Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Μια χαρά είναι... ανεβαίναμε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, αυτές στέλνανε τον "συνοδό" τους για τσιγάρα και τις παίρναμε στις τουαλέτες.
αυτοκινηση τι μαγαζαρα
Μια χαρά είναι... ανεβαίναμε ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ, αυτές στέλνανε τον "συνοδό" τους για τσιγάρα και τις παίρναμε στις τουαλέτες.
τι νουμερα ειναι αυτα γαμω την τρελα μου
Αυτα ειναι τα πιστευω του...μην χανεις τον χρονο σου αδικα
100 ηταν τ χαρατσι κ 100 ρευμα μαζι με ολες τις αλλες μαλακιες(βαλε και 150ευρω εναντι πριν 1μισι μηνα)
Μερκελικος ο τραμουνιτσας...μην ψαχνεις...τον ρωτησα εαν συμφωνει κ για τις αυτοκτονιες αλλα μαλλον κοιματαιθατσερικος τυπε ειπαμε
Μην ξεχνατε κ την ΝΕΡΙΤ εκλεισαν την ΕΡΤ κ ελεγαν γιατι να πληρωνουμε...τωρα πληρωνουμε την ΝΕΡΙΤ
λιγα ειναι?σπιτι 130 τετραγωνικα καταναλωσα 780 κιλοβατωρες
Boυλγαρία είναι τύπεΡε φιλε το δικο μου ειναι 82 και εχει 500ε Δ.Ε.Η πλακα μας κανεις?
Εκτος αμα εισαι σε κανενα βουνο η σε κανενα χωριο,τι να πω?
Ούτε τα νουμερα της ΔΕΗ που λες ειναι δυνατον να ισχυουν, ουτε το τέλος υπερ ΝΕΡΙΤ ειναι τετραπλασιο απο αυτο που υπηρχε για την ΕΡΤ.νεριτ 20ευρω ηταν ενω πριν ηταν 5.και χαιρονταν οι μαλακες που εκλεισε και δν θα πληρωνουν
αυτοκινηση τι μαγαζαρα
Μερκελικος ο τραμουνιτσας...μην ψαχνεις...τον ρωτησα εαν συμφωνει κ για τις αυτοκτονιες αλλα μαλλον κοιμαται
λιγα ειναι?σπιτι 130 τετραγωνικα καταναλωσα 780 κιλοβατωρες
Μην ξεχνατε κ την ΝΕΡΙΤ εκλεισαν την ΕΡΤ κ ελεγαν γιατι να πληρωνουμε...τωρα πληρωνουμε την ΝΕΡΙΤ
Boυλγαρία είναι τύπε
Ούτε ΔΕΗ θελεις να πληρωνεις?Άστο.
Και σε βουνά και σε χωριά, ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.
Έχω πικρά πείρα.
Γαμώ τη ΔΕΗ
γαμώ το ελληνικό δημόσιο.
ουτε το τέλος υπερ ΝΕΡΙΤ ειναι τετραπλασιο απο αυτο που υπηρχε για την ΕΡΤ.
Ρε φιλε το δικο μου ειναι 82 και εχει 500ε Δ.Ε.Η πλακα μας κανεις?