magicgirls.tv
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2019
- Like
- 55.225
Οταν θα έχει καύλες...
Ετσι να τρώνε τζατζίκια να το λένε να ακυρώνεις να βρίσκουμε διαθεσιμότητα οι υπόλοιποι …Τέτοια να μου λέτε να προλαβαίνω από νωρίς να ακυρώνω τα ραντεβού
Το γραφείο έχει σταματήσει τα διπλά γενικά . Αν σου στέλναν τις συγκεκριμένες δύο μαζί θα φεύγεις με ΕΚΑΒ να σαι σίγουροςΗ Δανάη και η σοφία πότε θα είναι διαθέσιμες; Κάνουν μαζί διπλό;
Ενα ντουο με @ΔανάηMagic το θέλω να πω την αλήθεια...Το γραφείο έχει σταματήσει τα διπλά γενικά . Αν σου στέλναν τις συγκεκριμένες δύο μαζί θα φεύγεις με ΕΚΑΒ να σαι σίγουρος
Και ποιος πελάτης δε θα το θέλε ….. εδώ στα πριβέ ραντεβού με σένα έκανα δύο τρεις μέρες να συνέλθω …. Με εσένα και Δανάη σίγουρα με φορείοΕνα ντουο με @ΔανάηMagic το θέλω να πω την αλήθεια...
Εγώ θα του ανοίξω το στόμα και εσείς θα του βάζετε τζατζίκι
Εσύ μη ρίχνεις διχόνοια στο φαμιλυ..................
Κάποτε ήταν έτσι --->Εσύ μη ρίχνεις διχόνοια στο φαμιλυ..................Τις έχεις πάρει όλες , άσε και καμία για το φάμιλυ.....Ντροπής πράματα εμείς πρέπει να μοιραζόμαστε
![]()
Πλέον είμαστε σε κλειστό κύκλοΚάποτε ήταν έτσι --->
Πλέον όμως --->![]()
ΠλοκΕγώ θα του ανοίξω το στόμα και εσείς θα του βάζετε τζατζίκι![]()
Aυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί τα εγκεφαλικά & τα καρδιακά θα πέσουν βροχή. Προσέχει την υγεία μας ο μάγος..Ενα ντουο με @ΔανάηMagic το θέλω να πω την αλήθεια...
Ζευγάρια θα δέχεστε ή να έρθω μόνος;;Ενα ντουο με @ΔανάηMagic το θέλω να πω την αλήθεια...