Νέα

Μαγνητες σε ρολογια της ΔΕΗ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 582
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.053
Πόντοι
34.538
σου πα εγω οτι το κανει μαναβης?
ουτε καν ηλεκτρολογος χρειαζεται.
λιγο αν πιανουν τα χερια σου το κανεις.
οπως  το βρισκει ειναι αδυνατον να το ξαναβαλει γιατι κοβει
το συρματακι της μολυβοσφραγιδας.
δεν λεω οτι κανει μπαμ για να φαινετα αλλα απο τη
στιγμη που θα κοπει δεν ξανακολλαει.
τωρα αυτα ειναι κλαιν μαιν βεβαια για καποιον
που θελει να το κανει
Οι ηλεκτρολογοι είναι της δουλειας.
Ξερουν που θα βρουν αυτό που λες και το φτιαχνουν και καλυτερο.

classic1

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Ρε όρνια....η δεη τα ψάχνει πως και πως αυτά, δεν είναι όπως στις αρχές, συνέλθετε.
Θα πάτε να γλιτώσετε 70-80 ευρώ το δίμηνο και αν σας πιάσουν θα φάτε καμπανιά 5000 και βάλε.
Δεν υπάρχει χρηματικό πρόστιμο. Πάει δικαστικός το έργο, και αν σου πάρουν και την χελώνα τι θα κάνεις με γκαζόλαμπα θα είσαι;

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ρε τι μου θύμησε το θρεντ : 1985-1989 που σπούδαζα στο Τορίνο καί για να μην ξοδευόμαστε σε ρεύμα είχαμε περάσει φίλμ στον μετρητή που όμως ήταν μέσα στο σπίτι καί έτσι μπλοκάραμε την βελόνα  :grin: , μέχρι καί συγχαρητήρια απο τη ηλεκτρική εταιρεία ( E.N.E.L.) είχαμε λάβει για την " χαμηλή κατανάλωση " που κάναμε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Αναλογα τι καις.Δεν το φωνάζεις αν καις 100 ευρω το χειμωνα.
Εγω παράδειγμα,θα μπορουσα να το κανω και το σκεφτηκα.
Πληρωνω περιπου 1200 ευρω ολο το χειμωνα.
Το κανονιζω να πληρωσω κανενα 400αρι.Και 200 ο τεχνικος.600 κερδος.
Επιστημη είναι?Δινω τηλ πιο λιγες μοναδες ολο το χειμωνα και στο τελος το φωναζω και μου το φτιαχνει εκει που θελω.

καλα ρε τυπε τι καις?  :S :S :S εγω ολο το χειμωνα αναβα καθε μερα θερμοσιφωνο και αναβα και κλιματιστικο και ινβερτερ και μ ηρθαν ολα μαζι 520,χωρις να κλεβω.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
και πόσα γλυτώνεις ?? γιατί αν μου πείς να δώσω 200 για να γλυτώσω 1500 κάτι λέει.. παρακάτω δεν λέει

...δυο ποστ πιο πριν ρε κωλοτούμπα, καταδικάζατε την κλοπή του κράτους !!!
Τώρα τη βρίσκεις δελεαστική ;!
Επειδή βολεύει ατομικά το κωλαρακι σου, έτσι ;

Αν ομως βγω εγω και πω ότι είναι υποχρέωση του Έλληνα να μην πληρώνει πχ τα ληστρικά διόδια του Μπόμπολα και το κράτος-παράσιτο που υπάρχει για τα μεγαλα αφεντικά μόνο (πχ Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη-Αλαφούζου-Λάτση-Μελισσανιδη κοκ), θα βγεις να σκίζεις τη ρόμπα σου, αγκαζε με τον Πάσχο, για τον ασυνειδητο ΝεοΈλληνα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...δυο ποστ πιο πριν ρε κωλοτούμπα, καταδικάζατε την κλοπή του κράτους !!!
Τώρα τη βρίσκεις δελεαστική ;!
Επειδή βολεύει ατομικά το κωλαρακι σου, έτσι ;

Αν ομως βγω εγω και πω ότι είναι υποχρέωση του Έλληνα να μην πληρώνει πχ τα ληστρικά διόδια του Μπόμπολα και το κράτος-παράσιτο που υπάρχει για τα μεγαλα αφεντικά μόνο (πχ Βαρδινογιάννη-Κόκκαλη-Αλαφούζου-Λάτση-Μελισσανιδη κοκ), θα βγεις να σκίζεις τη ρόμπα σου, αγκαζε με τον Πάσχο, για τον ασυνειδητο ΝεοΈλληνα...

είπα εγώ ότι είναι δελεαστική ??? βλακεία είναι γιατί και κινδυνεύει και παρανομεί και δεν κερδίζει και τίποτε...

εγω παίκτη μου για το ρεύμα έκανα το εξής απλό... αντικατέστησα όλες τις λάμπες με led έβαλα στα δωμάτια αυτόματους διακόπτες που ανάβουν και σβήνουν με την κίνηση (φωτοκύταρα) και ηλιακό θερμοσίφωνα... απλά και παραγωγικά πράγματα...

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
μισές δουλειές, έπρεπε να βάλεις και κουζίνα με φ.α.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
είπα εγώ ότι είναι δελεαστική ??? βλακεία είναι γιατί και κινδυνεύει και παρανομεί και δεν κερδίζει και τίποτε...

εγω παίκτη μου για το ρεύμα έκανα το εξής απλό... αντικατέστησα όλες τις λάμπες με led έβαλα στα δωμάτια αυτόματους διακόπτες που ανάβουν και σβήνουν με την κίνηση (φωτοκύταρα) και ηλιακό θερμοσίφωνα... απλά και παραγωγικά πράγματα...

Ρε παίχτη μου, μιλάς για τις δικές σου λύσεις, τη στιγμή που έχεις κάποιο εισόδημα. Λογικο, είμαι κι εγω της τεχνολογίας, άμα υπάρχουν τα χρήματα.
Τι θα πεις όμως σε ζευγαρι μακροχρόνια ανεργων, με 2 παιδιά, που ζουν από τη σύνταξη της πεθερας ;
Πώς θα βγαλουν αυτοι κοινοχρηστα, χαρατσια, ρευματα, νερα, φαγητό, όταν σύντομα θα απειλούνται και με απώλεια πρώτης κατοικίας ;
Άσε, μην απαντας, το βρήκα...
Φταινε γιατι είναι τεμπέληδες, αμορφωτοι, πηραν στεγαστικό το 2002 χωρις να προνοησουν οτι το εισοδημα τους το 2011 θα πέσει στο 0%  κλπ κλπ κλπ

Επισκέπτης
Φταινε γιατι είναι τεμπέληδες, αμορφωτοι, πηραν στεγαστικό το 2002 χωρις να προνοησουν οτι το εισοδημα τους το 2011 θα πέσει στο 0%  κλπ κλπ κλπ

Επίσης είχαμε το χαμηλότερο φόρο ακινήτων , σε σχέση με Βέλγιο και Σουηδία και Δανία
και έπρεπε να μπει φόρος ακινήτων ... είναι ο πιο δίκαιος φόρος ....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
καλη φαση θα είναι να το κανει το καλοκαιρι, να εχει το σπιτι ψυγειο ολη μερα με τα ερκοντίσιον και μετα να κλεβει ..
μηπως υπαρχει καμμια πατεντα και για κλεψιμο στο λεβητα στο πετρελαιο αραγε  :think:

Στειλε πμ να σου πω οτι θελεις  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουν τις λάμπες... ας σβήνουνε το φώς όταν δεν είναι στο δωμάτιο... οικονομία θα έχουνε... ας κλεινουνε την τηλεόραση και ας μην την έχουνε στο stand by... οικονομία θα έχουνε και καλό στο περιβάλλον θα κάνουνε..

δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουν τον θερμοσίφωνα ... ας κατεβάσουν τον θερμοστάτη του στους 60 αντί στους 80 που είναι ρυθμισμένος... λεφτά θα γλυτώσουνε χωρίς να χάσουν τίποτε από την άνεση τους..

και τ χειμωνα αν κρυωνουνε να χωθουν κατω απο τ παπλωμα  :grin: :grin: :grin: :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε παίχτη μου, μιλάς για τις δικές σου λύσεις, τη στιγμή που έχεις κάποιο εισόδημα. Λογικο, είμαι κι εγω της τεχνολογίας, άμα υπάρχουν τα χρήματα.
Τι θα πεις όμως σε ζευγαρι μακροχρόνια ανεργων, με 2 παιδιά, που ζουν από τη σύνταξη της πεθερας ;
Πώς θα βγαλουν αυτοι κοινοχρηστα, χαρατσια, ρευματα, νερα, φαγητό, όταν σύντομα θα απειλούνται και με απώλεια πρώτης κατοικίας ;

δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουν τις λάμπες... ας σβήνουνε το φώς όταν δεν είναι στο δωμάτιο... οικονομία θα έχουνε... ας κλεινουνε την τηλεόραση και ας μην την έχουνε στο stand by... οικονομία θα έχουνε και καλό στο περιβάλλον θα κάνουνε..

δεν χρειάζεται να αντικαταστήσουν τον θερμοσίφωνα ... ας κατεβάσουν τον θερμοστάτη του στους 60 αντί στους 80 που είναι ρυθμισμένος... λεφτά θα γλυτώσουνε χωρίς να χάσουν τίποτε από την άνεση τους..

Επισκέπτης

Όταν στα 1500€ ενός λογαριασμού ρεύματος,
τα 900€ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
θα ήθελα να ξέρω πως γίνεται οικονομία ...

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ....

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Έστω με μπουκάλα υγραερίου!  :grin:

βαριέμαι το κουβάλημα της...

εξάλλου ο φούρνος πάλι ηλεκτρικός θα είναι.. με γκάζι δεν αποδίδει καλά...
τα μάτια με φυσικό αέριο κάνουν μαγείρεμα μούρλια... και γρήγορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom