Νέα

Μακελειό σε σχολείο στις ΗΠΑ. Είναι τρελοί αυτοί οι Αμερικάνοι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 113062
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Εκει κυκλοφορειs μονο μερα και με αυτοκινητο.Εκανα καποια φεγγαρια εκει
Σαν την Ελλαδα πουθενα μαν
τυπε κανε μια βολτα ομονοια βραδακι με φεγγαρακι να δεις τι ωραια που ειναι.φορα και κανα καλο ρολοι,μιλα στο κινητο σου. :S

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
είναι επαναστάτης ?

Σίγουρα ήταν επαναστάτης, άσχετα αν δεν πίστευε σε καμία ιδεολογία. Επαναστάτης είναι όποιος πάει ενάντια στο κατεστημένο. Ο δράστης έκανε την πιο ριζοσπαστική επανάσταση που μπορεί να κάνει κάποιος. Στράφηκε ενάντια στην ανθρωπότητα και ύστερα ενάντια στην ίδια του τη ζωή.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.426
Πόντοι
786
Μίσος είχε τύπε, καί χτύπησε τή μάνα του καί τά παιδάκια τής τοπικής κοινωνίας γιά νά τούς πονέσει στό μέγιστο. Ένα οπλισμένο αρχίδι καί μισό.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
Σίγουρα ήταν επαναστάτης, άσχετα αν δεν πίστευε σε καμία ιδεολογία. Επαναστάτης είναι όποιος πάει ενάντια στο κατεστημένο. Ο δράστης έκανε την πιο ριζοσπαστική επανάσταση που μπορεί να κάνει κάποιος. Στράφηκε ενάντια στην ανθρωπότητα και ύστερα ενάντια στην ίδια του τη ζωή.
όλο σωστό ,
με μια μικρή αλλά βασική ένσταση ,
"ενάντια στην κοινωνία και όχι στην ανθρωπότητα"

άλλο η κοινωνία και άλλο η ανθρωπότητα
ας πούμε ο χίτλερ ή ο στάλιν στράφηκαν ενάντια της ανθρωπότητας (γενοκτονίες)

αν κάποιος ας πούμε γαμήσει μια καταπιεστική κοινωνία,μπορεί να κάνει και καλό στην ανθρωπότητα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τυπε κανε μια βολτα ομονοια βραδακι με φεγγαρακι να δεις τι ωραια που ειναι.φορα και κανα καλο ρολοι,μιλα στο κινητο σου. :S
Κανω αρκετεs και μαλιστα με τα ποδια...Απλα εκει δεν υπαρχει ο οροs "ποδια"

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
τέλοσπάντων εγώ απο τα βιβλία και απο διάφορους παιδοψυχιάτρους ξέρω ότι το asperger είναι αυτισμός υψηλής νοημοσύνης και ένα χαρ/κο παράδειγμα είναι ο vincent van gogh

και δεύτερον δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαίνει "ψυχοκοινωνική" διαταραχή;
δλδ η κοινωνία κρίνει ότι είναι παθολογικό ψυχικά ένα άτομο που αποκλίνει απο τις κοινωνικές νόρμες ;

μα η κοινωνία είναι το σύνολο της βιομάζας των αδρανειακών εγκεφάλων

οπότε αν κάποιος είναι ευφυής και ξεφεύγει απ'αυτή τη βιομάζα των ηλιθίων, του τοποθετείται η ταμπέλα "ψυχοκοινωνικά" διαταραγμένος
οπότε πρέπει να αισθάνεται κολακευμένος απ'αυτή την ιδιότητα που του αποδίδεται  2funny
(έχει πλάκα και το βιβλίο του Εράσμου "Μωρίας Εγκώμιον" που στην ουσία υπο το κάλυμμα της "τρέλας" γελοιοποιούσε την κοινωνία...)

για να το κλείσουμε το θέμα,
όλοι οι ευφυείς άνθρωποι ανα τους αιώνες είχαν προβλήματα με την κοινωνία και πολύ καλά κάναν που είχαν γιατί σημαίνει ότι διέφεραν απο την κοινωνική ανοησία

οι βάσεις τις κοινωνίας στηρίζονται σε ψέματα, σε πρώτο βαθμό προς χάριν υλικής και συναισθηματικής ασφαλειας τον προβάτων, και σε δεύτερο βαθμό προς χάριν ηδονών τον βοσκών.
αν σπάσεις λοιπόν την αλυσίδα βοσκού-προβάτου δεν είσαι αποδεκτός...διότι οι δυνατότεροι συναισθηματικοί δεσμοί στον άνθρωπο είναι τα αισθήματα πατριωτισμού, ηθικής, θρησκείας και οικογενειας...
με αλλα λόγια αν δεν είσαι η θύτης η θύμα είσαι τρελός!!!!!!
και ποιος είσαι εσύ που δίνεις αντικοσμικα μαθήματα και χαλάς τι γαλήνη τον προβάτων ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αστειεύομαι... :grin:
απλά ο άνθρωπος χωρίς ψέματα και πιστη παύει να έχει νόημα ύπαρξης....
και γιατί να ακούσει κάποιος εσένα και να αφεθεί στο κενό και να μην ακολουθήσει την περπατημένι (dld απλά πάρτο, δεν χρειάζεται καν να σκέφτεσαι)...

σύμφωνw απόλυτα μαζί σου αλλα ο σοφός λέει και αυτό..
Μακάριοι οι Πτωχοί τω Πνεύματι brotha!  :birdman:  :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
pakistan lover μου φαίνεται ότι μόνο μαζί σου συνεννοούμαι εδώ μέσα:  :2funny:  :-* :-* :smitten: :smitten:

644059_449192418470981_107462755_n.jpg

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
όλο σωστό ,
με μια μικρή αλλά βασική ένσταση ,
"ενάντια στην κοινωνία και όχι στην ανθρωπότητα"

άλλο η κοινωνία και άλλο η ανθρωπότητα
ας πούμε ο χίτλερ ή ο στάλιν στράφηκαν ενάντια της ανθρωπότητας (γενοκτονίες)

αν κάποιος ας πούμε γαμήσει μια καταπιεστική κοινωνία,μπορεί να κάνει και καλό στην ανθρωπότητα

Από τη δική του οπτική γωνία όμως στράφηκε ενάντια στην ανθρωπότητα. Είχε μηδενιστικό χαρακτήρα η πράξη του, απόρριψη ολοκληρωτική. Αυτός που στρέφεται ενάντια στην κοινωνία συνήθως σημαδεύει στόχους που θεωρεί υπαίτιους για τα δεινά της κοινωνίας.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ανοίγω αυτό το θέμα ωστε όποιος συναγωνιστής θέλει να δώσει την αποψή του για το παρακάτω πια σύνηθες φαινόμενο. Έχει γίνει πια στανταράκι στην άλλη όχθη του Ατλαντικού αρκετές φορές μέσα σε ένα χρόνο κάποιος απαλευτίδης να μπουκάρει κάπου (κατά προτίμηση σε σχολεία) με τα οπλάκια του και όποιον πάρει ο χάρος. Το ακόλουθο έιναι σημερινό

Γενικά πιστεύεται ότι για κάποιους οι Αμερικάνοι δεν τη πολυπαλεύουν και αν ναι ποιοι είναι αυτοϊ? :think: :think: :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
ώχ αρχίσαμε τα threesomes? ,
φτιάχτηκα τώρα

http://[URL unfurl="true"]www.middaymate.com/blogimages/0807/pakistani-homemade-threesome-xxx-video-5.jpg[/img[/URL]]

:smitten: :smitten: :smitten:
[QUOTE="Μενιος33, post: 4248085"]
Από τη δική του οπτική γωνία όμως στράφηκε ενάντια στην ανθρωπότητα. Είχε μηδενιστικό χαρακτήρα η πράξη του, απόρριψη ολοκληρωτική. Αυτός που στρέφεται ενάντια στην κοινωνία συνήθως σημαδεύει στόχους που θεωρεί υπαίτιους για τα δεινά της κοινωνίας.
[/quote]
το καταλαβαίνω αυτό,
νομίζω ότι λέγεται "νιχιλιστικό παραλήρημα" που εξελίσσεται σε πολλαπλό φονικό
πιστεύουν δηλαδή ότι δεν έχει νόημα η ανθρωπότητα και θέλουν να απαλλάξουν την γή απο την ανθρώπινη ράτσα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
παραθέτω περίληψη της ταινίας, εξάλλου δεν είναι και  πυρηνική φυσική να καταλάβει κανείς τη σύνδεση :

Σε ένα σχολείο αρρένων στη Βρετανία, τα πράγματα δεν κυλούν και πολύ αρμονικά για τους μαθητές. Οι καθηγητές είναι βάναυσοι που φτάνουν σε σημείο να χτυπούν τους μαθητές επειδή τους έκαναν μια προκλητική ερώτηση ή τόλμησαν να τους αμφισβητήσουν. Σε ένα τέτοιο κλίμα εκπαίδευσης, ο Νικ και οι φίλοι του αρχίζουν να έχουν επικίνδυνες σκέψεις. Το πιεστικό σχολείο τους έχει κάνει να μισούν τη μάθηση ενώ φασιστικά συναισθήματα γεννιούνται για τους “δικτάτορες” τους. Με το σλόγκαν “εσύ με ποιανού το μέρος είσαι;” να κυριαρχεί σε όλο το σχολείο, μια βίαιη επανάσταση ξεκινά. Θα καταφέρουν όμως να αλλάξουν κάτι;
Μια ταινία του 1968 από τον μεγάλο Βρετανό σκηνοθέτη Lindsay Anderson που θα είναι πάντα επίκαιρη. Μια γενιά σε κρίση και σε αμφισβήτηση των ιδανικών και των ηθών που προσπαθούν τόσο βάναυσα οι “μεγάλοι” να της περάσουν, έρχεται τελικά σε ρήξη με μια ολόκληρη κοινωνία και τον τρόπο σκέψης της. Αν και το σκηνικό διαδραματίζεται κυρίως σε ένα σχολείο, οι συμβολισμοί του σκηνοθέτη σε παραπέμπουν στην καθημερινότητα, όπου δάσκαλοι, καθηγητές, προϊστάμενοι, κυβερνήσεις και οικονομικοί δικτάτορες προσπαθούν καθημερινά να δημαγωγήσουν τον καθένα από εμάς. Με ένα συγκλονιστικό φινάλε, η ταινία μας δείχνει με έναν πολύ αληθινό τρόπο την αγανάκτηση μιας γενιάς που της έχουν κλέψει το μέλλον, προτού αυτό ξεκινήσει. Η βαρβαρότητα και η καταδυνάστευση των καθηγητών προς τους μαθητές γίνεται ένα σύμβολο της καθημερινότητας μας, ειδικά στα χαλεπά χρόνια της οικονομικής κρίσης. Σαράντα τρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που προβλήθηκε αυτή η ταινία για πρώτη φορά με πολλές αντιδράσεις αλλά αξίζει σίγουρα να της ξαναθυμηθούμε και να πάρουμε πιο ζεστά το μήνυμά της για αφύπνιση.

Τζούρος Λουκάς

se fasi Dead Poets Society e ?
μονο που βλέπω τέτοια σκηνικά μου ανάβουν λαμπάκια λέμε.
πέρα από την πλακα με χαλάνε πολύ τέτοιες ταινίες!!!!γαμάνε την ψυχική μου ηρεμία...
καλά κάνω εγώ και ασχολούμαι μονο με ταραντίνο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.097
Πόντοι
20.605
se fasi Dead Poets Society e ?
μονο που βλέπω τέτοια σκηνικά μου ανάβουν λαμπάκια λέμε.
πέρα από την πλακα με χαλάνε πολύ τέτοιες ταινίες!!!!γαμάνε την ψυχική μου ηρεμία...
καλά κάνω εγώ και ασχολούμαι μονο με ταραντίνο!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το dead poets society δεν το ξέρω
αλλά ταραντίνο φούλ , εννοείται αυτό
επίσης μ'αρέσει πολύ και η άλλη με τον mc dowell το κουρδιστό πορτοκάλι
έλα τσάκω μια τσοντούλα έτσι κι'αλλιώς του γαμήσαμε τη μ.. και αυτού του thread  :2funny: :

[xhamster]
]

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
επίσης μ'αρέσει πολύ και η άλλη με τον mc dowell το κουρδιστό πορτοκάλιέλα τσάκω μια τσοντούλα έτσι κι'αλλιώς του γαμήσαμε τη μ.. και αυτού του thread   :2funny: :

cultila και το κουρδιστό...
εγώ τελευταία καλή cult ταινία που είδα ήταν serbian film.
ligo arosto alla leei pola..

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
ώχ αρχίσαμε τα threesomes? ,
φτιάχτηκα τώρα

http://[URL unfurl="true"]www.middaymate.com/blogimages/0807/pakistani-homemade-threesome-xxx-video-5.jpg[/img[/URL]]

:smitten: :smitten: :smitten:το καταλαβαίνω αυτό,
νομίζω ότι λέγεται "νιχιλιστικό παραλήρημα" που εξελίσσεται σε πολλαπλό φονικό
πιστεύουν δηλαδή ότι δεν έχει νόημα η ανθρωπότητα και θέλουν να απαλλάξουν την γή απο την ανθρώπινη ράτσα
[/quote]

ε μέτα τη φιλοσοφία ρε mortis θα το ρίξουμε στα γαμήσια ... έτσι δεν κάναν και οι αρχαίοι.... :headbang3:

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
6
O Μένκεν είχε πει το περίφημο: Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος ενίοτε μπαίνει στον πειρασμό να φτύσει στα χέρια του, να σηκώσει τη μαύρη σημαία και να αρχίσει να κόβει λαρύγγια.

Νομίζω ότι ανθρώπους σαν τον 20χρονο σφαγέα μπορεί να τους απεχθανόμαστε αλλά βαθιά μέσα μας τους ζηλεύουμε λίγο, ζηλεύουμε τη λυτρωτική ελευθερία της μηδενιστικής βίας. Γι' αυτό θα υπάρχουν πάντα, με οπλοκατοχή ή χωρίς, εκείνοι που σηκώνουν τη μαύρη σημαία. Σπανίως ιδεολόγοι, πιο συχνά κάποιος απ' το σωρό των ανθρώπων που η κοινωνία μασάει και φτύνει κ που αποφασίζει να φτύσει και αυτός τον κοινωνικό του περίγυρο αντί να σαπίσει στη σιωπή.

Σκέφτηκα μόλις τώρα ότι ακόμα και η μηδενιστική βία μπορεί να είναι μια απόπειρα επικοινωνίας με τους άλλους ανθρώπους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom