You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Ε Υ Α
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Για την Εβελινα...ξέρετε αν θα επιστερψει?
Όχι, έχει σταματήσει προς το παρόν.
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Απαπά εννιά κορίτσια....
Οι κοπέλες μας, εννέα στον αριθμό, σαν τα ... κρύα τα νερά, σας περιμένουν να σας ευχαριστήσουν με τα πρωτοποριακά και μοναδικά προγράμματά
Καλησπέρμα
ισχυουν 2 πιστολιες στο 80αρι;
Ε Υ Α
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρμα
ισχυουν 2 πιστολιες στο 80αρι;
"ουκ εν τω πολλώ το ευ" κοινώς:δεν είναι στο πολύ το καλό!
Άλλωστε, η ποιότητα δεν είναι στην ποσότητα!
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.917
- Πόντοι
- 9.095
δε θελουμε να γαμησουμε το Μπαμπινιωτη,θελουμε να γαμησουμε δυο φορες στα 80! κατανοητο?"ουκ εν τω πολλώ το ευ" κοινώς:δεν είναι στο πολύ το καλό!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
+1δε θελουμε να γαμησουμε το Μπαμπινιωτη,θελουμε να γαμησουμε δυο φορες στα 80! κατανοητο?
Σωστος συναδελφε..
αλλα μαλλον τα κοριτσια προτιμανε τα 80 να τα βγαζουν πιο ξεκουραστα... :-
Εχετε δίκιο,όμως θεωρώ οτι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το επιχείρημα της ποιότητας.Πέρασα απο το καταστημά σας κ ειδα από μονος μου οτι τα κοριτσια από θέμα κάλλους υστερούν κατα πολύ αλλων που εργάζονται σε studio με 50€ τη συνευρεση,κ μη μου πειτε για το 10 λεπτο μασαζ,εγω sex οσο το δυνατον περισσοτερο θέλω γι αυτο επιλεγω 2 εκτονωσεις.Υπαρχουν αλλα καταστήματα μασαζ που το προσφερουν, όμως δυστυχως ειναι μακρυα για μενα.Παρολαυτα σας ευχαριστω για την απαντηση αλλα δε θα σας ξαναπροτιμήσω.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.732
- Πόντοι
- 41.813
απο ποτε το σαυροκομειο εκει περα λεγεται ποιοτητα? γελαει ο κοσμος
άκουγα πολλά για την τζασμιν, γιασμίν-όπως και να τη λένε- μα ποτέ δεν αποφάσιζα την καταδρομική.
είπα προχθες (σχήμα λόγου) ΄΄ας πάει και το παλιάμπελο’’ , στο κάτω κάτω τι είχαμε τι χάσαμε μετά από τόσες και τόσες συνεδρίες ανα τα λαδομάγαζα.
λοιπόν, έχασα τα λόγια μου, το σωμα μου, τον ουρανό τον ίδιο! τέτοιο μασαζ δεν μου ‘χει ξανατύχει. ό,τι και ναπω είναι λιγότερο από λίγο. βγήκα, κυριολεκτικά, καινούριος, αν και νόμιζα κατά τη διάρκεια ότι δεν τη γλυτώνω την … αναπηρία. τι μου γύρισε τα χέρια, τι μου έσπασε (σχεδόν) τα δαχτυλα, τι έκανα στα … 50φεύγα σπαγγάτο, μέχρι τον αστράγαλό μου … μύρισα. μάγκες ό,τι έχετε γράψει για το μασάζ της μέχρι τώρα, χωρίς υπερβολή, x10. ομολογώ την αμαρτία μου που δεν πίστευα και δηλώνω μεταμέλεια! άλλοι χάνουν το φως τους, εγώ το βρήκα.
κατά τα λοιπά (β΄ μέρος), τα γνωστά στο ντεμί πρόγραμμα (για μένα αρκετό μετά τα παραπάνω), σε πολύ καλό επίπεδο-για να μην κουράζω.
είπα προχθες (σχήμα λόγου) ΄΄ας πάει και το παλιάμπελο’’ , στο κάτω κάτω τι είχαμε τι χάσαμε μετά από τόσες και τόσες συνεδρίες ανα τα λαδομάγαζα.
λοιπόν, έχασα τα λόγια μου, το σωμα μου, τον ουρανό τον ίδιο! τέτοιο μασαζ δεν μου ‘χει ξανατύχει. ό,τι και ναπω είναι λιγότερο από λίγο. βγήκα, κυριολεκτικά, καινούριος, αν και νόμιζα κατά τη διάρκεια ότι δεν τη γλυτώνω την … αναπηρία. τι μου γύρισε τα χέρια, τι μου έσπασε (σχεδόν) τα δαχτυλα, τι έκανα στα … 50φεύγα σπαγγάτο, μέχρι τον αστράγαλό μου … μύρισα. μάγκες ό,τι έχετε γράψει για το μασάζ της μέχρι τώρα, χωρίς υπερβολή, x10. ομολογώ την αμαρτία μου που δεν πίστευα και δηλώνω μεταμέλεια! άλλοι χάνουν το φως τους, εγώ το βρήκα.
κατά τα λοιπά (β΄ μέρος), τα γνωστά στο ντεμί πρόγραμμα (για μένα αρκετό μετά τα παραπάνω), σε πολύ καλό επίπεδο-για να μην κουράζω.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
Οι κοπέλες μας, εννέα στον αριθμό, σαν τα ... κρύα τα νερά, σας περιμένουν να σας ευχαριστήσουν με τα πρωτοποριακά και μοναδικά προγράμματά μας! ;)
το σαν τα κρύα τα νερά τώρα προφανώς και δεν το εννοείτε. Εν πάσει περιπτώσει για να μην το πολυκουράζουμε το θέμα, από τότε που δυστυχώς έφυγε η Άννα το περσινό καλοκαίρι δηλαδή δεν υπάρχει λόγος για μένα να έρθω στο κατάστημα...η εβελίνα καλή ήταν αλλά όχι εμφανίσιμη, η τζούλια επίσης γλυκούλα αλλά ξεπετασιόλ..αυτή η γιασμίν καλό μασάζ αλλά δε θέλει πέο..εν τω μεταξύ μή νομίζετε ότι και τα άλλα μαγαζιά προσφέρουν καμμιά τρελή ποιότητα...αλλά δυστυχώς τα τελευταία 6 χρόνια περίπου η ποιότητα έχει φτάσει στο ναδίρ..και η ποσότητα στο ζενίθ!!!
KINGLUCAS1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 45
- Πόντοι
- 1
άκουγα πολλά για την τζασμιν, γιασμίν-όπως και να τη λένε- μα ποτέ δεν αποφάσιζα την καταδρομική.
είπα προχθες (σχήμα λόγου) ΄΄ας πάει και το παλιάμπελο’’ , στο κάτω κάτω τι
είχαμε τι χάσαμε μετά από τόσες και
τόσες συνεδρίες ανα τα λαδομάγαζα.
Για ποσά μιλάμε.μαι.ωρα παρακαλώ?
80 φιλε μου, τα γνωσταΓια ποσά μιλάμε.μαι.ωρα παρακαλώ?
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
ευχαριστω φιλε για την απαντηση...ξερεις αν παιζει πουθενα αυτη? την ψαχνω καιρο αλλα τιποτα...οσο αφορα τις υπηρεσιες της, απο τοτε ειχα πει οτι εκανε καλο μασαζ (βασικο για μενα) και ειχαμε χημεια....για να δικαιολογησω (χωρις να χρειαζεται) γιατι την ψαχνω..Όχι δεν είναι αυτή που είχαν στην Μεσογείων.
angelraider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα. Δε γνωρίζω που είναι. Αν τη δω ή αν μάθω θα σε ειδοποιήσω.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
ευχαριστω πολυ μεγαλε....θα γινει απεισκεψη στο εν λογω μαγαζι για την πιθανη αντικαταστάτρια της ...Καλημέρα. Δε γνωρίζω που είναι. Αν τη δω ή αν μάθω θα σε ειδοποιήσω.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Ειχα περασει και εγω πριν απο μερες απο το εν λογω καταστημα. Παρελασαν 5-6 κορασσιδες, αλλα εγω για κακη μου τυχη διαλεξα τη Τζουλι, αν δεν κανω λαθος, τοσο αδιαφορα περασα που ξεχασα και το ονομα της.
ΑΡΑΓΚΟΝ1971
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2009
- Like
- 68
- Πόντοι
- 0
Στο πρόγραμμα της μιας ώρας είναι πιό καλη.Η Έρρικα που είναι?
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.