baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.302
- Πόντοι
- 5.097
Ο λέβητας αερίου έχει ρέυμα?Δεν εχω θερμοσίφωνα ούτε ηλεκτρική κουζίνα,
Εχω φ. αέριο
Ο λέβητας αερίου έχει ρέυμα?Δεν εχω θερμοσίφωνα ούτε ηλεκτρική κουζίνα,
Εχω φ. αέριο
Τη μανταλένα βλέπεις βραδυάτικα εσύ?μηπως εχει διαρροη τυπε :S :S :S
Κάπου είπαμε έχει κάποιο βραχυκύκλωμα..Δεν φαίνεται αυτό εξωτερικά..Κάποιο φθαρμένο καλώδιο,κάποια πρίζα..Κάτι γίνεται και σωστά σου ρίχνει το ρελέ.. Φωνάξεις το πρωί κάποιον ειδικό..Δεν εχω θερμοσίφωνα ούτε ηλεκτρική κουζίνα,
Εχω φ. αέριο
προσπαθησα και γω να δωσω μια τεχνικη συμβουλη τυπε :S :S :SΤη μανταλένα βλέπεις βραδυάτικα εσύ?
ωραια, γκιουλπμαση 7 ωρες σημαινει ελεγξε κατα προτετραιοτητα ΑΝ υπαρχει κοντινη πριζα στην ηλ κουζινα σου
ΚανονικάΟ λέβητας αερίου έχει ρέυμα?
Ηλεκτρικό ρέυμα είναι οχι κωλοτρυπίδα.προσπαθησα και γω να δωσω μια τεχνικη συμβουλη τυπε :S :S :S
Κανονικά
Καμια συσκευή που συνδεσα με μπαλαντεζα σε αλλη μπρίζα δεν μου ριξε το ρελε.
Η ασφάλεια που βραχυκυκλώνει δεν έχει συσκευες ή λάμπες
καινουρια ειναι τυπε :S :S :SΤα καλωδια στουσ τοιχους ποιας δεκαετιας/χρονολοαγιας περιπου?
Είναι κλειστός όμως όταν πέφτει το ρελέ,ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ δες τον αποροφητηρα σου
(λαμπακι? διακοπτης? πολυ υγρασια?)
με απαξιωσες ως μηχανολογο ηλεκτρολογο τυπε :S :S :SΗλεκτρικό ρέυμα είναι οχι κωλοτρυπίδα.
Μονο baros man10 ατομα τον ρωτανε απλα για να του πουνε να ψωναξει ειδικο το πρωι :S :S :S
τυπε μονο 100 ευρω του ζητησε για να παει να του αλλαξει μια ασφαλεια :S :S :SΜονο baros man
Εσύ τι λές να ναι? φταίει ο κούλης?10 ατομα τον ρωτανε απλα για να του πουνε να ψωναξει ειδικο το πρωι :S :S :S
εχει υποχρεωσεις το μπαροτυπε μονο 100 ευρω του ζητησε για να παει να του αλλαξει μια ασφαλεια :S :S :S