Επισκέπτης
Δεν εκλεισε το 1989.
Εκει καναμε το 1989 τον χορο της τριτης λυκειου...
Με τέτοιες ... .βάσεις ...
πώς έγινες αδελφάρα των βαρούλκων , των Σούσι
και των κινέζικων ;;;;;;;
Δεν εκλεισε το 1989.
Εκει καναμε το 1989 τον χορο της τριτης λυκειου...
90'ς τυπε και τα μυαλα στα καγκελα
Αντισυνταγματικο αν δεν ισχυει και για τα ιδιωτικα χρεη.Μην με μπερδευεις με αυτα...!Εαν χρωσταο στο δημοσιο κ μου το βγαλει στο πλυστηριασμο θα ξεκινηση απο το 1/3 τις τιμης
Μην με μπερδευεις με αυτα...!Εαν χρωσταο στο δημοσιο κ μου το βγαλει στο πλυστηριασμο θα ξεκινηση απο το 1/3 τις τιμηςΑναφερεσαι στους πλειστηριασμους για ιδιωτικα χρεη με τον νεο κωδικα πολιτικης δικονομιας?
Α δεν εχεις δικιο γαμαει το σουσιΜε τέτοιες ... .βάσεις ...
έχασες ....
Αυτοκίνηση , είχες προλαβει , εισιτήριο , κίτρινη πλαστική κάρτα
να γράφει ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΙΣ ;;;;;;;;;
Σαφώς πριν το 1989 , όταν ήταν disco-ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΙΣ ....
όχι.....
club-restaurant .......
βοηθησαν οι συντροφοι αποτην ΝΔτο ΚΚΕ
Οτι μου φερνουν αυτο πληρωνω μπορω να κανω αλλιως? Δεν μπηκα στον κοπο να δω τι πληρωνω γιατι ξερω οτι δεν ειναι δυνατο να τα γλιτώσεις,οποτε μαγνητες και αλλες μαλακιες ειναι ακυρα.Τι λεμε ρε παιχτη,τωρα το ειδες εσυ?
Πληρωνεις και δεν ξερεις τι πληρωνεις?
Τι μου θυμίσατε τώρα... Μπαρμπαρέλα, με τον ρομά πορτιέρη που είχε ράψει παλτό κιλίμι. :S
Α δεν εχεις δικιο γαμαει το σουσι
Δεν ειμαι αδελφη, δεν εχω φαει ποτέ στο Βαρούλκο, δεν εχω δοκιμασει ποτέ σούσι και δεν εχω παει ποτέ σε κινεζικο.Με τέτοιες ... .βάσεις ...
Με τέτοιες ... .βάσεις ...
Επιπλεον θα ειναικαι αντισυνταγματικοΚομμουνιστικό, γιατι θα συνιστα ουσιαστικασυγκεκαλυμμενη απαλλοτριωσηSoviet.
Δεν ειμαι αδελφη, δεν εχω φαει ποτέ στο Βαρούλκο, δεν εχω δοκιμασει ποτέ σούσι και δεν εχω παει ποτέ σε κινεζικο.
σε ολα εχεις παει , και εχεις φαει ...ασε τα ψοφια
abc ... πριν το 1988 ;;;;;
Τι αλλο ισχυει κ ειναι αντισυνταγματικο η εστω στα ορια οπως θελουν να μας πεισουν???????Αντισυνταγματικο αν δεν ισχυει και για τα ιδιωτικα χρεη.
Εξαλλου αυτο δεν μπορει να ισχυσει, γιατι παραλληλα με το Δημοσιο, θα μπορουν να αναγγελθούν και ιδιωτες δανειστες.