεριφορες.Δεν είναι το αλλοθι,είναι η αιτία
Στη Σοβιετικη Ενωση απ' ότι ξέρω ήταν ορθόδοξοι.Επίσης,γνώμη μου, όσοι πιστεύουν σε θρησκείες μια δόση την έχουν.Όσον αφορά την καθημερινή μου ζωή,προσπαθώ να μην είμαι ρατσιστής και μισαλλόδοξος.Δεν προσπαθώ να είμαι καλός,το οποίο είναι σχετικο,αλλά λογικόςΚαι στη Σοβιετικη Ενωση όμως δεν ειχαν θρησκείες.Και δε νομιζω να ηταν τοσο ανεκτικοι στο θεμα.Τωρα,οσον αφορα τις θρησκείες,η Ελενη Λουκα τα κανει αυτά επειδή είναι χριστιανη;οχι επειδή απλως είναι μουρλη για δεσιμο;Εσυ συμπεριφέρεσαι στους γυρω σου αναλογα με το τι θρησκεια εχεις η εισαι αθεος η συμφωνα με το χαρακτηρα σου,την ηθικη σου και εν τελει αν εισαι καλος ανθρωπος;
Αυτό δε πρόκειται ν αλλαξει καθως οσες φορες το εχουν επιχειρησει να υπαρχει καποιος ελεγχος δεν εχουν καταφερει τιποτα οποτε το εχουν παρει αποφαση.Το βασικοτερο προβλημα ειναι οτι ο καθε μαλακας εχει προσβαση σε ολοκληρο οπλόστασιο στις ΗΠΑ.
Ο Ομπαμα στον λογο που εβγαλε ηταν παρα πολυ καλος.
Βούτυρο στο ψωμί του Ντόναλντ...
Ισως αν το FBI δεν ειχε ως χομπι να παρενοχλει ψυχικα διαταραγμενους και αστεγους προσπαθωντας να τους βγαλει με το ζορι τρομοκρατες, να ειχε παρει χαμπαρι τι σχεδιαζε ο πραγματικος τρομοκρατης...
Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο δράστης του μακελειού στο Ορλάντο λίγο πριν την επίθεση στο gay bar τηλεφώνησε στην αστυνομία και ορκίστηκε πίστη στο ISIS.
Πηγη:
Αυτοι ρε τυπε ειναι οι λεγομενοι μοναχικοι λυκοι.Ισως αν το FBI δεν ειχε ως χομπι να παρενοχλει ψυχικα διαταραγμενους και αστεγους προσπαθωντας να τους βγαλει με το ζορι τρομοκρατες, να ειχε παρει χαμπαρι τι σχεδιαζε ο πραγματικος τρομοκρατης...
Σκοτώνονται καθε μέρα στης Η.Π.Α και μυαλό δεν λένε να βάλουν με το θέμα της οπλοκατοχής
oλοι οι μακαρίτες γκέηδες θα βριζαν τον Τραμπ και οποιον αντιστεκοταν στη μουσουλμανικη εισβολη των Ηπα
Ain't karma a bitch?
κριμας πάντως πολυ δυσαρεστο περιστατικό :'( και ελπίζω να μη συμβει και στους εδω γκεηδες ισλαμολαθροαλληλέγγυους