Μαίρη Ακριβοπούλου: Η υποψήφια βουλευτής με τη μεγαλύτερη γκάμα.. εσωρούχων! (photos)
Συνέντευξη της στο MAXIM πριν 3 χρόνια:
Βρε, μπας και μπήκε το καλοκαιράκι και είπες να βγάλεις κανένα ρουχαλάκι;
Σόρι, αλλά εγώ κάνω μπάνιο όλο το χρόνο.
Μονοκίνι;
Είναι πολύ ιδιαίτερες οι στιγμές που φοράω μονοκίνι, όπως τον προηγούμενο Οκτώβριο στην Ελαφόνησο. Ήμασταν δύο άτομα όλα κι όλα στο νησί. Βλέπεις, μου αρέσουν οι extreme αισθήσεις: το πάρα πολύ κρύο και το πάρα πολύ καυτό.
Σε κόβω για μεγάλο αλάνι. Άσε που είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι καθόλου ρομαντική.
Καινούρια σχέση, και ο τύπος να μου τηλεφωνεί ανά δέκα λεπτά, να μην έχει τι να πει και να επαναλαμβάνει: «Εσύ, μωρό μου; Πες μου τα νέα σου». Κάθε φορά που χτυπούσε το τηλέφωνο ευχόμουν να μην είναι αυτός.
Πόσο καιρό σου πήρε για να τον σχολάσεις;
Τρεις εβδομάδες. Γενικά, οι άντρες δεν μου κάνουν ρομαντικά πράγματα γιατί με καταλαβαίνουν από την αρχή, όπως εσύ, και φοβούνται. Οπότε κάνουν άλλα, πιο «ψαγμένα».
Μιλάμε πάντα για εσώρουχα, σωστά; Γιατί εγώ αυτό θέλω να καταλάβω.
Μου αρέσουν πάρα πολύ τα εσώρουχα, και μάλιστα διαφορετικού τύπου, οπότε ό,τι και να μου έχουν φέρει το διασκέδασα. Έχω πολύ μεγάλη γκάμα.
Ποιο είναι το «καλό» σου; Αυτό που θα φορέσεις όταν είσαι σίγουρη ότι μέχρι να τελειώσει η νύχτα κάποιος θα το δει;
Δεν είναι ένα και δύο. Και δεν θα φορέσω ποτέ κάτι που έχω ξαναφορέσει με έναν άνθρωπο ο οποίος με ενδιαφέρει. Σε αυτά τα πράγματα πρέπει να αλλάζεις συνέχεια. Τώρα, ας πούμε, έχω κάποια καινούρια, αφόρετα.
Τα οποία και φοράς όταν αξιοποιείς τη χορευτική σου παιδεία χορεύοντας πριβέ για κάποιον άντρα;
Πριβέ όχι, αλλά έπαιξα σε μια παράσταση (Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα των μικροαστών του Μπρεχτ) όπου έκανα και μια στριπτιζού.
Πώς έκανες το σχετικό research;
Αυτό το είχα κάνει πολύ νωρίτερα. Θα σ’ το επιβεβαιώσουν οι φίλοι και οι συμφοιτητές μου από τη Νομική τους οποίους μάζευα πιωμένους από τα μαγαζιά όπου πήγαιναν.
Δεν πιστεύω να πήγαινες στα στριπτιζάδικα, να σου «τριβόταν» η όποια Σβετλάνα και εσύ να την έκρινες με βάση το πόσο καλά χορεύει;
Νομίζω ότι οι κοπέλες στα στριπτιζάδικα είναι καταπληκτικές χορεύτριες. Δεν μπορώ παρά να το κρίνω έτσι. Όταν βλέπεις κάτι τόσο όμορφο, δεν μπορείς να χρησιμοποιείς κλισέ ή να έχεις ηθικούς φραγμούς. Επίσης, έχω να καταγγείλω το εξής: Οι άντρες που χορεύουν σε τέτοια μαγαζιά δεν είναι τόσο ωραίοι όσο οι γυναίκες, και αυτό είναι φασισμός.
Μιλάς και το μυαλό μου τρέχει σε χλιδές. Είσαι κορίτσι των σαλέ;
Ήμουν, όταν βρισκόμου σε πιο φοιτητοκατάσταση.
Πες μου ένα σαλέ, εντός ή εκτός Ελλάδας, όπου έχεις κάνει σεξ.
Εκτός δεν έχω. Εντός θα σου αναφέρω τον Ταξιάρχη, μια περιοχή με έλατα στο νομό Χαλκιδικής.
Δεν μου αρκεί. Έλα να αλλάξουμε κατηγορία: Το πιο εξωτικό μέρος όπου έχεις κάνει σεξ;
Η Koύβα.
Το έκανες με Κουβανή;
Δεν ξέρω αν σε ξενερώνω, αλλά με άντρες πηγαίνω μόνο. Αποκλειστικά.